2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım pekmezi biraz fazla koysan

günaydın sterscimm
ben de bugün yumurta peyir ve bitki çayı karışımı yaptım içine haftasonu bebe ekmeği almıştım onu da koydum yarım dilim yedi maaşallah

ama sabah 9 da emzirmiştim tekrar uyudu 10 da uyandı buçukta da verdim yedi
aç olan bebek yermiş dedim

doktordan geldik orasına burasına evire çevire baktı
gaz var dedi ne yerse rahatsızlık oluyor diyo
dedim her şeyde her zaman huysuz
bir de kan ve idrar tahlili istedi biz kendi doktorumuzda yaptıracaz dedik
cuma günü yaptırırız büyük ihtimalyine çözümü yok

efe de 9 da emdi 10.30 da kahvaltı fondip bitirdi
bebe bisküvisi 1 tane,1 y.sarısı.1 tatlı kaşıgı lor ve anne sütü

herkese günaydınnnn
öncelikle hasta olduğunu okuduğum efe ye geçmiş olsun stres sanırım sende dün tutulmuştun bugün geçti mi biras? canım yorma kendini bu kadar diyecem ama bende senin gibiyim
başka hasta olan var mı bilmiyorum

karama cvp vereyim ;
giremiyorum çünkü nette sorun var bu aralar silerden uzak kaldım

hsonu kuaföre gittim ohh mis gibi doğumdan sonra ilk kez gittim bundan sonra hep giderim artıkın korkmadan
blenderimi aldım sonundaaa ne braun ne de philips yine gittim gözüm kapalı bosch aldım geldimm adamlara para saymayı çok mu seviyom neee:44: ama olsun çook beğendim kendileriniii

ee sizlerde ne var ne yokk:44:

geçmiş olsun efeye kızzz karam hatırlat artık oğluşuna oğlum bak 7 aylık olacaksın ne gazı bu de

niye kendi dr götürmediniz mi ki ??

bulamaç gibi değilde ayrı ayrı versen :26: yada pekmez ıhlamur tatlı meyve suyu ...

günaydınn
ya benim oğlum yeni huy geliştirdi sofraya oturacak illaki ve eline sofradan bişey alacak
veriyorm ama hemen parcalayıp agzına atıyo bogazında kalacak diye korkuyorm :18:
elinden alınca da :84::84:

Son düzenleme:

artık ortama dahil olmak istiyor annesi

ben kk yeni yeni üyeyken biri demişti benim yegenim de öyle ablamın çocugu
8,5 aylıkken bıçak gibi kesildi diye kimdi o çıksın ortaya
bliss diye tahminim ama :44:

Selam cizlarr

Aynen ben de ayri kaldim, ama bu hafta isler daha rahat olacak diye tahmin ediyorum bakalim.
Sekoscum bende boschun blendiri var, 4 yil once almistim. 1 aydir garip sesler cikariyo. Simdi yenisini alsam diyorum da yine bosch alabilirim seninki hangi model, begenmisin hem?

ben kk yeni yeni üyeyken biri demişti benim yegenim de öyle ablamın çocugu
8,5 aylıkken bıçak gibi kesildi diye kimdi o çıksın ortaya
bliss diye tahminim ama :44:

Anlamadim ben ne demisim?
Efecigin sıkıntisi gaz mi yoksa baska bi hastalik mi gecirdi karamm?

gaz var dedi o kadar mı yani?:26:

canım benim arkadaş armut suyu ile kahvaltı hazırlıyor bebeğine.ben hiç denemedim ama..armut suyu,bebe bisküvisi pekmez katıyormuş..

nasılsınız güzel annişler...yine sayfalar dolmuş.geçmiş yapamadım..tek tük sayfalara baktım..anladığım kadarıyla Karam oğluşun hasta mı oldu..çok geçmiş olsun cnm..stress senin de her yer tutulmuş galiba..sana da geçmiş olsun cnm.benim de çok sık tutuluyor gece yat kalktan.sıcak havlu koyabilirsin.bana iyi geliyor..bu arada şuan bende tartı yok.kaç kiloyum bilmiyorum.perşembe tartılıcam inşallah...69 dan fazlaysam beni kampın yüz karası ilan edebilirsiniz

maşallah oğluşuna annesi onun önünede meyve filesinde meyve ver hepberaber yersiniz yemeği

karam tahlilleri de yaptırın bakalım en azından önemli birşeyi yokmuş canım gaz sorunu da elbet çözülecek istersen gıdaları karıştırmadan ver belki neyin daha çok rahatsız ettiğini anlarsın tabii sende yiyip içtiklerine dikkat et sütten de olabilir sonuçta

geçmiş olsun canım sadece gaz demiş bunada şükür önemli bir şeyi yokmuş.

modeli
Beyaz / Kırmızı
MSM64110

evet işimi görüyor ,aslında benim beğendiğim bu değildi. o ellerinde kalmamış hız ayarını kendin yapabiliyorsun ucu farklı şekilde sıçratmıyormuş yine ,750 watt ama maalesef olmayınca bende ammmaaann dedim bir daha bekleyemem dedim ve aldım gittimm
şuydu o da:

Parlak kırmızı / Beyaz
MSM7400

gaz var dedi o kadar mı yani?:26:
He bacım gazlı dedi geçti damla önerdi ben 4. Ay kullandıö kullanmam dedim
Tartıl da görelim kara mısın ak öı

Kız her şeye gazı var efenin
Yogurt armut havuç ne bilim ek gıdadan önce de
Böyleydi anne sütü de gaz yapıyor bir çözemedik

Sekoş hayırlı olsun blenderin güzel güzel yemekler yesin
Hivdamız

günaydın cnm
bizimki peynirle ymyrta yiyyo üstüne sütünü içiyo
devam sütüyle yaptınmı hiç cnm onu da mı yemiyo
bi de ben yemeyince zorla yediriyorum ya da şaklabanlıkla bunları da deneyebilirsin
yapmıştım ama bidahakine deneyeyim devam sütü
bizimki zorla yemeğenlerden tükürüp öğürüyo şaklabanlık her daim

canım pekmezi biraz fazla koysan
pekmezden nefret ediyor

dediğin gibi aslında aç bırakıp uykusunu aldıktan sonra yedirmek

bide allerji uzmanına götürseniz karam hıı
gazsa ilaç verdimi dr

gece uyurken ısınmış sırtım geçti şükür

blendırdaa hayırlı olsun bende boch tan memnunumkuaförde ne yaptırdın saç başmı başka şeylerde varmı
bizimki sofraya bakmıyo bile sadece ekmek poşetiyle oynuyor

ayrı ayrı yemiyor diye bulamaç yapıyorum aman senin oğlanada maşallah yiyen çocuğ zarar gelmez sağlıklı olur dikkat et sadece

gastrologa götürdük canım bagırsaklarına baksın diye
he len askere gidecek daha gaz
ben buna nasıl kız isterim ayol
efe gibi oss....klu bulursun onlardan doğanda gazman olur heralde

canım benim arkadaş armut suyu ile kahvaltı hazırlıyor bebeğine.ben hiç denemedim ama..armut suyu,bebe bisküvisi pekmez katıyormuş..
hep tatlı şeyler ahmet paşa şekere karşı bacım ah ah bu nası bebek anlamadım

sağol canımcım
bu hafta kilolar sapıttı karam dışında ya sabit kaldı bacılar yada kilo aldı bazı bacılarstresle sebos gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…