2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm bende eylül annesiyim eski üyelerdenim ama uzun zamandır yazmıyordum sadece sizi takip ediyordum ama artık yeniden aktif olmaya kara verdim aranıza girebilir miyim?

kabataslak geçmişe göz attım alıntı yapamadım
balkabağı çorbası tarifi veren arkadaşlara teşekkür ederim
depresyonumun nedeni aşırı yorgunluk olduğunu anladım bugün kesintisiz uyuyunca kendime geldim
bebeği sıkıntıda olunca hangi anne mutlu olabilirki ama daha olgun olmam gerektiğini daha farkettim ama nedense uykumu aldığım zaman bunu farkettimyorgunluğun üstüne hiç durmadan ağlayan bebek eklenince işte insan demekki dip yapıyorneyse geldim tekrar
bu arada bebek fotoları gördüm hepsine bebeklerimiz çok ama çok tatlılar zaten ben herzaman bebeklere aşık bir insanım
onları izlemek hareketlerini seyretmek beni hep güldürür çok temiz ve saflar

sebos ve karam homini gırtlak ha
ben olsam sizi engelleyemezdim çünkü ben şizden beterdim depresyon ayağına götürrr yaptım resmen bu hafta tartı hayal oldu

Stres olsa bizi engellerdi
Biz senle al birini vur otekineyiz

sonrada kilo alıyoruz.

herkese günaydın kızlar

günaydın arkadaşlar

günayydıınnnnn
önümde uzuunn bi geçmiş varrr
günayydınnnnn kız konuşamadık iki gündür ne geçmişi ne hali
slm bende eylül annesiyim eski üyelerdenim ama uzun zamandır yazmıyordum sadece sizi takip ediyordum ama artık yeniden aktif olmaya kara verdim aranıza girebilir miyim?
aramızdasın canım ne demek hoş geldin anlat hele bebişini

uyy canım iyi yapmışsın uyumaklaa nasıl kesintisiz uyudun baba mı baktı

sebos ve karam homini gırtlak ha
ben olsam sizi engelleyemezdim çünkü ben şizden beterdim depresyon ayağına götürrr yaptım resmen bu hafta tartı hayal oldu

bu hafta coşmuşuz coçmagımız hafta mı var 3.hafta olacak her hafta türlü sebeplerle
göööötttttttttüüürrrrrrrrrrrrrrüyoz

hoşbulduk karam yukarda anlattım bebişimi bu arada bebeğim tıpkı babasına benziyor esmer kara kaşlı kara gözlü çok yaramaz bi çocuk

hoçbulduk canım.kısaca kendimi tanıtayım 25 yaşındayım ilk bebeğim bdt 21 eylül olmasına rağmen 28 ağustosta doğdu oğlumun adı rüzgar 2.200 gr doğdu şuan tam 7 aylık
allah bagışlasın canım rüzgarı minikmiş dogdugunda şimdi nasıl
kilosu falan iyidir inş
ben de 20 lerdeyim yaşıtız
hey millet ses ses stressssss
kimseden çıt yok niyeki

kız burdayım yaa

yok kız beni adamın öyle incelikleri yok anlamadınmı daha o herkesten önce yatağa cup atlar
ahmet gece uyanmamış bende 6 da onun sesiyle uyandım bi dinlenmişim bombayım uyuyan bebek ne gizelmiş ya

hoçbulduk canım.kısaca kendimi tanıtayım 25 yaşındayım ilk bebeğim bdt 21 eylül olmasına rağmen 28 ağustosta doğdu oğlumun adı rüzgar 2.200 gr doğdu şuan tam 7 aylık
maşallah rüzgara adı gibi esip savuruyomu
benimkide 30 ağustos ahmet mert ama kısaca zahmet mert diyoruz

allah bagışlasın canım rüzgarı minikmiş dogdugunda şimdi nasıl
kilosu falan iyidir inş
ben de 20 lerdeyim yaşıtız

kız burdayım yaa

teşekkür ederim canım altı buçuk aylıkken 8 kilo 68 cm di doktor iyi diyor ama etraftakiler morelimi bozuyor bu çocuk hiç gelişmemiş diyorlar

ne bilim hani dedim adam bahar sendromuna girmiştir ne yapacagını
şaşırmıştır ondannahmate inş her gün böyle olur da annesi rahat eder azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…