• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Haklisin bacim ama durum bu iste
Sitem etmissiniz kimse yok diye
Benim o anlardaki yasadiklarim
Kizi k. valide ile banyoya gonderdim sebosa da anne sutu kasik kamasi elma puresini karistirdim zorla yediriyorum
Kizim bornozuyla banyodan geldi ustu giydirilecek tam o sirada sebos fiskirtmaya basladi yedirdiklerimi ustu basi anne kucagi hali her yer batti anne sutu bosa gitti kiz ciplak dolasirken esimin beni sucoayan bakislari
Hic istifimi bozmadan kaln sutu icirdim ortaligi topladim sonra kiz ayagimda oburu memede ikisini de uyuttum simdi sut sagiyorum ama bisey cikmiuo
Durum bu
Iyi geceler herkese

eşin çok anlayışsız davranmış hepsine birden nasıl yetişebilirsinki?oda yardım etseydi keşke çok üzücü ve sinir bozucu olmuş:14:
benim başımada bazen böyle şeyler geliyor benim eşimde herşeyi aynı anda yapmamı bekliyor senin işin daha zor iki tane çoçukla allah sabır versin canım.

herkese günaydınnn

gazımız daha geçmedi şurubu vermesem daha ii galiba. yediklerini de çıkarıyor verdiğimde:50:

metsil desen zaten faydasız:50:

yarın kont. var ama geçmedii:14::14: küçük de değil ki alıp pıttpıt yapayım poposuna, sırtını ovalarken dönüp bize bakıyor anne baba ne yapıyorsunuz der gibii şekerrrimmm:5:

geçmiş olsun canım yaa inşallah iyileşir bir an önce.

kız maç vardı k. valide de banyodaydı eşim söylene söylene giydirdi kızı ben de kalan yemeğini yedirdim şeboşun
dün gece kızı sallarken bi ara bacaklarımı hissetmedim öyle ağır ki :nazar: nolucak bu işler stresim
senin oğlan da tam gazman ha bizim ki pıtır pıtır öyle sesler çıkarıyo ki bazen sotuyorum hanginiz yaptınınz diye
gündüz bi iki saat uyumaya başlıycam yine hem süt gelsin hem sinirler yatışsın hem de abur cubura saldırmayım diye
sporu da dondurdum şimdilik
ben önce market sonra ev:10:
:38::38::38:

maç olunca erkekler için hayat duruyor zaten bizimkide gollere sevindi çoçuğu korkuttu yine:20:

geçmiş olsun canım ahmet kanapeden mi düştü:14:
çok üzüldüm iyi birşeyi yok dimi

uyu bacım hem dinlenirsin hem sütün artar tahamül sınırını aşıyor yorgun insan
dün büyük oğlan diyorki babası işten gelince baba anneme bişeyler olmuş çıldırmış niye böyle annem:14:oda siz akıllı olun düzelir anneniz dedi:21:sonra ahmeti koltuktan düşürdüşümü öğreninca çıldırdı adam:19:

internette çay yapımı var tam hatırlamıyorum ölçüyü yanlız ben küçük bebe iken ahmete bi çimdik kimyonu kaşığa koyup üstüne anne sütü ekleyip ağzına döküyodum sonra hemen memeyi tıkıyodum yoksa tadı böööögggg

kızarmıyım bacııım:48: anlıyorum bende pat diye çıkarsam bilinki bebeden
bizimki gaz çıkarınca ağrı yok çıkaramadığı zaman sancılı:40:

spor çnemli dediğin gibi sıkılaşırsak hem daha iyi olur:32: ama nasıl işte of

Kiz tam ne anlayisli kocan varmis diyecektim ki devamini okuyunca bunlarin hepsi ayni dedim
Ahmet iyi di mi cnm
Ben de bigun size laf yetistirirken sebos elimden kurtuldu kafa kut haliya benim herif kudurdu tabi arada basima kakar hala
Kiz da senin oglandan beter gecen gun nenesine annemi balkondan atsana demis anne olmak sabir tasi olmak demekmis bacim senin yaninda yardimci kise de yok Allah gucunu kuvvetini arttirsin bacim

güzel canım ama heran geri gelebilir gaz bu sonuçta korkuyorum küçükken bu kadar sorun olmamıştı gaz bizim için 3 aylıkken 6 saat deliksiz uyuyan bi çocuktu 5. ayda değişti.
yinede arada nefes almak güzel uyumakta güzel.kıymetini bilememişim ahh ahh zamanında.:52::52:

canım ben sütü pastörize kutu süt alıyorum onu mayalıyorum 1 kilo 1 kilo bizde yiyoruz oğlanda ekşimedende yenisini yapıyorum 3-4 günde 1 falan işte ne kadar giderse 1 kilo yoğurt.

sizinde şu gaz sıkışması geçerde rahat edersin birzcık canım inşallah.
senin kocada bayılıyo demek sütlaca benimki sütlaç muhallebi bayılır bunlara.küçük bebelerden büyük bebelere sıra zor geliyor bari bu akşama yapıvereyim.

canım selam
muhallebi yapmış olabilir yatmadan 1 1.5 saat önce yedirsen sonrada gazını çıkarması için oyunlar oynasan öyle uyutsan daha iyi olablir canım.ben şöyle yapıyorum yatmadan en az 1 saat önce yediriyorum sonra oturuyoruz biraz halısında oynuyoruz .sonra yanıma alıp yatırıyorum uykusunun iyice gelmesini bekliyorum bazen beni yinede emmek istiyo emziriyorum.koyuyorum beşiğine uymak istemiyo başta yada gazı oluyo.kaldırıp kucağımda pışpışlayıp gazını çıkarıyorum yatırıyorum sallıyrum gene mızmızlanıyor gene alıyorum aynı şekilde sırtını falan ovuyorum gene geaz çıkarıyor bazen böyle 5-6 kere tekrarlıyoruz sonra o hem gazını çıakrmış oluyo hem sızıyo sallanmadan falan uyuyo.

