Siz marjiyle anlasin da dogurun birlikte birer daha
biliyom mkızz nasıl oldugunu
asıl annelik ikinci çocuk olunca zorlaşırmış orta yolu bulma adına
falan dogru mu seboş?
selamlarrrr kızlar nasılsınız ben giremedim kaç gündür yaa bide cumartesi günüde kilo bildirimi yapamadımm gram vermedim aynı duruyorum amaaaaaaa bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım inşllh cumartesi günü bir iki kilo vermiş olurum en azındann
4,5 sene diyor ya çok tam rahata erecem bir daha aynı şeyler
ben peş peşe olsun istiyorum
zaten tırlattım tümden tırlatayım diyorum
kötüsün bayağı ozaman dikkat et ccanımda iyleşSaol cnm ya ben de calisamadim zaten biraktim geldim
Mert dillenmis iyice yerim onu ben
ahmette gazdan sanırım uyuyamadı dünden bericanım mertte dün gece 5 sıraları aşırı bir ağlsmayla uyandı zor susturduk şakır şakır yaşlar aktı gözünde zarzor uyttum sonra yine aynı uyandı aşırı ağılyorduishal olaylarından beri böylede efenin ağlamasınının nedeni diş,gaz filan olabilir mi?
Stres nerde yaw
geldi geri gitti geldi şimdi
:118::118::122:
yayla denemedim denerim bak severse süper olur.
şehriyede yemedi paşam mercimek çorbası ahmeti patlatırYazmisin ya cnm yayla sehriye mercimek ama kendinize yaptiginiz gibi yap tuz koyma bitek
seninki tatlıcı heraldebir gün gelipte mertte çorbaları sevse of of
geçmiş olsun tekrardansağol canım şurup verdi rahatlatsın diye öksürük hemen kesilmezmiş biraz daha sürecekmiş
sağol canım
soğuk şey nasıl yenir kıztokken yenir ama açken çok kötü kıss bak yine fena oldum
diyetten çıktım ya dana gibi yiyiyorum
ben çok takmıyorum ya kalsın akşam hop diye sudan geçir makineye at çalıştır oldu bitti
niye döküyorsun ki yazık ayol sonra tekrar deniyorum o zaman yiyiyor :44:
çeyrek yumurta yemiyor bende onu bulamaç yapıyorum işte önce yazdıklarımla ahmet iştahsız zannedersem zaten benim çocuklarım kolay büyümüyo canım benim şansım niyeyseHee savdik biz
Ama simdi degil de bi 4-5 sene sonra dusunebilirim tabi k.valide bakarsa
Su yerine devam sutu yada kendi sutunden koysan daha besleyci olmaz mi bacim
Bi de bi yumurta sarisi yer sanki
Benimki bi tek yumurta ve peynir yiyo kahvaltida
oburixevet akılları fikirleri memede önceleri mertte mem diyordu da şimdi meme diye net söylüyor bide memem diyor bide mama mama diyor
kucağıma alıyorum karnı acıktıysa tişörtümün üstünden meme emmeye çalışıyor ya
daha ne sevimlilikleri çıkacak afacanların kızz gittikçe öpmeye doyamıyorum ben ogluşumu
büyüdükçe sevgileride büyüyorHee ben de doyamiyorum da kizim kuduruyo bu sefer
dünya üzerinde bir başka insana duyulabilecek sonsuz ve karşılıksız tek sevgi evlat sevgisi heralde sonsuz aşkbüyüdükçe sevgim dahada katlanıyor çok güzel bir duymuş annelik canım çok şanslıyızsevmenin sonu yokmuş mertte öğrendim bambaşka
Dogru dusunuyosun cnm
Ben tam rahat etmistim basa sardim simdi
kötüsün bayağı ozaman dikkat et ccanımda iyleş
ahmette gazdan sanırım uyuyamadı dünden beri
ahmet rahatmı veriyor
ahmet sevmedi yoğurdu sevdiği halde
şehriyede yemedi paşam mercimek çorbası ahmeti patlatır
seninki tatlıcı heralde
geçmiş olsun tekrardan
soğuk şey nasıl yenir kız
çeyrek yumurta yemiyor bende onu bulamaç yapıyorum işte önce yazdıklarımla ahmet iştahsız zannedersem zaten benim çocuklarım kolay büyümüyo canım benim şansım niyeyse
oburix
büyüdükçe sevgileride büyüyor
dünya üzerinde bir başka insana duyulabilecek sonsuz ve karşılıksız tek sevgi evlat sevgisi heralde sonsuz aşk
slmmm
5 günde 5 kilo mu nasıl o ayoll :26:
burda sizle konuşurken bir kase cici bebe mideye inmiş iyi mi
ben sabahtan yaptımKiz simdi degil genelde
Kiz okulda oglan uyuyo benim de bi ton isim olmakla birlikte ayrilamiyorum burdan
doğru düşünüyosun inan başa sarmak zor ya ama ara verincede hepsini doya doya sevmiş ilgilenmiş ve herşeyi maddi manevi yapmış oluyosun ama fazla ara vermenek en iyisi yinede4,5 sene diyor ya çok tam rahata erecem bir daha aynı şeyler
ben peş peşe olsun istiyorum
zaten tırlattım tümden tırlatayım diyorum
burda sizle konuşurken bir kase cici bebe mideye inmiş iyi mi
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
canı diyet böyle ama ben 1 kere yaptım 1.5 kilo verdim sadece 5 günde 5 kilo diyo ama verilmiyo o kadar
soguk vermiyorum kız cezveye koyuyom cıızzz deyince koyuyom kaseye devam
ohh yarasınnBen de isten gelince bolca kaymak bal yedim
ben sabahtan yaptım
doğru düşünüyosun inan başa sarmak zor ya ama ara verincede hepsini doya doya sevmiş ilgilenmiş ve herşeyi maddi manevi yapmış oluyosun ama fazla ara vermenek en iyisi yinede
yarasınnnnnn
evet kız aşka geldim ama evlat aşkına ha bu arada sırtım tutuk robot gibiyim temizlik yaparken olduaşka gelmişsin sen kıss
patates süt kaçırıcı biliyonmu canım1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
canı diyet böyle ama ben 1 kere yaptım 1.5 kilo verdim sadece 5 günde 5 kilo diyo ama verilmiyo o kadar
bu bal kaymakta ne buluyosun kız 40 sene yemesem aklıma gelmez:44:Ben de isten gelince bolca kaymak bal yedim
kötüsün bayağı ozaman dikkat et ccanımda iyleş
ahmette gazdan sanırım uyuyamadı dünden beri
ahmet rahatmı veriyor
ahmet sevmedi yoğurdu sevdiği halde
şehriyede yemedi paşam mercimek çorbası ahmeti patlatır
seninki tatlıcı heralde
geçmiş olsun tekrardan
soğuk şey nasıl yenir kız
çeyrek yumurta yemiyor bende onu bulamaç yapıyorum işte önce yazdıklarımla ahmet iştahsız zannedersem zaten benim çocuklarım kolay büyümüyo canım benim şansım niyeyse
oburix
büyüdükçe sevgileride büyüyor
dünya üzerinde bir başka insana duyulabilecek sonsuz ve karşılıksız tek sevgi evlat sevgisi heralde sonsuz aşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?