lorlu kahvaltı nasıl kız benimki loru ağzına verince kusmaya çalıştıCanım teşekkür ederim lor peynirim harika oldu
Bir litreye bir bardak ayran koydum koydugum ayran kadar lor oldu
Acaba diyorum iki bardak ayran koysam iki bardak
Lor çıkar mı
Paşam lorlu kahvaltıya bayıldı
biz 2 tane doğurup sıra savdık bacım yeter Allah olmayanlara nasip etsin inşallahben de aynı cnm pijama tepede toplanmış saç sütyen takmıyorum evde göğüsler dizde .öt bi yerde göbek bi yerde tam paçoz yani
işe başlayınca sen de düzeltirsin cnm durumu aslında sorun bakımsız olmak değil de içimden gelmemesi bu daha kötü
geçici bi süreç olduğuna inanmak istiyorum eski fıstık günlerimize dönücez inşallah birbirimize destek olararak burda
benimki de istiyo kız 3. yü 100 kilo olayım da tam olsun
zaten şeboş dün gece zırladı durdu hastayım ya şimdi zamanını iyi biliyo
dün tadı fena değil diyodun:44:benim diyet yalan oldu
o ne börünç bir tat koku böö
bir kaseyi zorla içtim ayol açlık degil de o çorbayı içmek feci
hala agzımın tadı bir tuhaf çikolata yiyim bari
görümce mi de aradım onlar bugün alışveriş yapacaklardı sakın almayın ben bile dayanamadım
siz yapamazsınız dedimonlar çok yemek seçer de
ben yediğini yedirip geri kalanını döküyorum 1 tatlı kaşığı bile yemiş olsa gerisini döküyorumalıntı yapmışım ama çıkmadı
kahvaltımız bizim birer saat arayla oluyor bir kerede yemiyor sizinde öyle mi
kafayı yerim kız takıntılıyım yadogru valla o bitiyor emzir sonra sebze o öyle sonra yogurt günüm hazırlıkla ve yedirmekle geçiyor bulaşıklar akşama kadar tüm tezgahı kaplıyor
yazmadınki yapayıminş yapmadım çorbayı
sen steel tee yi bile begenmemiştin bunu hiç yiyemezsin bence
ben 1 tatlı kaşığı krem peynir tarzı peynir 1 talı kaşığı pekmez çeyrek yumurta ceviz kadar ekmek suyla karıştırıyorum ve blendrdan geçiyorum yarısını bazen daha azını yiyorben bir kerede veriyorm yediği kadar çok zorlamıyorum sonra beni emmiyo zaten tam anlamyla ek gıdaya gectik sayılmaz bu sabah yarm yumurta sarsı 2 bebe bisküvisi yarım cay bardagı rezene 1tatlı kasığı cevz 1 çy kasgı recel yedi az dimi siznkiler ne yiyo
yayla çorbası,şehriye falan denedin mi?
ben bugün bir çorba yapacam ama ne ne yapayım kızlarr
Yazmisin ya cnm yayla sehriye mercimek ama kendinize yaptiginiz gibi yap tuz koyma bitek
he he heealnımızın akıyla 4 saatlik bir diyet oldu
geçmiş olsun canım ne verdi doktor ilaç falan mı yoksa bitkisel bişi mi
Saol cnm
Size de gecmis olsun
lorlu kahvaltı nasıl kız benimki loru ağzına verince kusmaya çalıştı
biz 2 tane doğurup sıra savdık bacım yeter Allah olmayanlara nasip etsin inşallah
dün tadı fena değil diyodun:44:
ben yediğini yedirip geri kalanını döküyorum 1 tatlı kaşığı bile yemiş olsa gerisini döküyorum
kafayı yerim kız takıntılıyım ya
yazmadınki yapayımvardır bi hayır kız
ben 1 tatlı kaşığı krem peynir tarzı peynir 1 talı kaşığı pekmez çeyrek yumurta ceviz kadar ekmek suyla karıştırıyorum ve blendrdan geçiyorum yarısını bazen daha azını yiyor
mem mem diyo ahmet de. bi de sanki bana gelmek istiyomuş gibi bana ölüyomuş gibi yapıyo ama asıl derdi meme.sağol teyzoşu bir mama diyor bir meme aklı fikri yemekte
yatağında yüz üstü dönüp emekleme pozisyonuna geçiyo tam uykuya dalacakken. sonra baştan. niye direnirler uykuya anlamammertte uykusu olduğu halde direnenlerden gözlerini ovuşturarak zorla uykusunu dağıtıyor 1 saat sallamayla mızmızlanarak anca.
