bu sıralar dört ayaklılara taktın ama hadi hayırlısıkız yedirsene çorbayı
karnı doyunca kedi gibi olur yavrum
ben de kızı oğlanı kendimi yıkadım oğlana meyve yedirdim kendim de akşam sığır gibi yedim
suçlu suçlu oturuyorum şimdi
sen niye mutsuzsun efe çok mu yordu
ben 1 kaşık nutella yemiştim sabah o kadar onun dışında bişey yok rutin beslenmeben de bugün çuku yedim
stres bizi öldürecek
tabi kendi de sapıtmadıysa
çorbayı içti mi
kız nazar olmuştur belki bi oku üfle
sıkıntısı varmış besbelli ağrı kesici verip bi baksaydın keşkebence o da coştu
yok kız diyom ya hep aglaktı bir dakika durmadı eşimi aradım gel diye
o derece yani yıkayalım rahatlasın dedik daha coştu
her gün okuyorum anacım ya düzelir diyoz bekliyoz daha fena oluyor bu çocuk ya
karam benim büyük seninkinin kat be kat beteriydi diyorumya bizimki huysuz bebek sendromuydu ha sonradan çıkanlar allerjik bünye astım felanda cabası 1 yaşına kadar kaç ameliyat ayda 3-4 defa acil hastane turları gece yemin billah 2 saat uyuduğumu bilmem taki 2-3 yaş arasına kadar sonra nemi oluyor zorluğun yönü değişiyor yani zor bebek zordur nasıl başlarsa öğle gidiyorkaç aydır her huysuzluguna diş diyoz artık gelsin de kurtulalım yahu
eşim randevu almış yarın gastrologa götürecek iyice baksın orasına burasına
alerji olur mu belki sindiremedigi bişi var ya da illa pütür mü olmalı orasında burasında
biri deseki bizimkide öyleydi şöyle yaptık geçti diye valla ömür boyu dua edecem
kvalidem 7 tane büyütmüş bana derki valla karam işin çok zor ben bile bu kadar çekmedim
ay Allah korusunhakkaten diş çıkınca ne diycez bakalım
götürün bacım bana da hamileykem şeboşun böbreklerinde büyüme var gibi demişti doktor yarın bi ultrasona sokacaz
inşallah ikimizinkinde de bişey çıkmaz
yok küs değiliz
seni kendi haline bıraktım
ohoo eylül daha 6833.sayfada
bu sıralar dört ayaklılara taktın ama hadi hayırlısı
ben 1 kaşık nutella yemiştim sabah o kadar onun dışında bişey yok rutin beslenme
sıkıntısı varmış besbelli ağrı kesici verip bi baksaydın keşke
karam benim büyük seninkinin kat be kat beteriydi diyorumya bizimki huysuz bebek sendromuydu ha sonradan çıkanlar allerjik bünye astım felanda cabası 1 yaşına kadar kaç ameliyat ayda 3-4 defa acil hastane turları gece yemin billah 2 saat uyuduğumu bilmem taki 2-3 yaş arasına kadar sonra nemi oluyor zorluğun yönü değişiyor yani zor bebek zordur nasıl başlarsa öğle gidiyor
ay Allah korusun
bu sıralar dört ayaklılara taktın ama hadi hayırlısı
ben 1 kaşık nutella yemiştim sabah o kadar onun dışında bişey yok rutin beslenme
sıkıntısı varmış besbelli ağrı kesici verip bi baksaydın keşke
karam benim büyük seninkinin kat be kat beteriydi diyorumya bizimki huysuz bebek sendromuydu ha sonradan çıkanlar allerjik bünye astım felanda cabası 1 yaşına kadar kaç ameliyat ayda 3-4 defa acil hastane turları gece yemin billah 2 saat uyuduğumu bilmem taki 2-3 yaş arasına kadar sonra nemi oluyor zorluğun yönü değişiyor yani zor bebek zordur nasıl başlarsa öğle gidiyor
ay Allah korusun
ne güzel dedin cinsi diye doğru vallabelki de bişeyi yoktur
cinsi böyledir bacım
hayırdır ne oluyo sana hani lahana çorbası felan kesin vericem yok şu bu derken cozuttukça cozutmuşsunkendi kendime konuşup duruyorum burda
yeni favorim kase dolusu eti cici bebe
çok yorgunum ama depresif değilimseni de biraz debresif gördüm sitresim bu gece
tüttürüp duruyon
bunalımla hayat arasındayımIyi aksamlar hanimlar nasilsiniz keyfler nasiil ben azicik gecmis yapiim bi yandan sizee bakimmm
Kizz vallah ammaaaa sayfa ilerlemissinizzzz
napıyım bacım iki ayaklıların kilosundan bir hayli uzağım
bi kaşık derken yemek kaşığı mı
he ya Allah korusun ben de stresliyim yarıın doktora gitcez diye
dur ben de içiyim biraz
hayirdir canim neyin varbunalımla hayat arasındayım
çenemiz kuvvetlidir ayyıptır söylemesi
slmmm
gecmiş cok birikmiş ya okumadan geldim
benim hafta sonum mükemmel geçtihava cook güzeldi tadını cıkardık
cok şükür emiri de uyuttum ya sanki daha mı cok yoruyor nedir :26: iyice belli ediyo artık büyüdüğünü
sanki yürüteç zamanı geliyo gibi hep cırpınıyo bıraksam gidecek
ızdırap içinde yorgunum şimdiine güzel dedin cinsi diye doğru valla
gerçi bazı bebeler ızdıraplı büyüyo ya
hayırdır ne oluyo sana hani lahana çorbası felan kesin vericem yok şu bu derken cozuttukça cozutmuşsun
çok yorgunum ama depresif değilimçocuklarım iyi olunca ben çok iyi oluyorum yorulsam bile iyiyim
slmmm
cok şükür emiri de uyuttum ya sanki daha mı cok yoruyor nedir :26: iyice belli ediyo artık büyüdüğünü
ne güzel dedin cinsi diye doğru valla
gerçi bazı bebeler ızdıraplı büyüyo ya
hayırdır ne oluyo sana hani lahana çorbası felan kesin vericem yok şu bu derken cozuttukça cozutmuşsun
çok yorgunum ama depresif değilimçocuklarım iyi olunca ben çok iyi oluyorum yorulsam bile iyiyim
hee hee doktor da öyle diyor
dengesizim dimi bir gün açlıktan bir gün tokluktan bayılacam
yok kız tatlı kaşığı buda kepçeyle yemiştir diyenlere kapak olsunnapıyım bacım iki ayaklıların kilosundan bir hayli uzağım
bi kaşık derken yemek kaşığı mı
he ya Allah korusun ben de stresliyim yarıın doktora gitcez diye
dur ben de içiyim biraz
biz yürüteçle kanki olduk fırrr bi tarafa fırrr başka tarafa tavsiye ederimslmmm
yok kız tatlı kaşığı buda kepçeyle yemiştir diyenlere kapak olsun
biz yürüteçle kanki olduk fırrr bi tarafa fırrr başka tarafa tavsiye ederim
kuduruk bir oglum var
kuduruk bir oglum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?