bu yöntemide yeni buldum önceden zırladıkça salardım zırladıkça sallardım oda uyusa bile hemen uyanırdı gaz geldiği için.sallandıkça sanırım midesinde gaz yukarı çıkma zistiyo rahatsız ediyo bende alıyorum kucağa pışpışlıyorum.gazı iyice çıkınca ve yorluncada sızıyo kalıyo zaten.diğer türlü sabaha kadar salladığım olurdu uyusun yeterki diye.belki tesadüf belki değil daha deneme aşamasındayım bakalım yöntem sekteğe uğrayacakmı

bugün biraz daha erken vereyim bakalım benimki zaten sallanarak uyumaz çoğunlukla memede emerek nadiren ben ayaktayken omuzumda

Stress koltuktan mı düştü ahmet:14:
Bak mehmete bir de şikayet

tamam sağol canımcımm ben bi bakayım hem de kendim içeyim de atlatalım şu sürecii..

ahmet düştü müüü??? :53:okumamışım demek kii

nasıl oldu?*

kız demek küçük kanepeden düştü büyükte babasına seni şikayet ediyo.:1::1:

geçmiş olsun canım bu arada önemli bişey olmadı demi iyi Ahmet.

kız bu arada benim koca Ahmet kardeşimin adıda Mehmet iki ismide çok severim.:16::16:

Bende demekki iyi okumamisim gecmis olsun stress :50:

selam bayanlar bu aralar fazla uğrayamıyorum geçmiş yapıyorum bazen yazamadan çıkıyorum kızım 2 gecedir çok uyanıyor muhallebiye başladık o mu rahatsız ediyor acaba silip süpürüyor muhallebiyi maşallahı var :nazar::nazar:
karam efe nasıl iyileşiyor mu
stress ahmet nasıl düştü kız önemli bir şey yok herhalde
seboştoş canım azcık dinlenmeye çalış süt o yüzden gidiyordur

sağolun kızlar ciddi bişey yok sadece korktuğu için ağladı:5:kaşla göz arası inanın sadece yan duruyodum ona yükseltide koymuştum yanına onun üstünden aşırdı kendini
büyükte yetiştiriyo napcan işte besle kargayı oysun gözünü:30:

kvalidem gitti:5:
kaldık efeyle başbaşa :5:

emr napıyor :8:

napsın canım ya beni bunaltmakla meşguldü bütün gün.eskiden ben mutfaktayken falan örümceğinde yada halıda dururdu salonda şimdi ben odadan çıktığım an beni göremediği an basıyo yaygarayı napıcağımı bilemedim numaradan ağlıyo farkındayım ama ben yanına gitmedende susmuyo.numara yapıyo gitmeyim diyorum bu seferde gerçekten ağlamaya başlıyo ben gitmedikçe.:37::37::52::52::52: kafayı yedim tüm gün

geçmiş olsun canım ahmet kanapeden mi düştü:14:
çok üzüldüm iyi birşeyi yok dimi
iyi canım bişey olmadan kurtardık bu sefer şükür:5:

Kiz tam ne anlayisli kocan varmis diyecektim ki devamini okuyunca bunlarin hepsi ayni dedim
Ahmet iyi di mi cnm
Ben de bigun size laf yetistirirken sebos elimden kurtuldu kafa kut haliya benim herif kudurdu tabi arada basima kakar hala
Kiz da senin oglandan beter gecen gun nenesine annemi balkondan atsana demis anne olmak sabir tasi olmak demekmis bacim senin yaninda yardimci kise de yok Allah gucunu kuvvetini arttirsin bacim
bak sen cadıya balkondan attırıyo seni ha:9: benim büyük aslında anne aşığı ama dellenince düşman oluyor diyoki terket bu evi:15:tabi bu lafları benden öğreniyo ben kızınca ona söylüyorum zamanı gelince oda bana:17:
napsın canım ya beni bunaltmakla meşguldü bütün gün.eskiden ben mutfaktayken falan örümceğinde yada halıda dururdu salonda şimdi ben odadan çıktığım an beni göremediği an basıyo yaygarayı napıcağımı bilemedim numaradan ağlıyo farkındayım ama ben yanına gitmedende susmuyo.numara yapıyo gitmeyim diyorum bu seferde gerçekten ağlamaya başlıyo ben gitmedikçe.:37::37::52::52::52: kafayı yedim tüm gün
büyüdükçe azdı bunlar bide zekaları gelişti ama kötü yönde:31:

Bak sen emir beye :1:bunlar çok numaracı efe de odada babasının kucusunda otururken ben içeri giriyorum almıyorum kucagıma bakıyorum mıyk mıyk aglıyor arkamı dönüp gidiyorum aglamaya başlıyor tosbagam:22:

iyi canım bişey olmadan kurtardık bu sefer şükür:5:

bak sen cadıya balkondan attırıyo seni ha:9: benim büyük aslında anne aşığı ama dellenince düşman oluyor diyoki terket bu evi:15:tabi bu lafları benden öğreniyo ben kızınca ona söylüyorum zamanı gelince oda bana:17:

büyüdükçe azdı bunlar bide zekaları gelişti ama kötü yönde:31:

hem de ne azma gece gündüz kuduruyorllar

iyi canım daha iyi şişlik var biraz ama eskisi gibi degil
dr aradım bugün 15 günde normale döner tam olarak dedi bekleyecez artık:5:

zaman su gibi akıp geçiyor canım yakında birşeyi kalmaz bundan sonra biz düşünelim siz zorunu atlattınız darısı bizimkilere.

Back
X