- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
günlük yaptırmaya calışıyorum k. valideye ama bu aralar pek tutturamıyor
her gün yemiyo benimki yogurdu
zaten yogurt corbasını daha cok seviyor
doktor da mamadan mayalayın dedi ama onu da denemedim daha hiç
belki yarın mayalarım
göbek azcık eridi ama ah iştahım ah çuku beni mahvedebilir..
ctesi niye yokmuş tartıda hayır efendim olmaz
iyi ya da kötü tartılmalıyızz
bir de bugün beni görenler oo karam gitmiş kilolardedi egom tavan yaptı
sağol teyzesi iyi sayılır,evet zaman çabucak geçiveriyor.
geçen bu mobilya olayını yazmışsın ya canım bizim gelin annemin bütün eşyalarını attırmış beyaz eşyalarda dahil hepsini yeni aldılar.
canım senin oglu gündüz çok mu uyutuyorlar acaba
benim ki gün içinde 1 saat anca uyumuştur 15 dakikadır sallamasız uyuyor
eşim sen yine git yat dedi yok dedim ısrarla onu gönderdim nöbet bende şuan..
hasta olacak uykusuzluktan garibim sonra onla ugraş
karam ben 3-5 kilo sütten yaptım loru, buzluğa koydum, parça parça indiriyorum. tuzsuz olduğu için normal kısımda durmaz. anlamadım nasıl süt artıyo senin?
marji o nasıl gelinmiş ya, nasıl annenle yaşamak o, burası benim evim benim eşyalarım dicek annene sanki, ya da bi zaman sonra kendi evimize çıkalım deyince annen napcak niye attırmış kadının eşyalarını
öyle bir gelin işte canım yazık buzdolapları falan yeni gibiydi.benim yeni eşyalarıma yer yok diye attırmış.
umtluay canm bnm yok aslında atılma fılan sadece bı olay yasandı,onun dısında herkes cok ıyı,ben telden gırıyorum coğu zaman face bedava ama buralara gıremıyorum o yuzden cnm,pc den gırınce takıp etmeye calısıyorum.gercektende ıyıkı dğrmusz,bızde anlamadık nasıl gectı zaman ,kızım buyudu bnmde ,daha dişimız cıkmadı,şimdılık bı srun yok,ıns ta olmaz,işe gerı basladım ben ,okula devam,bakıcımız var ,sukur alıstık :) bölee bızdenn teyzesı :) cok opuyoruz sızı :)ha bıde faceden gözde değirmencının sana cookk selamı var,cok özlemıs,gelsın buraya dıyor :)Eki Görüntüle 671245
nasıl gidiyor şekerim
canım şöyleki şimdi bir cezve süte birkaç damla limon sıkıyorumkaram ben 3-5 kilo sütten yaptım loru, buzluğa koydum, parça parça indiriyorum. tuzsuz olduğu için normal kısımda durmaz. anlamadım nasıl süt artıyo senin?
marji o nasıl gelinmiş ya, nasıl annenle yaşamak o, burası benim evim benim eşyalarım dicek annene sanki, ya da bi zaman sonra kendi evimize çıkalım deyince annen napcak niye attırmış kadının eşyalarını
evet canım ya günde 4,5 kez kaka yapardı sıpam onun için şimdi daha huzursuzefede kabız olmuş canım bu çoçukların bir ayarı tutmuyor ya ishal ya kabız
yok cnm gündüz de çok uyumuyo
cinsi böyle ben kızdan alışığım
iyi c.tesi tartılayım da bi rezil olayım belki ders olur biraz
yazık annene yaaöyle bir gelin işte canım yazık buzdolapları falan yeni gibiydi.benim yeni eşyalarıma yer yok diye attırmış.
bence deaaa tam bi cadı bu ayol
mert çok huysuz bu aralar hep ağlıyor dişleri çıktı ya ya parmaklarımı ısırıyor yada emzirirken göğsümü.
şu anda kucağımda ağlıyor.
yazık annene yaa
bence de
uyy bebem ya kıyamam valla çok zor canım ya
jel kullanıyor musun,meyveleri soguk ver eline rahatlar azcık
stress nerde yaa ben stresii özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende özledim ahmet huysuzluk yapıyordur gelemiyordur.
sırf soguk kullanılan dişlikler var canım dolaptan çıkarıp veriyorsun:44:yok canım kullanmıyorum almak lazım boğazı şişer diye soğuk vermiyorum.
ben de süt kalıyor ama senin tarifi deneyeyim canım saol peki süt miktarın nesüt değil sarı su kalır lor olunca geriye karam.
ben tencereye sütü koyuyorum biraz ısınıyo tam üstü hafif kaymak tutar gibi olur ya sütün kaynamadan önce o anda içine bi bardak ayran katıyorum, altını kapatıyorum. kaynatırsan iyi çıkmıyo lor. sonra da süzüyorum. kalan suyu çorbaya ya da hamurişine kullanıyorum bazen.
limondan daha iyi kesiliyo ayranla
bende özledim ahmet huysuzluk yapıyordur gelemiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?