- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
yedim bile
Stres olsa bizi engellerdi
Biz senle al birini vur otekineyiz
gel tabi aryam ne demek girebilirmiyiz hoşgeldinslm bende eylül annesiyim eski üyelerdenim ama uzun zamandır yazmıyordum sadece sizi takip ediyordum ama artık yeniden aktif olmaya kara verdim aranıza girebilir miyim?
Stres olsa bizi engellerdi
Biz senle al birini vur otekineyiz
sonrada kilo alıyoruz.
herkese günaydın kızlar
günaydın arkadaşlar
günayydınnnnngünayydıınnnnn
önümde uzuunn bi geçmiş varrr
aramızdasın canım ne demekslm bende eylül annesiyim eski üyelerdenim ama uzun zamandır yazmıyordum sadece sizi takip ediyordum ama artık yeniden aktif olmaya kara verdim aranıza girebilir miyim?
kabataslak geçmişe göz attım alıntı yapamadım
balkabağı çorbası tarifi veren arkadaşlara teşekkür ederim
depresyonumun nedeni aşırı yorgunluk olduğunu anladım bugün kesintisiz uyuyunca kendime geldim
bebeği sıkıntıda olunca hangi anne mutlu olabilirki ama daha olgun olmam gerektiğini daha farkettim ama nedense uykumu aldığım zaman bunu farkettimyorgunluğun üstüne hiç durmadan ağlayan bebek eklenince işte insan demekki dip yapıyor neyse geldim tekrar
bu arada bebek fotoları gördüm hepsinebebeklerimiz çok ama çok tatlılar zaten ben herzaman bebeklere aşık bir insanım
onları izlemek hareketlerini seyretmek beni hep güldürür çok temiz ve saflar
gel tabi aryam ne demek girebilirmiyiz hoşgeldin
sebos ve karam homini gırtlak ha
ben olsam sizi engelleyemezdim çünkü ben şizden beterdim depresyon ayağına götürrr yaptım resmenbu hafta tartı hayal oldu
allah bagışlasın canım rüzgarıhoçbulduk canım.kısaca kendimi tanıtayım 25 yaşındayım ilk bebeğim bdt 21 eylül olmasına rağmen 28 ağustosta doğdu oğlumun adı rüzgar 2.200 gr doğdu şuan tam 7 aylık
hey millet ses ses stressssss
kimseden çıt yok niyeki
yok kız beni adamın öyle incelikleri yok anlamadınmı daha
günayydınnnnnkız konuşamadık iki gündür ne geçmişi ne hali
aramızdasın canım ne demekhoş geldin anlat hele bebişini
uyy canım iyi yapmışsın uyumaklaa nasıl kesintisiz uyudun baba mı baktı
maşallah rüzgara adı gibi esip savuruyomuhoçbulduk canım.kısaca kendimi tanıtayım 25 yaşındayım ilk bebeğim bdt 21 eylül olmasına rağmen 28 ağustosta doğdu oğlumun adı rüzgar 2.200 gr doğdu şuan tam 7 aylık
hoşbulduk karam yukarda anlattım bebişimi bu arada bebeğim tıpkı babasına benziyor esmer kara kaşlı kara gözlü çok yaramaz bi çocuk
anacım sen enazında regl oldun ödem atmışsındır ben anca yedim bence ben 200-300gr vermişimdir onuda saymam zatenbu hafta coşmuşuz coçmagımız hafta mı var 3.hafta olacak her hafta türlü sebeplerle
göööötttttttttüüürrrrrrrrrrrrrrüyoz
allah bagışlasın canım rüzgarıminikmiş dogdugunda şimdi nasıl
kilosu falan iyidir inş
ben de 20 lerdeyim yaşıtız
kız burdayım yaa
yok kız beni adamın öyle incelikleri yok anlamadınmı dahao herkesten önce yatağa cup atlar
ahmet gece uyanmamışbende 6 da onun sesiyle uyandım bi dinlenmişim bombayım uyuyan bebek ne gizelmiş ya
maşallah rüzgara adı gibi esip savuruyomu
benimkide 30 ağustos ahmet mert ama kısaca zahmet mert diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?