2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet sen 7. haftya doğru gidiyorsun miden bulanmaya başlar........evet canım herşey onlar için hele birde benim gibi 2. tüp bebekte tutunca daha da bir kıymetlı sanırım.......

canım teşekkür ederim kıyamam miniğime yemem artık neyapıyım.çünkü yeşilliğe sıktıktan sonra limonun kendisinide yiyordum.

evet sen 7. haftya doğru gidiyorsun miden bulanmaya başlar........evet canım herşey onlar için hele birde benim gibi 2. tüp bebekte tutunca daha da bir kıymetlı sanırım.......

canım inşallah allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder.benimde tedaviyle oldu gebeliğim.aşılama yapıldı banada.aşılamamın 17.günü öğrendim ben gebe olduğumu.kan testim 578.9 çıktı doktor vajinal ultrason istedi.ben tedirgin oldum.girmedim 5 gün sonra başka hastaneye gidip durumu anlattım.orda tekrar kan testi yaptılar.hcg 3920 çıktı.4 hafta 4 günlükmüş bebiş ve keseside göründü 5.8 mm.

yok yok yemem artık.bu arada annecik diye yazmışsınya çok hoşuma gitti.bu duyguyu ilkdefa yaşıyorum.ilk gebeliğim:) çok mutluyum
Allah mutluluğunu daim etsin canımm, ayrıcan sevindim güzle bir kelime kullandıysam:) benimde ilk hamileliğim ama hamile gibi hissetmiyorum oyüzden bebeğimi severken bir tuhaf oluyorum:)))

oo kaynatmışsınız cici anneler ortalığı.. ben okuldan yeni geldim, eşimi bekiyoz. bebişimizi anneannesiine getircezde :)) kızlar limon ve maydanoz olayını ben de yeni öğrendim.. aman pek cahal kalmışım ben yahu :)) ilk gittiğimde doktorum beni tartmadı kızlar. bende tartılmadım. bizim eve de dijital bir baskül gerek artık demek :)) doktorumu değiştircem zaten ya.. mecburiyetten gittim. yeni özel hastanemiz açılıyo medicar onu bekliyom..

Allah mutluluğunu daim etsin canımm, ayrıcan sevindim güzle bir kelime kullandıysam:) benimde ilk hamileliğim ama hamile gibi hissetmiyorum oyüzden bebeğimi severken bir tuhaf oluyorum:)))

ben de cinsiyet belirtemediim için yavrum, bebişim diye seviyom ... kocamıda bebişimin babası, yavrumun babası diye :)))

Limon hiç mi sıkmıcaz salataya kızlar anlamadım??? veya balığın üzerine????

selam benimde 27 kasım adet tarihim banada 2 eylül gösteriyo. şuan kaç haftalık gözüküyor bebeğin ben yarın dr a gidiyorum.
Canım su an 5+4 gunluk bebısım 4+2 doktora gıTtıgımde karından kese gorunmemıstı 2 hafta sonra gel dedı doktorum bende haftaya gıdıcem yorgunluk halsızlık vasr hafıf ıns hersey yolundadır

merhaba kızlar bende hamileyyimm benide eklermisiniz listenize sat 5 aralık

mrb arkadaslar uzun ugraslardan sonra bende eylule annelerıne yetıstım bende aranızdayım cok sukur:) benımde satım 29 kasım

Anamm gercekten yüksek miii

yüksek tabi rahat ol.. hayırlı olsun canım hamileliğin.. benim adetim 2 gün geçtikten sonra 175 di herkesde bu değer farklı aralıklarda olabiliyor.. önemli olan 48 saat arayla değerinin 2 kat artması..

arkadaşların bugün dr kontrolum vardı.. tam 5 haftalık olmuşuz:) kesemizde gözüktü ama bebişi görmek için biraz daha var sanırım haftaya gel kalp atışlarını duyabiliriz dedi. çok temiz bir kesem varmış dr herşey yolunda süper dedi.. dr seçimi çok önemli kızlar verdiği moral konuşma tarzı okadar rahatlatıyoki insanı.. keseyi görmek bile okadar heycanlıydıki. ben günlük tutmaya başlıycam doğuma kadar geçen sürede bebeğime günlük hazırlıycam.. bu arada 50 kiloyla hamile kaldım. dr ilk 3 ay istersen hiç birşey yeme bebeğe ne zararı nede yararı var dedi. şimdiden şunu bunu yiyim diye kendini kasma ilerde yemekten tiksinme dedi.

mrb arkadaslar uzun ugraslardan sonra bende eylule annelerıne yetıstım bende aranızdayım cok sukur:) benımde satım 29 kasım

hoşgeldin canım aramıza hatırlı olsun hamleliğin.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Ben kilolu değilim 48-49 kiloyum ama göbeğim varrr (
artık göbeğimide içeri çekemiyorum hamileğin arkasına sığıncam nE yapayım

çok abartmazsak kilo alcağımzı sanmıyorum çoğu doğumla veriliyor ama biraz vucut değişiyor kemik yapısı genişliyor galiba incecik annelere hayranım :)
hiç kilo göbek yok
ben hemen spora yazılamayı düşünüyorum
çünkü dğumdan sonra bu göbek nasıl olur ki (

bir de sezeryanla göbek kalıyormış galiba dikiş olduğu için yağ kalıyormuş
sezeryan olursam yandım benn :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…