benim büyük oğlan allerjikti hiç kakada kan görmedim drun iyisi denk gelicek bunu bilir bunu söylerim araştır bence bu allerji olayınıBacım alerjiyi de sordum
Kakada kan kızarma cart curt dedi e kiloya da baktı iyi
Dedi şüphelenmedi yani
Kan tahlili idrar tahlili yapacaz cumaya artıkım
Kız ben bu hafta abarttım ama şuandan itibaren bebe
Bisküvisini bırakıyorum dur bir tane daha yiyim
Bagımlılık yapıyo bu bisküvi
çorba güzel olursa bide yoğurtStres aşkuşum ahmet ne yiyor severek peki
anam anam diyeyim çayla ne güzel oluyo ama marji sen denedinmicanım iyiki birşeyden şüpelenmemiş kan tahlilleride umarım iyi çıkar
efeden çok sen yiyorsun kız bisküvileri
sıhatler olsuuuuunteşekkür ederiz teyzesiiiii
sters güldürdün beni..evet evet gazlı gazlı dolanırlarr ortada pöfürrrrrr
ayyy kuaförde miiiii saç hariççç
doğumdan sonra korkuyordum dikiş yerlerine bir şey olur mu diye hlbuki dr 10 günlükken demişti bi sorun olmaz diyye ama işte tecrübesizlik..
karamdan aldım cesaret o da yaptım demişti ben de gittim 6 ay sonundaa
malum malum herkez anladıHe bunlar dogalgaz yakmazlar ısınırlar posur posur
Ohh iyi yaptın kız ben kırkım çıkınca gitmiştim
Ohh mis her ay giderim malum
kız bırak artık efenin bisküvilerini oğlu 1 yiyor anası 5
şaka bir yana bende bayılıyorum bebe bisküvisine hatta ben işi abartıp sütle karıştırıp mama yapıyorum kendime26:
sinirlerim bozuldu
ben yaban mersinini bulamadım diğerlerini buldum ve aldım ama yiyerek tükettimcanım şu tarifi kim vermişti hatırlamıyorum ama hani vardı ya kuru meyveleri suda 6 saat bekletiyorduk. hatırladın mı ??hahhh işte
sen de işe yaradı mı ben dün yaptım şimdi yanımda ufak ufak içiyorum da acaba etkiledi mi seni diye merak ettim de
ah ah ağzımın suyu aktı ne yerdim be kavonozu önüme alır kaşık kaşık çuku yerdim gr oynamazdımO yemiş yiyecegi kadar
Bizim zamanımızda cici bebe mi varmış
Kilosu iyi diye ben çok kullanmıyom bisküvi muhallebi
Kız arasına çuku ya da bal sürecen sıcak sütle
Oh lamamma bıraktım ben taam mı
bende arpayla yapmıştım telle yapayım kısmetseEfe bayıldı çorbaya 40 cc içti
Ve en çok hoşuma giden de ince tel şehriye koymuşrum
Agzıyla eze eze geceleye geveleye yedi
Çok sevindim teşekkürler
Yarın da pirinçle deneyecem
kendine haksızlık etmeKız üstüme yazı yazardık çevreye verdigim rahatsızlıktan ötürü
Özür dilerim diye
Kız üstüme yazı yazardık çevreye verdigim rahatsızlıktan ötürü
Özür dilerim diye
ben de şu sütlü bisküvileri suyla ezer mmama yapar yerim hallaaa:)))) ayy hemen yapayımmmm hımm ağzım sulandııı
zevk iştee
he sonrada tombişim şişkoyum of offff
sinirlerim bozuldumorelman çöktüm sen kadınsan ben neyim ben kadınsam sen nesin
söylemedende geçmeyeyim yakışmış hemde çoooook
ben yaban mersinini bulamadım diğerlerini buldum ve aldım ama yiyerek tükettimsulu halini değilde kendini yiyom
ah ah ağzımın suyu aktı ne yerdim be kavonozu önüme alır kaşık kaşık çuku yerdim gr oynamazdım
bende arpayla yapmıştım telle yapayım kısmetse
kendine haksızlık etmegayet hoşşun sadece göbek bölgesi biraz incelirse yeter
he bollar bana darlar saNAcanım böyle deme ya abartıyorsun sende kendi bedenine göre bol kesim bir elbise seçersen çok hoş olucağına eminim.
