insan iğrendiği şeyi içemez canım yazık olmuş.
nasıl olsun cnm ya 10dan 12ye kadar kahvaltı faslı sürdü daha yeni topladm ömerimin kahvaltısını hazırlarken yedirken 1-2 saat geçiyor
alıntı yapmışım ama çıkmadı
kahvaltımız bizim birer saat arayla oluyor bir kerede yemiyor sizinde öyle mi
dogru valla o bitiyor emzir sonra sebze o öyle sonra yogurt günüm hazırlıkla ve yedirmekle geçiyor bulaşıklar akşama kadar tüm tezgahı kaplıyor
ben bir kerede veriyorm yediği kadar çok zorlamıyorum sonra beni emmiyo zaten tam anlamyla ek gıdaya gectik sayılmaz bu sabah yarm yumurta sarsı 2 bebe bisküvisi yarım cay bardagı rezene 1tatlı kasığı cevz 1 çy kasgı recel yedi az dimi siznkiler ne yiyo
aynen öyle ya tüm gün geciyo sanki ordu yemek yemiş gibi bulşık çıkyor az yapmak dahada zor
nasıl oldun bacım daha iyisin inşş:26:
yaşasınkardeşligi
anladım canım saol
aminn aminn şu efe az akıllansın en acilinden innşş
ben de zorlamıyorum canım tam yumurta sarısı,1 tatlı kaşıgı lor,yarım armut suyu,1 çay kaşıgı pekmez 4 saatte bir emiyor
benimki bugünkü kahvaltımız buydu ara ara degişiklik yapıyorum
aferin efeyeben hiç tam yumurta sarısını yediremedim
afiyet olsun paşayaCanım teşekkür ederim lor peynirim harika oldu
Bir litreye bir bardak ayran koydum koydugum ayran kadar lor oldu
Acaba diyorum iki bardak ayran koysam iki bardak
Lor çıkar mı
Paşam lorlu kahvaltıya bayıldı
süt kaynarken ayran atıp kestiriyorum canım ben de. yine sütten oluyo yani. bebeklere tuz verilmediğinden tuzla yapmıyorum.sut kaynarken tuz atıp kaynatıosun suzuyorsun
4 saatte emmeyi nasıl yapıyosunuz. susadığından mıdır yeni de ek gıda yemiş olsa bana yapışıyo bi de mem mem demeye başladıben de zorlamıyorum canım tam yumurta sarısı,1 tatlı kaşıgı lor,yarım armut suyu,1 çay kaşıgı pekmez 4 saatte bir emiyor
benimki bugünkü kahvaltımız buydu ara ara degişiklik yapıyorum
tontikcim ben rafadan yapıyorum gayet güzel yiyo
bi de öyle dene istersen
al bacım daha kötü olursan ya :2:saol cnm ya
iyileşemdim valla
eşim rapor alalım diyo ama bu sefer işler birikecek daha kötü olacak
lahana kötü diye hemen çukuya yapışmış
diyete devam bacım dönmek yok
yavaş yavaş arttırdım önce yemedi az pekmez koydum o zaman yediaferin efeyeben hiç tam yumurta sarısını yediremedim
canım benimki önce 2 sonra 3 şimdi 4 e çıkardım sütüm var çok şükür ondan mıdır nedir gece de bir kere emerafiyet olsun paşaya
sanmıyorum 2 bardak koyunca 2 bardak lor olmaz
süt kaynarken ayran atıp kestiriyorum canım ben de. yine sütten oluyo yani. bebeklere tuz verilmediğinden tuzla yapmıyorum.
4 saatte emmeyi nasıl yapıyosunuz. susadığından mıdır yeni de ek gıda yemiş olsa bana yapışıyo bi de mem mem demeye başladı
sağol cnm ama ben tam pişmesi gerekiyo diye duymuştum çokmu cıvık oluyo kaç dk pişiriyorn rafadan yeniyorsa bikere öyle deneyim bakalım
efe 4 saat kaç dk emiyor
çoookkk özledmm burasınıııı önümde 30 sayfa varrr okuyamammneyse geçmişe değil geleceğe bakayımm bariii
merhabalaarrr ben geldiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?