- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.362
- 598
- 35
Haklisin bacim ama durum bu iste
Sitem etmissiniz kimse yok diye
Benim o anlardaki yasadiklarim
Kizi k. valide ile banyoya gonderdim sebosa da anne sutu kasik kamasi elma puresini karistirdim zorla yediriyorum
Kizim bornozuyla banyodan geldi ustu giydirilecek tam o sirada sebos fiskirtmaya basladi yedirdiklerimi ustu basi anne kucagi hali her yer batti anne sutu bosa gitti kiz ciplak dolasirken esimin beni sucoayan bakislari
Hic istifimi bozmadan kaln sutu icirdim ortaligi topladim sonra kiz ayagimda oburu memede ikisini de uyuttum simdi sut sagiyorum ama bisey cikmiuo
Durum bu
Iyi geceler herkese
eşin çok anlayışsız davranmış hepsine birden nasıl yetişebilirsinki?oda yardım etseydi keşke çok üzücü ve sinir bozucu olmuş
benim başımada bazen böyle şeyler geliyor benim eşimde herşeyi aynı anda yapmamı bekliyor senin işin daha zor iki tane çoçukla allah sabır versin canım.
herkese günaydınnn
gazımız daha geçmedi şurubu vermesem daha ii galiba. yediklerini de çıkarıyor verdiğimde
metsil desen zaten faydasız
yarın kont. var ama geçmediiküçük de değil ki alıp pıttpıt yapayım poposuna, sırtını ovalarken dönüp bize bakıyor anne baba ne yapıyorsunuz der gibii şekerrrimmm
![]()
geçmiş olsun canım yaa inşallah iyileşir bir an önce.