hakkaten diş çıkınca ne diycez bakalım
götürün bacım bana da hamileykem şeboşun böbreklerinde büyüme var gibi demişti doktor yarın bi ultrasona sokacaz
inşallah ikimizinkinde de bişey çıkmaz
2013 eylül annelerinden misin
Ayyy ne güzel doğurmuşta büyütmüşsünüz bile darısı başımıza inşallah
Evet 2013 eylül annesi olucam inşallah sağlıkla doğurabilsem bir kere kızımı çok mutlu olucam endişeler hiç bitmiyor
inş canım ya
ama bir yandan diyiyorum ki çözümü olan bir şeydir inş yoksa bir 6,5 ay daha dayanamam gibi geliyor
belki de bişeyi yoktur
cinsi böyledir bacım
biz daha başlayamadık bu gidişle başlayamayacağız gibişu demir ilacı başa bela. kabız yapıyo tamam 2 güne bir yaptıysa veriyorum yine ilacı. kabızlık tamam da kusturuyo bi de ya. yani çok kusan bi bebekti 1-2 aydır geçti ama ne zaman demir versem kusuyo kustuğu yerden lekesi de çıkmıyo ilacın. sinir oldum
bende tembel olduğumu sanıyorum ama niyeyse yapacam dediğimi yapmazsam kötü hissediyorum takıntı takıntıinşallah ama bu öksürük kolay geçmezmiş hatta 1 ayı bile bulabilir dedi doktorumuz
canım benim kız huysuzlanınca sayfa açık kalıyor sonra sebzesini yedir sonra oynat uyut derken anca geldim ama bu seferde siz yoksunuz
sağol canım benim hep diyorum onun hastalığını allah bana versin ben çekeyim ama allahtan korktuğum gibi ciğerde birşey yokmuş
karam çok cesur gördüm anacım seni tabiii koca yardımcı acaba adam ne diyor ikinci çocuğa kız demek ki efe uslu bir çocuk olsa sen 4-5 tane daha yapacan delüal bu da senin smile
maşallah afiyet bal şeker olsunnn
seboş bende bal kaymak ikilisine bayılırım eşim kaymak alıyor o yemiyor fazla bende olunca dayanamıyorum sonunda alma artık dedim yiye yiye kaymak oldum çıktım
stress az dinlen bacım hem uykusuzsun hem iş yapıyorsun ama yine de bravo hamarat kadının hali başka bende hep böyle hamarat olmak istiyorum ama nerdeee kendi kendime diyorum yarın şu işi yapıcam ertesi günofff yarın yaparım diyorum tembelim işte tembel
herkezde işe yarayan yiycekler farklı demekki ben onuda duyup denemiştim hemde çeşit çeşit bende bi değişiklik olmamıştıkizlar daha once burda sut arttirmayla ilgili konusulmustu.sutunu arttirmaya ihtiyaci olanlara pismaniye yemelerini oneririm. benim gecenlerde sutum azaldi degil neredeyse kesilmisti. pismaniye yedim cok iyi oldu goguslerim yine doldu.sizlerede yazayim dedim.
benimki pasaklı 10 gün yapmasam anlamaz kızbilmezmisin şekerim
ne demek canım sen iste yeterki seni mi kırıcam yaparız bir tane daha
geçmiş olsun canım,erkekler hep böyle iş yapma deyip duruyorda bizim işlerimizide komşular gelip yapmıyor ki mecburuz.
bir gün yapmasak bu evin hali ne diye söylenirler ama.
belki deama var gibi ya hiç huzurlu degil uyurken bile kımıl kımıl
ayakları çekiyor gözler hiç uyumamış gibi oluyor sonra yine salla babam dur
hafif sancı gelince de gözünü açmıyor hafif kımıldıyor sallanmadan uyuyor ay ne bilim bacım başını şişirdim senin de
sancısı var bellibugün efe beni bezdirdi bee
iki dakika duruyorsa üç dakika aglıyor birden bire bir bagırıyor şarkı söylüyor
bir dakika sonra aglıyor içli içli göz yaşları bile akıyor o derece
ne oluyor buna böyle ya anlayan beri gelsin
anam ne diyon kızbu arada kibarlığa gerek yok bacım hepimiz su aygırı gibiyiz ben de en irisiyim
huysuz bebek adamı depresyona sokuyor işteallah seni ne yapmasın kıss koptum ha hiç gülecegim yoktu
çok mutsuzum bu akşam
sen naptın ne ettin
kendi kendime konuşup duruyorum burda
yeni favorim kase dolusu eti cici bebe
sancısı var belli
anam ne diyon kız
huysuz bebek adamı depresyona sokuyor işte
sancı mı kısssancısı var belli
anam ne diyon kız
huysuz bebek adamı depresyona sokuyor işte
ye bacım ye
bişey demiyom sana daha
seni de biraz debresif gördüm sitresim bu gece
tüttürüp duruyon
sancı mı kıss
he valla herif bugün hata verdi başım dönüyor midem bulanıyor dedi
git yat dedim 9 da yattı kaldırmayı düşünmüyorum uyusun aşkuşum
niye demiyorsun kıss küs müyüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?