o büyük sorun ablam benim dügünde yaşadı en son yalın ayak roman oynadıgı geldikızlar elbisenin rengi konusunda tereddütlerim vardı ama ordaki herkes yakıştırınca aldım sizinde beğenmenize sevindim saç ve makyajla çok daha iyi duracağına eminim,ama hiç rahat bir elbise değil kuyruğu uzun ve her an üzerine basıp düşebilirim o yüzden ayakkabıyı çok rahat birşey seçmeliyim,oynamıycam galiba
sağol canım o senin kalbinin güzelliği
bende bebe büskivisini tabiki seviyorum ama çok yemiyorum günde 1-2 tane anca
ben deli kocam benden deli bir de efenin kuduruklugundan yakınıyoz nasıl normal olsun
aradı eti çıkar mangal yapalım balkon sezonunu açalım dedi
salata yaptım onu bekliyorumm efeyi de sallıyorum
gecmis olsun caniimparol içtüm çok ağrım var fena tutuldu sırtım
ben yatağa kaçıyorum hayırlı geceler
gecmissolsun canim hamd olsun birsey cikmamis insallah kanda temiz cikar pasanindoktordan geldik orasına burasına evire çevire baktı
gaz var dedine yerse rahatsızlık oluyor diyo
dedim her şeyde her zaman huysuz
bir de kan ve idrar tahlili istedi biz kendi doktorumuzda yaptıracaz dedik
cuma günü yaptırırız büyük ihtimalyine çözümü yok
saatler olsuun canim ve güle güle kullan blenderiniherkese günaydınnnn
öncelikle hasta olduğunu okuduğum efe ye geçmiş olsun stres sanırım sende dün tutulmuştun bugün geçti mi biras? canım yorma kendini bu kadar diyecem ama bende senin gibiyim
başka hasta olan var mı bilmiyorum
karama cvp vereyim ;
giremiyorum çünkü nette sorun var bu aralar silerden uzak kaldım
hsonu kuaföre gittim ohh mis gibi doğumdan sonra ilk kez gittim bundan sonra hep giderim artıkın korkmadan
blenderimi aldım sonundaaa ne braun ne de philips yine gittim gözüm kapalı bosch aldım geldimm adamlara para saymayı çok mu seviyom neee:44: ama olsun çook beğendim kendileriniii
ee sizlerde ne var ne yokk:44:
Canim o bizdedevar ve mutlaka sofradan birsey istiyor yoksaagliyor birde hmmm hmmm diye diye yiyor maasallah hele bide azicik bi dis cikti onunla eline biber gibi seylerveriyorum sert kitir kitir kopariyorr cadii ama geveleyip cikariyor yada ben cikariyorumbulamaç gibi değilde ayrı ayrı versen :26: yada pekmez ıhlamur tatlı meyve suyu ...
günaydınn
ya benim oğlum yeni huy geliştirdi sofraya oturacak illaki ve eline sofradan bişey alacak
veriyorm ama hemen parcalayıp agzına atıyo bogazında kalacak diye korkuyorm :18:
elinden alınca da :84::84:
birsey olmaz canim azicik gazi var dersiin olur bitergastrologa götürdük canım bagırsaklarına baksın diye
he len askere gidecek daha gaz
ben buna nasıl kız isterim ayol
Vallah bir icim suu Allah nazarlardan saklasin canim maasallahkızlar elbisenin rengi konusunda tereddütlerim vardı ama ordaki herkes yakıştırınca aldım sizinde beğenmenize sevindim saç ve makyajla çok daha iyi duracağına eminim,ama hiç rahat bir elbise değil kuyruğu uzun ve her an üzerine basıp düşebilirim o yüzden ayakkabıyı çok rahat birşey seçmeliyim,oynamıycam galiba
ben deli kocam benden deli bir de efenin kuduruklugundan yakınıyoz nasıl normal olsun
aradı eti çıkar mangal yapalım balkon sezonunu açalım dedi
salata yaptım onu bekliyorumm efeyi de sallıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?