2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

[QUOTE

Yaşlandıkça metabolizma hızımız düşüyor canım
Daha yavaş kilo veriyor ben ünideyken bi gram ya yoktu
Karnım klip kızları gibiydi oryantal de oynardım
Ah ah şimdi tek dans gagnam stylee o da efeye yemek
Yedirirken[/QUOTE]

bizimde 2 aylıktan beri favori şarkımız yemekte ,oyunda hep gamgam uykuya bile onunla dalıyoruz.gamgamı açında gözler gidiyo hemen

Ankarada hava bugün çok güzel ama malesef bizbugün evdeyiz çünkü dün çıkıp bayağ gezdik
oğluşuma güzel ciciler aldım bunlardan biride kot pantolon artık büyüyp delikanlı oldular ya çokk yakıştıı
kızlar bide ben dün avakado aldm bebek beslenmesinde çok önemli diye duymuştm ama az önce netten araştırdm 9. aydan önce vermeyin falan yazıyodu baazıları bişey olmaz diyodu benimde aklım karıştı tropik bi meyva olduğu için alerji yaparmı acaba varmı aranızda yediren

merhaba tontikcan nickinde pek sewimli:)

ewet bugün ankarada hava cok güzeldi ama 2 saattir bulanık kızımla beraber cıkamadık ama ben cıktım,kuaför falan iyi geldi.
oo giysin kuzucugun cicileri benimki kız ama ben bayadır giydiriyorum kotu bu arada bende kivi almıstım yedireyim diye yedirmeden bi arastırayım dedim tropik meyveleri alerji acısından yedirmeyin diyorlar 2 ay daha bekleyelim en azından

günaydın herkese ancak girebildim misafir vardı...64 düm geçen hafta 63.5 olmuşum...
verecez yavaş yavaş kiloları

hayırlı olsun cicileriniz saglıkla giysin inşş
ben geçen ananas almıştım suyunu çıkarttım verdim ogluma tadı ekşi gelmişti
begenmedi begenseydi verecektim
bir kaşık yemiş oldu

biz bugün çok gezdik arkadaşımla çok yoruldum
elbise bakmaya gittim dügün için kadın kime göre dedi arkım 26 beden
ben dedim bana göre kadın size göre sadece üç kıyafet gösterdi 42 beden
herkes zayıf mı olmak zorunda biz napalım ya

bak bir haftada 1 kilo gitmiş bile vereceğiz inş. hepsini üzülmee:))) bizimde haziranda düğün var o zamana kadar 5 kilo vermem lazım:)

sol karın boşluğumda iki gündür adet sancısı gibi bir ağrı oluyor... sezeryanla doğm yaptm doğmdan sonra sadece dikiş aldırmaya gittim hiç kontrole gitmedim.. aranızda hiç böyle sorun yaşayan oldu mu??

karamcım bizim düğün yakın ya ben bugün elbisemi aldım çok seçenek yoktu ama en çok yakışanı seçtim çoçukla çok dolaşamadık.

herkese merhabalar

bugün çok yoruldum elbise giyip çıkarmaktan sonunda aldım şuan terzide bir dekoltesi vardı sırtında bayağı acıktı azcık kapatacaklar.
kızlar bende kampınıza 2 haftalığına katılsam iyi olucak bu kilomdan oynamamam lazım:18: sabit durmam lazım elbisem tam üzerime oturuyor yoksa ne yaparım 38 beden aldım.bide geçenlerde kınalarında giyerim dediğim abiyeyi giyemeyeceğim 36 bedenden bile küçükmüş fermuarı çekilmiyor göğüslerim büyümüş bayağı şimdi bide kınayada birşeyler bakmak lazım.

marjinalcim merhaba maşallah sana 38 bedensin daha ne istiyorsun almazsın kilo emziriyorsun.

hayırlı olsun düğününüz .

marjinalcim merhaba maşallah sana 38 bedensin daha ne istiyorsun almazsın kilo emziriyorsun.

hayırlı olsun düğününüz .

sağol canım birşey istemiyorumda bu kiloda sabit kalmak istiyorum inşallah almam elbise üzerime tam oturdu alırsam patlar diye korkuyorum

sağol canım birşey istemiyorumda bu kiloda sabit kalmak istiyorum inşallah almam elbise üzerime tam oturdu alırsam patlar diye korkuyorum

biraz dikkat edersin bişey olmaz . doğum yapmamış gibi duruyorsun maşallah resimlerde.bende şu memişler ne zaman küçülcek merak içindeyim önceden 85 di şimdi 95 nerdeyse

40 beden üstüne kıyafet bulmak çok zormuş gerçekten bide olanlarda hiç iç açıcı değil ne yaptın beğendinmi bari

adetin yakınsa üşütüncede olabiliyor
karamcım bizim düğün yakın ya ben bugün elbisemi aldım çok seçenek yoktu ama en çok yakışanı seçtim çoçukla çok dolaşamadık.
hayırlı olsun marji

canım diyorum ya zayıflasa bile insan doğumdan sonra kalınlaşıyor malesef

biraz dikkat edersin bişey olmaz . doğum yapmamış gibi duruyorsun maşallah resimlerde.bende şu memişler ne zaman küçülcek merak içindeyim önceden 85 di şimdi 95 nerdeyse
peki vucut bedenin kaç moon söyle bakalım

Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz keyfler nasill umarimm butun bebislerim keyfi yerindedirrr 2 gün giremedimmm misafirlikti suydu buydu derken bugun geldim gecmis yapamadim, sükür biz iyiiz sizde keyflerr nasiiil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…