2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım teşekkür ederim lor peynirim harika oldu
Bir litreye bir bardak ayran koydum koydugum ayran kadar lor oldu
Acaba diyorum iki bardak ayran koysam iki bardak
Lor çıkar mı
Paşam lorlu kahvaltıya bayıldı
lorlu kahvaltı nasıl kız benimki loru ağzına verince kusmaya çalıştı

biz 2 tane doğurup sıra savdık bacım yeter Allah olmayanlara nasip etsin inşallah

dün tadı fena değil diyodun:44:

alıntı yapmışım ama çıkmadı
kahvaltımız bizim birer saat arayla oluyor bir kerede yemiyor sizinde öyle mi
ben yediğini yedirip geri kalanını döküyorum 1 tatlı kaşığı bile yemiş olsa gerisini döküyorum
dogru valla o bitiyor emzir sonra sebze o öyle sonra yogurt günüm hazırlıkla ve yedirmekle geçiyor bulaşıklar akşama kadar tüm tezgahı kaplıyor
kafayı yerim kız takıntılıyım ya

inş yapmadım çorbayı
sen steel tee yi bile begenmemiştin bunu hiç yiyemezsin bence
yazmadınki yapayımvardır bi hayır kız

ben 1 tatlı kaşığı krem peynir tarzı peynir 1 talı kaşığı pekmez çeyrek yumurta ceviz kadar ekmek suyla karıştırıyorum ve blendrdan geçiyorum yarısını bazen daha azını yiyor

tokken yenir ama açken çok kötü kıss bak yine fena oldum
diyetten çıktım ya dana gibi yiyiyorum
ben çok takmıyorum ya kalsın akşam hop diye sudan geçir makineye at çalıştır oldu bitti
niye döküyorsun ki yazık ayol sonra tekrar deniyorum o zaman yiyiyor :44:

sağol teyzoşu bir mama diyor bir meme aklı fikri yemekte
mem mem diyo ahmet de. bi de sanki bana gelmek istiyomuş gibi bana ölüyomuş gibi yapıyo ama asıl derdi meme.

mertte uykusu olduğu halde direnenlerden gözlerini ovuşturarak zorla uykusunu dağıtıyor 1 saat sallamayla mızmızlanarak anca.
yatağında yüz üstü dönüp emekleme pozisyonuna geçiyo tam uykuya dalacakken. sonra baştan. niye direnirler uykuya anlamam

Bizimki cok seviyo teyzesi
Tam corbaci
ağzını hevesle açıyo hevesle kapatıyo ama öyle hızlı kapatıyo ki çorba yanlardan akıyo
taneli olursa tanelerini yiyo. ne anladım o çorbadan pilav yemekle aynı şey. alıştırcaz bakalım çorbaya da

kızlar ben oğlum 2 aylıkkenden beri kilo vermeye çalışıyorum. o kadar zamanda verebildiğim kilo da çok bişey değil. çok ara verdim ama son zamanlarda farkettim ki tartıda kilo veriyorum ama göbek ve bel bölgesi aynen duruyo. sizin de öyle mi. napıcaz bu göbek için. pilates yapmak istiyorum ama kendi başıma sıkılıp bırakıyorum hemen

Hee savdik biz
Ama simdi degil de bi 4-5 sene sonra dusunebilirim tabi k.valide bakarsa
Su yerine devam sutu yada kendi sutunden koysan daha besleyci olmaz mi bacim
Bi de bi yumurta sarisi yer sanki
Benimki bi tek yumurta ve peynir yiyo kahvaltida

evet akılları fikirleri memede önceleri mertte mem diyordu da şimdi meme diye net söylüyor bide memem diyor bide mama mama diyor
kucağıma alıyorum karnı acıktıysa tişörtümün üstünden meme emmeye çalışıyor ya

Seboş stroş gelin siz üçüncüleri ben de ikinciyi
Yapalım başka topikte kuduralım:122::122::122:
ben kesin kudururumda başka topiktemi bakırköydrmi bilemem

sağol teyzesi idare eder düne kadar daha 3-4 kere kaka yapıyordu maflor diye bire ilaç önerdiler işe yaradı galiba şimdiye kadar birşey yok.
inşallah tamamen normale döner.
koptum kız mertin normalimi var ya kabız ya ishal

mert dünden beri mama mama mama diye başımın etini yiyorpapağan gibi sardı hiç durmuyor.
bizimki hala çığlık aşamasında mertoşa kocaman bir

şehriye yapayım etsuyuna madem e salça da mı koyayım yani bize öyle yapıyorum

inş yer atlar çorbanın üstüne salyaları akar kaseyi görünce

Yediriyorum ben salcali sadece normaldn az koyuyorum bi de baharat koymuyorum eger tadi lezzetliyse yiyolar bunlar bizden akilli

sağol canım şurup verdi rahatlatsın diye öksürük hemen kesilmezmiş biraz daha sürecekmiş

sağol canım
kuru öksürük zor valla büyüklerin bile içi dışına çıkıyor
inş daha fazla ilelemeden atlatır ada mızz

memecii
evet ya beni koysalar bir uyurum ki ohh sallamadan hem de ninnisiz..
bir de efe işine gelen taneli şeyleri kayısı,muz,armut,elma gibi şeyleri gayet güzel geveleyip yiyiyor ama
iş yumurta,havuç..gibi şeylere gelince kendini kusturmaya çalışıyor sıpam

ben kesin kudururumda başka topiktemi bakırköydrmi bilemem

koptum kız mertin normalimi var ya kabız ya ishal

bizimki hala çığlık aşamasında mertoşa kocaman bir

yok valla ya ya kabız ya ishal çok üzülüyorumbir ortayı bulsa
sağol canım ahmette yakında başlar bizimki net olarak kelimer söylemeye dün başladı önceleri anlaşılmayan şeyler birde agu mugu anne diyordu şimdi net söylüyor maşallah çok sevimli konuşuyor

sabahın 5 den beri ayaktayım kız ahmet coşmuş şimdide kucağımda yine uykuya metdan okuyor
allah yardımcın olsun canım
evet öyle canım bende de kilo gidiyor ama kalıp küçülmüyor sıklaşmak lazım sporla ama nasıl off off
efe de öyle agzını açıyor tuhaf tuhaf sesler çıkartıyorr direk kafayı gögüs bölgesine
daldırıyor çok tatlı ama dün kp yanında yaptı ayıp oldu
artık orda memüş oldugunu biliyor yavrular
Yediriyorum ben salcali sadece normaldn az koyuyorum bi de baharat koymuyorum eger tadi lezzetliyse yiyolar bunlar bizden akilli

ben de yapacam kız az da nane atacam yesin yavrum et suyuna naneli şehriye çorbasını oh miss
senden aldım gazı salça kullanmaktan korkuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…