2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

içim geçti ne yapaydım bayılayımmı saat 7.30da 2 tabak semizotu 2 dilim ekmek yedim sadece adam yoktu bugün bende sade onu yaptım iyi sardı semize dimi

benim tam tersi iştahım açılıyor oldum olası:26:

spor yaptın ya ondandır şekerim
Uymaa bacim si irli karbonhidrat bol yesillik bol protein mumkunse gunde 20 dk spor ve hedef haftada bi kilo olmali bence
Haa sen kendine bak dev anasi gibisin hala konusuyon dersen de saygi duyarim

uyma stress bana
ben kafama koydum yapacam

içim geçti ne yapaydım bayılayımmı saat 7.30da 2 tabak semizotu 2 dilim ekmek yedim sadece adam yoktu bugün bende sade onu yaptım iyi sardı semize dimi

benim tam tersi iştahım açılıyor oldum olası:26:

Valla icin disin semiz oldu bacim
Bence guzel ve saglikli seyler yemissin bi gofret ya da biskuvi de acabilirdin sonucta

Karamcim agzimizi dik tam olsun
Bu ne hirs bacim oldurucen mi acliktan bizi
karama bi haller oldu düğüne hazırlık telaşı gibi yoksa o böyle takmıyo gibiydide bişey oldu:44:

he bacım kuru pilav sogan var tövbee yok canım yumrta et var tavuk var

o açlıktan yemiyorki bacım dudak tiryakiligi onunki
30 dk spor yaptım ya eve eldim söylemesi ayıp 1 tabak kızarmış balık sonra akşamı zor ettim 2 tabak sebze yemeği
şimdide içim geçti yesem yerim herşeyi açım spor yaramadımı ne:26:

Uymaa bacim si irli karbonhidrat bol yesillik bol protein mumkunse gunde 20 dk spor ve hedef haftada bi kilo olmali bence
Haa sen kendine bak dev anasi gibisin hala konusuyon dersen de saygi duyarim
kız kopardın beni anacım doğru olan dediğin gibi yapmak ama uyamıyoz işte napak

he bacım dügün yaklaşıyor ve piyasada şişkolara göre elbise yok
ve şuan hamile pantolonlarım geniş eski pantolonlar dar oluyor
çıkarken dışarı zorlanıyorum napiimm
ha bir de göbegimin benden önce gitmesi hiç etik degil

kızlar bilgisayarım tırtmı oldu ne yazamıyorum yazsam gönderemiyorum dondu kaldı
aç kapa yaptım bakalım artık

Olmus bisey olmus da anlatmiyo
Biz de balik yiycektik aksam da yarina erteledik
Benim herif de rejime basladi deli gbi spor yapiyo bisey de yemiyo iki kilo verdi
Sorma bacim bilip yapmamak ne kotu

Beni tel. De dondu demin
Yok kiz biraz gobegi var sadece yakisikli ve citir duruyo ben de annesi gibiyim ve biz ayni yerde calisiyoruz
Durumun vehametini anlayin yani
öyle deme kız ne annesi gibi felan herkeste biliyoki doğum yaptın
erkekler kendilerine çok bakıyo bizimki biraz kilo alsa hemen stop yapıyor çok fenalar çok

öyle deme kız ne annesi gibi felan herkeste biliyoki doğum yaptın
erkekler kendilerine çok bakıyo bizimki biraz kilo alsa hemen stop yapıyor çok fenalar çok

Dogum yapmak bahanemiz cnm
Gercekten cok bakimlilar
Hangimiz erkek hangimiz kadin anlamiyorum
Ben de biraz bezginlik var biraktim kendimi iyice

gerçekten sinir bozucu bi hal aldı demek site sorunlu bende çıkıyorum bende stresssss oldum hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…