2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gunaydin kizlar
birsey sorucam bugun kasiklarimda arada bi igne batar gibi bi agri oluyor bildigim kadariyla normal ama onceden bir dusugum oldugu icin haliyle o korku icimde kaldi.

canım sanada günaydınn bende hala batmalar kasıklarda sancılar oluyorrr heran regl olacakmışım gibi hissediyorum
ama netten araştırdım normalmişşşşş dün dr a sormayı unuttum heycandan(
sende aklına kötü şeyler getirme olurmuuu budefa herşey yolunda gidecek inş.

hangi dokora gidiyorsun

Günayyyydıııııııınnnnnnnn güzel anneler ve Mercimeklerrrrrriiiiiiii
Güne positiv başlıyalımmmmmmmmm......herşey çok güzel olacak allahın izniyleeeeeee

allahım yarabbim ben nedeyim size okadar güldümki anlatamam nerden geldi aklınıza mercimek.süper olmuş:))))))))))))

kızlar mrb allah kısmet ederse bende eylülde anne olucam inşallah.2 gün önce ultrasonda kese göründü 5.8 mm. bebişim.bugün 4 hafta 6günlük oldu.iki hafta sonrada kalp atışlarına bakacak doktorum.umarım sorun yaşamadan hepimizde bebeklerimizi kucağımıza alırız.bu arada vajinal ulrasonamı giriyorsunuz kese görmek için yoksa göbektenmi kızlar

kızlar ya limon zararlı diyorlar canım çok istiyor.yeşilliği limonlayıp yiyorum günde yarım yada 1 limonun zararı olurmu

ben 4 hafta 6 günlüğüm ama kilomu filan ölçmedi doktor.kendim ölçüyüm bari.tabi bu arada artık bi baskül lazım eve.

canım endileşenme hamilelikte olması gayet normalmiş batmaların.ikigün öncede doktorum ağrılarının olması normal endişelenme dedi.bende aşılamayla hamile kaldım bu ilk hamileliğim senin gibi herşeyi kafama takıyorum yolunda gitmeyen bişeymi var bebeğime bişeymi oldu diye.ama aslında takmamak lazım.daha 4 hafta 6 günlük bebeğim ama onunla şimdiden konuşmaya başladım bana tutunsun diye.sende öyle yap.tadını çıkar hamileliğinin.alnımıza ne yazılmışsa onu yaşıcaz üzülmek boşa.ayrıca beslenmene dikkat et ve bol bol istirahat et.işte bu kadar.öptüm bye:)

Günayyyydıııııııınnnnnnnn güzel anneler ve Mercimeklerrrrrriiiiiiii
Güne positiv başlıyalımmmmmmmmm......herşey çok güzel olacak allahın izniyleeeeeee

günaydınlar canım
2 gün girmedim maşallah uçmuşsunuz
hep de öğretmen maşallah onların bi ayarlaması oluyo yaz tatili falan o yzüden mi acaba :))
Gunaydin kizlar
birsey sorucam bugun kasiklarimda arada bi igne batar gibi bi agri oluyor bildigim kadariyla normal ama onceden bir dusugum oldugu icin haliyle o korku icimde kaldi.

ben cvp veriym cnm
benim de bir düşüğüm var daha önce ve batma gibi değil bayaa bayaa ağrım oluyo
ama inşaalh buna bişey olmıcak içim rahat

bende seninle aynı durumdayım.. pazartesinden beri yastıyorum evde.. benim doktorumda olabilir,korkma ama kendini yorma dedi. seyahat yasak, ilişki yasak, çok yürümek yasak. moralini yüksek tut ve dinlen. bişeycikler olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…