Mrb Canın okuldan henüz geldim bakalım kızlar ne kaynatmış dedim bi oturdum kalkamıyrm şimdi
Ben 6+4 haftalığım canım kasık ağrılarım eskisi gibi olmuyor artık baya hafifledi
mide bulantım var ama oda çok hafif
bide uykum çok oluyo gözlerim kapanıyor inan
neyse napalım herşey bebişşler için
canım okadardan sorun olmaz sanırım bende salatalara sıkıyorum yarım tane falan
limonun kanı sulandırma özelliği var ya bizim minklerde kan pıhtısı dahaaa tutunmaya çalışıyorlar o yüzden annesi çok tüketmeyelim
canım teşekkür ederim kıyamam miniğime yemem artık neyapıyım.çünkü yeşilliğe sıktıktan sonra limonun kendisinide yiyordum.
evet sen 7. haftya doğru gidiyorsun miden bulanmaya başlar........evet canım herşey onlar için hele birde benim gibi 2. tüp bebekte tutunca daha da bir kıymetlı sanırım.......
:))) ay ay limonun kendisini yemiyoruzz artık annecik
Allah mutluluğunu daim etsin canımm, ayrıcan sevindim güzle bir kelime kullandıysam:) benimde ilk hamileliğim ama hamile gibi hissetmiyorum oyüzden bebeğimi severken bir tuhaf oluyorum:)))yok yok yemem artık.bu arada annecik diye yazmışsınya çok hoşuma gitti.bu duyguyu ilkdefa yaşıyorum.ilk gebeliğim:) çok mutluyum
Allah mutluluğunu daim etsin canımm, ayrıcan sevindim güzle bir kelime kullandıysam:) benimde ilk hamileliğim ama hamile gibi hissetmiyorum oyüzden bebeğimi severken bir tuhaf oluyorum:)))
Canım su an 5+4 gunluk bebısım 4+2 doktora gıTtıgımde karından kese gorunmemıstı 2 hafta sonra gel dedı doktorum bende haftaya gıdıcem yorgunluk halsızlık vasr hafıf ıns hersey yolundadırselam benimde 27 kasım adet tarihim banada 2 eylül gösteriyo. şuan kaç haftalık gözüküyor bebeğin ben yarın dr a gidiyorum.
Anamm gercekten yüksek miii
Anamm gercekten yüksek miii
mrb arkadaslar uzun ugraslardan sonra bende eylule annelerıne yetıstım bende aranızdayım cok sukur:) benımde satım 29 kasım
limon hiç mi sıkmıcaz salataya kızlar anlamadım??? Veya balığın üzerine????
merhaba kızlar bende hamileyyimm benide eklermisiniz listenize sat 5 aralık
merhaba kızlar bende hamileyyimm benide eklermisiniz listenize sat 5 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?