içim geçti ne yapaydım bayılayımmı saat 7.30da 2 tabak semizotu 2 dilim ekmek yedim sadeceadam yoktu bugün bende sade onu yaptım iyi sardı semize dimi
benim tam tersi iştahım açılıyor oldum olası:26:
Uymaa bacim si irli karbonhidrat bol yesillik bol protein mumkunse gunde 20 dk spor ve hedef haftada bi kilo olmali bence
Haa sen kendine bak dev anasi gibisin hala konusuyon dersen de saygi duyarim
içim geçti ne yapaydım bayılayımmı saat 7.30da 2 tabak semizotu 2 dilim ekmek yedim sadeceadam yoktu bugün bende sade onu yaptım iyi sardı semize dimi
benim tam tersi iştahım açılıyor oldum olası:26:
karama bi haller oldu düğüne hazırlık telaşı gibi yoksa o böyle takmıyo gibiydide bişey oldu:44:Karamcim agzimizi dik tam olsun
Bu ne hirs bacim oldurucen mi acliktan bizi
30 dk spor yaptım ya eve eldim söylemesi ayıp 1 tabak kızarmış balık sonra akşamı zor ettim 2 tabak sebze yemeğihe bacım kuru pilav sogan var tövbee yok canım yumrta et var tavuk var
o açlıktan yemiyorki bacım dudak tiryakiligi onunki
kız kopardın beniUymaa bacim si irli karbonhidrat bol yesillik bol protein mumkunse gunde 20 dk spor ve hedef haftada bi kilo olmali bence
Haa sen kendine bak dev anasi gibisin hala konusuyon dersen de saygi duyarim
karama bi haller oldu düğüne hazırlık telaşı gibi yoksa o böyle takmıyo gibiydide bişey oldu:44:
30 dk spor yaptım ya eve eldim söylemesi ayıp 1 tabak kızarmış balık sonra akşamı zor ettim 2 tabak sebze yemeği
şimdide içim geçti yesem yerim herşeyi açım spor yaramadımı ne:26:
kız kopardın benianacım doğru olan dediğin gibi yapmak ama uyamıyoz işte napak
karama bi haller oldu düğüne hazırlık telaşı gibi yoksa o böyle takmıyo gibiydide bişey oldu:44:
30 dk spor yaptım ya eve eldim söylemesi ayıp 1 tabak kızarmış balık sonra akşamı zor ettim 2 tabak sebze yemeği
şimdide içim geçti yesem yerim herşeyi açım spor yaramadımı ne:26:
kız kopardın benianacım doğru olan dediğin gibi yapmak ama uyamıyoz işte napak
kızlar bilgisayarım tırtmı oldu ne yazamıyorum yazsam gönderemiyorum dondu kaldı
aç kapa yaptım bakalım artık
siteyimi çökertiyo dertli hemcinslerimiz kız noliysizinkiler de mi yavaşladı ne
karamın kocasıda başlıyomuş ya sizin kocalar tombişmiOlmus bisey olmus da anlatmiyo
Biz de balik yiycektik aksam da yarina erteledik
Benim herif de rejime basladi deli gbi spor yapiyo bisey de yemiyo iki kilo verdi
Sorma bacim bilip yapmamak ne kotu
siteyimi çökertiyo dertli hemcinslerimiz kız noliy
karamın kocasıda başlıyomuş ya sizin kocalar tombişmi
aynen aynen sarı kafa koymuyorum kasmasın iyce diye ama aynı
marji girdi geri çıktı buarada ala ala çok da yavaş bir msj yazacam diye yüzyıl bekliyom ulen
normal canım zayıf değil zaten zayıf olmasına müsade etmemtombiş canım göbekli benimki
seninki zayıf heralde
karamın kocasıda başlıyomuş ya sizin kocalar tombişmi
aynen aynen sarı kafa koymuyorum kasmasın iyce diye ama aynı
normal canım zayıf değil zaten zayıf olmasına müsade etmem
öyle deme kız ne annesi gibi felan herkeste biliyoki doğum yaptınBeni tel. De dondu demin
Yok kiz biraz gobegi var sadece yakisikli ve citir duruyo ben de annesi gibiyim ve biz ayni yerde calisiyoruz
Durumun vehametini anlayin yani
öyle deme kız ne annesi gibi felan herkeste biliyoki doğum yaptın
erkekler kendilerine çok bakıyo bizimki biraz kilo alsa hemen stop yapıyor çok fenalar çok
gerçekten sinir bozucu bi hal aldı demek site sorunlu bende çıkıyorum bende stresssss oldum hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?