ağustos anneleri yazmıştı dimi ama sütü kesmesin çünkü başka şey yenmiyo diye okudum ama yanlışmı okudum hatırlamıyorumLahana diyeti de iyiymiş bir haftada 4,8 arası veriliyormuş ben ptesi başlarım belki
Benegim üstün yok senin karın ve aşagısıEki Görüntüle 672422 sabah pasaklılığı şimdi çektim
ağustos anneleri yazmıştı dimi ama sütü kesmesin çünkü başka şey yenmiyo diye okudum ama yanlışmı okudum hatırlamıyorum
hayatımda ilk defa kilo problemi yaşıyorum yersen gece gece kutu kutu kurabiyeleri işte böyle olur Allahtan uyandımda dur dedim yoksa........ evet basen baldır var onlarada en iyisi bisiklet dimiBenegim üstün yok senin karın ve aşagısı
Bacaklar var az bişi ama gözünde büyütme verirsin sana güveniyorum
kız onu bana yazsana veya nerden okuyabilirim hadi yapak gıııYok kız herşey var çorbada sebze gün içinde sınırsız meyve muz hariç
Et bilem var daha ne olsun
hayatımda ilk defa kilo problemi yaşıyorum yersen gece gece kutu kutu kurabiyeleri işte böyle olur Allahtan uyandımda dur dedim yoksa........ evet basen baldır var onlarada en iyisi bisiklet dimi
kız onu bana yazsana veya nerden okuyabilirim hadi yapak gııı
bildirilerine bakPasaklılıgını yiyim
Sen bir de beni gör
Boynundaki ne kız kokoş seni
kız normalde bende karın 0 dır kalçası büyükte değilim ama işte tipim değişti inan doğumdan sonraKesinlikle bisikletle popon karnın gider hatta lopez gibi olur popon
ben bugün bisiklet araştırayımBeraber yapak canım ptesi başlayak tam
Ben telden giriyom sık lkullanılanlara ekledim sana atarım
Gün içinde malzemeleri alak menü yapak
Ptesi başlayak söZ mü:13:
he niye yazmıyon kız bak benden çekindiysen senin ahını aldım üste 200 gr da eklemişimSeboooşş ne oldu kızz begeniyon konuşmuyonn
Tartıya mı küstün bacım
Baktımbildirilerine bak
89.1
Karamcim guzel vermissin tebrikler cnm
Marjim gormemisim gece yazdigini gunaydin bacim
Stres o boynunda ne hakkaten onla dolaniyon evde
kız valla karamla rezil edersiniz insanı kz koptum sabah sabah89.1
Karamcim guzel vermissin tebrikler cnm
Marjim gormemisim gece yazdigini gunaydin bacim
Stres o boynunda ne hakkaten onla dolaniyon evde
kız normalde bende karın 0 dır kalçası büyükte değilim ama işte tipim değişti inan doğumdan sonra
ben bugün bisiklet araştırayım
tamam söz ama yazki ne alıcağımı bileyim kız
he niye yazmıyon kız bak benden çekindiysen senin ahını aldım üste 200 gr da eklemişim
kız valla karamla rezil edersiniz insanı kz koptum sabah sabahkız biyererimi kapatmaya çalıştım anlasana kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?