ağzını hevesle açıyo hevesle kapatıyo ama öyle hızlı kapatıyo ki çorba yanlardan akıyoBizimki cok seviyo teyzesi
Tam corbaci
strese ne oldu ayol spordan sonra kalkamadı yataktan galiba
şehriye yapayım etsuyuna madem e salça da mı koyayım yani bize öyle yapıyorumYazmisin ya cnm yayla sehriye mercimek ama kendinize yaptiginiz gibi yap tuz koyma bitek
bir gün gelipte mertte çorbaları sevse of of
lorlu kahvaltı nasıl kız benimki loru ağzına verince kusmaya çalıştı
biz 2 tane doğurup sıra savdık bacım yeter Allah olmayanlara nasip etsin inşallah
dün tadı fena değil diyodun:44:
ben yediğini yedirip geri kalanını döküyorum 1 tatlı kaşığı bile yemiş olsa gerisini döküyorum
kafayı yerim kız takıntılıyım ya
yazmadınki yapayımvardır bi hayır kız
ben 1 tatlı kaşığı krem peynir tarzı peynir 1 talı kaşığı pekmez çeyrek yumurta ceviz kadar ekmek suyla karıştırıyorum ve blendrdan geçiyorum yarısını bazen daha azını yiyor
mem mem diyo ahmet de. bi de sanki bana gelmek istiyomuş gibi bana ölüyomuş gibi yapıyo ama asıl derdi meme.
yatağında yüz üstü dönüp emekleme pozisyonuna geçiyo tam uykuya dalacakken. sonra baştan. niye direnirler uykuya anlamam
ağzını hevesle açıyo hevesle kapatıyo ama öyle hızlı kapatıyo ki çorba yanlardan akıyo
taneli olursa tanelerini yiyo. ne anladım o çorbadan pilav yemekle aynı şey. alıştırcaz bakalım çorbaya da
ben kesin kudururumda başka topiktemi bakırköydrmi bilememSeboş stroş gelin siz üçüncüleri ben de ikinciyi
Yapalım başka topikte kuduralım:122::122::122:
koptum kız mertin normalimi var ya kabız ya ishalsağol teyzesi idare eder düne kadar daha 3-4 kere kaka yapıyordu maflor diye bire ilaç önerdiler işe yaradı galiba şimdiye kadar birşey yok.
inşallah tamamen normale döner.
bizimki hala çığlık aşamasında mertoşa kocaman birmert dünden beri mama mama mama diye başımın etini yiyorpapağan gibi sardı hiç durmuyor.
şehriye yapayım etsuyuna madem e salça da mı koyayım yani bize öyle yapıyorum
inş yer atlar çorbanın üstüne salyaları akar kaseyi görünce
kuru öksürük zor valla büyüklerin bile içi dışına çıkıyorsağol canım şurup verdi rahatlatsın diye öksürük hemen kesilmezmiş biraz daha sürecekmiş
sağol canım
mem mem diyo ahmet de. bi de sanki bana gelmek istiyomuş gibi bana ölüyomuş gibi yapıyo ama asıl derdi meme.
yatağında yüz üstü dönüp emekleme pozisyonuna geçiyo tam uykuya dalacakken. sonra baştan. niye direnirler uykuya anlamam
ağzını hevesle açıyo hevesle kapatıyo ama öyle hızlı kapatıyo ki çorba yanlardan akıyo
taneli olursa tanelerini yiyo. ne anladım o çorbadan pilav yemekle aynı şey. alıştırcaz bakalım çorbaya da
ben kesin kudururumda başka topiktemi bakırköydrmi bilemem
koptum kız mertin normalimi var ya kabız ya ishal
bizimki hala çığlık aşamasında mertoşa kocaman bir
ben kesin kudururumda başka topiktemi bakırköydrmi bilemem
koptum kız mertin normalimi var ya kabız ya ishal
bizimki hala çığlık aşamasında mertoşa kocaman bir
sabahın 5 den beri ayaktayım kız ahmet coşmuş şimdide kucağımda yine uykuya metdan okuyor
Yediriyorum ben salcali sadece normaldn az koyuyorum bi de baharat koymuyorum eger tadi lezzetliyse yiyolar bunlar bizden akilli
allah yardımcın olsun canımsabahın 5 den beri ayaktayım kız ahmet coşmuş şimdide kucağımda yine uykuya metdan okuyor
evet öyle canım bende de kilo gidiyor ama kalıp küçülmüyor sıklaşmak lazım sporla ama nasıl off offkızlar ben oğlum 2 aylıkkenden beri kilo vermeye çalışıyorum. o kadar zamanda verebildiğim kilo da çok bişey değil. çok ara verdim ama son zamanlarda farkettim ki tartıda kilo veriyorum ama göbek ve bel bölgesi aynen duruyo. sizin de öyle mi. napıcaz bu göbek için. pilates yapmak istiyorum ama kendi başıma sıkılıp bırakıyorum hemen
efe de öyle agzını açıyor tuhaf tuhaf sesler çıkartıyorr direk kafayı gögüs bölgesineevet akılları fikirleri memede önceleri mertte mem diyordu da şimdi meme diye net söylüyor bide memem diyor bide mama mama diyor
kucağıma alıyorum karnı acıktıysa tişörtümün üstünden meme emmeye çalışıyor ya
Yediriyorum ben salcali sadece normaldn az koyuyorum bi de baharat koymuyorum eger tadi lezzetliyse yiyolar bunlar bizden akilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?