2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selamlarrrr kızlar nasılsınız ben giremedim kaç gündür yaa bide cumartesi günüde kilo bildirimi yapamadımm gram vermedim aynı duruyorum amaaaaaaa bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım inşllh cumartesi günü bir iki kilo vermiş olurum en azındann

slmmm
5 günde 5 kilo mu nasıl o ayoll :26:

Saol cnm ya ben de calisamadim zaten biraktim geldim
Mert dillenmis iyice yerim onu ben
kötüsün bayağı ozaman dikkat et ccanımda iyleş

ahmette gazdan sanırım uyuyamadı dünden beri

ahmet rahatmı veriyor

geldi geri gitti geldi şimdi
:118::118::122:

yayla denemedim denerim bak severse süper olur.
ahmet sevmedi yoğurdu sevdiği halde

Yazmisin ya cnm yayla sehriye mercimek ama kendinize yaptiginiz gibi yap tuz koyma bitek
şehriyede yemedi paşam mercimek çorbası ahmeti patlatır
bir gün gelipte mertte çorbaları sevse of of
seninki tatlıcı heralde

sağol canım şurup verdi rahatlatsın diye öksürük hemen kesilmezmiş biraz daha sürecekmiş

sağol canım
geçmiş olsun tekrardan

soğuk şey nasıl yenir kız

Hee savdik biz
Ama simdi degil de bi 4-5 sene sonra dusunebilirim tabi k.valide bakarsa
Su yerine devam sutu yada kendi sutunden koysan daha besleyci olmaz mi bacim
Bi de bi yumurta sarisi yer sanki
Benimki bi tek yumurta ve peynir yiyo kahvaltida
çeyrek yumurta yemiyor bende onu bulamaç yapıyorum işte önce yazdıklarımla ahmet iştahsız zannedersem zaten benim çocuklarım kolay büyümüyo canım benim şansım niyeyse

oburix

daha ne sevimlilikleri çıkacak afacanların kızz gittikçe öpmeye doyamıyorum ben ogluşumu

Hee ben de doyamiyorum da kizim kuduruyo bu sefer
büyüdükçe sevgileride büyüyor

büyüdükçe sevgim dahada katlanıyor çok güzel bir duymuş annelik canım çok şanslıyızsevmenin sonu yokmuş mertte öğrendim bambaşka
dünya üzerinde bir başka insana duyulabilecek sonsuz ve karşılıksız tek sevgi evlat sevgisi heralde sonsuz aşk

aşka gelmişsin sen kıss

slmmm
5 günde 5 kilo mu nasıl o ayoll :26:

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

canı diyet böyle ama ben 1 kere yaptım 1.5 kilo verdim sadece 5 günde 5 kilo diyo ama verilmiyo o kadar

Kiz simdi degil genelde
Kiz okulda oglan uyuyo benim de bi ton isim olmakla birlikte ayrilamiyorum burdan
ben sabahtan yaptım

4,5 sene diyor ya çok tam rahata erecem bir daha aynı şeyler
ben peş peşe olsun istiyorum
zaten tırlattım tümden tırlatayım diyorum
doğru düşünüyosun inan başa sarmak zor ya ama ara verincede hepsini doya doya sevmiş ilgilenmiş ve herşeyi maddi manevi yapmış oluyosun ama fazla ara vermenek en iyisi yinede

anladım canım aldım bir kenara sütü etkiler mi acep recep:44:

aşka gelmişsin sen kıss
evet kız aşka geldim ama evlat aşkına ha bu arada sırtım tutuk robot gibiyim temizlik yaparken oldu
ne alaka deme yazayım dedim öylesine

patates süt kaçırıcı biliyonmu canım dikkat et

Ben de isten gelince bolca kaymak bal yedim
bu bal kaymakta ne buluyosun kız 40 sene yemesem aklıma gelmez:44:

Pes etme hemen bacim corbalarin degisik versiyonlarini yap
Evt cnm sonsuz ask ne guzel anlatmissin hay agzini opeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…