• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok canım yaa 40 km bizim eve köy okulundayım ben ve servisle gidecegim için 1 saat şehirde dolanıyor 15 kişiyi topluyor :4:
denemede 6 saat aç kalabiliyor memüşsüz :5:
hiç bişey vermedenmi 6 saat yoksa emzirmedenmi 6 saat:26:

kızlar ateşi geçmiyo ya ahmetin. ilaçla biraz rahatlıyo sonra yine aynı, dudaklar kiraz dudak yanaklar al al oluyo ateşten ıh ıh nazlanıyo yavrum. dr ishali artarsa kaka tahlili ve ishal ilacı dedi, şimdilik ateş düşürücü kullanıyoruz hala antibiyotik vermedi. bağırsak enfeksiyonu dedi antibiyotik vermemesi daha iyi aslında sevdim dr.u ama kaç gün sürer ki bu ateş üzülüyo insan
ay yavrum şu bebelerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum:14: çok geçmiş olsun

canım dr bana yetersiz geldi neden dersen eğer bağırsakta enf. varsa antibiyotik vermek zorunda artı tahlil yapmadan nasıl anladı enf olduğunu kan tahlilimi yaptı yoksa
bence iyi bi dr götür ahmet hırpalanmadan çünkü ishal basit bi hastalık değil bebeler için marjiyi hatırla lütfen

bu dünyada bütün çileyi kadınlar çekiyor zaten allah yardımcınız olsun,iş ev çoçuk çok zor insan evdeyken bile şaftı kayıyor.
öyle bacım bütün dünya sırtımızda:36:

emeklemekten ve yürümekten bahsedilmiş bende çok çok erken hiç emeklemeden yürümüşüm 9,5 aylıkken bir hoppalam varmış zıp zıp zıplarmışım:1:mertte emeklemiycek sanırım bazen deniyor ama ben ümidimi kestim direk yürür heralde:31:bana çekse baride erken yürüse
he erken yürüsede görsen:24: nolacakmış erken yürüyüp söyliyim sana toton hiç yer görmiycek evin tepetaklak olucak nefes dahi alamıycaksın:37: hala heveslimisin:1:

karamcım bizim gelinimizde bir gazetede çalışıyor 3 aylıkken anneme bıraktı valla annem süper baktı kaynananla anlaşıyorsun oda güzel bakar kesin o süt sağıp bırakıyordu öyle büyüdü bir şekilde büyücekler.

bizimde ofisimiz var karı koca smmm yiz doğuma kadar çalıştım bende artık emekli oldum güvenip bırakacak kimsem yok annem izmirde biz istanbulda .eşim eve getiriyor iş evden yapıyrum hem iş hem ev idare ediyoruz.:ssz::ssz::ssz:

karamcım bizim gelinimizde bir gazetede çalışıyor 3 aylıkken anneme bıraktı valla annem süper baktı kaynananla anlaşıyorsun oda güzel bakar kesin o süt sağıp bırakıyordu öyle büyüdü bir şekilde büyücekler.

bizimde ofisimiz var karı koca smmm yiz doğuma kadar çalıştım bende artık emekli oldum güvenip bırakacak kimsem yok annem izmirde biz istanbulda .eşim eve getiriyor iş evden yapıyrum hem iş hem ev idare ediyoruz.:ssz::ssz::ssz:

ben de sagılacak kadar süt kalmadı :5:
keçi sütü alayım diyorum biberonla denesinle ek gıda haricinde :44:

cnm annemde 1 yaşından sonra vermişti abimin kızına dr demişti dr sor istersen.devam sütü ver aptamil falan olmazmı:26:

selam:3:
benimki desteksiz oturamıyor hala oturmaya çok geç başladım ondan sanırım:44:
ama her türlü 3,5 4 aylıktan beri komple dönüyor döne döne evi turluyor bile:1:
ayaklarınıda dimdik basıyor emekleme çabası var ama emeklemiycek bence direk yürüycek bizde emekleyen pek yok
ahmette tık yok:4:

Ek gıda işi nasıl gidiyor kızlar. benim bebeğim maalesef iştahsız bi bebek :50: hala memeye çok düşkün,ama emzirince ek gıdasını yemiyo,ek gıda yeyince emmiyo,hala bi denge kuramadık. günümüz genellikle şöyle geçiyo
sabah 8 emzirme
11 kahvaltı(60 ml tahıllı kaşık maması içine tam yumurta sarısı,1 çay k.labne,1 çay k.beyaz peynir,1 çay k.tereyağı,1 çay k.pekmez)
2 sebze çorbası(60-70 ml soğan,patates,havuç,pirinç,kereviz,kıyma,brokoli,dereotu,maydanoz,nane,irmik,zeytinyağı gibi zengin bi karışım)
6 yoğurt(125 g)
sonra akşam ve gece boyunca emzirme. en az 500ml anne sütü emiyodur diye tahmin ediyorum. ek gıda miktarlarım nasıl,daha fazlasını kesinlikle yemiyo,bu kadarını bile rica minnet. zorlamak da istemiyorum.
sizler de durumlar nasıl?
bence gayet iyi benim oğlan kahvaltıda çok arıza çıkarıyor şaştım kaldım:5:

Evet canım en fazla 4 saat ayrı kalırdım:43:
O zaman bile hasretle koşardım kuzuma:16:
İlk bir hafta zorlanacak sonra alışır inş
Buna da şükür 7 ay kaldım böcügümün yanında:4:
duygulandırdın beni bende başlıycam günün stresine girdim:43:

kızlar yumurta sanırım benim oğlumda alerji yapyor hemen kafasında sivilce oluyor ama severek yiyor:34:
çok ciddi allerji olmuyorsa devam et canım veya günaşırı verirsin benim dr ver bişey olmaz demişti gerçektende alıştı
tabi aşırı allerji yapmadıysa:23:

bugün de efe bir akıllı bir akıllı annemm yaa :5:
annesinin gidecegini hissetti heral büyüdü 1 günde :5:
çalışan annelerin çocukları erken büyürmüşya :5:

530 da emdi 9 da kahvaltı 1130 meme :31:
evden çıkmadan emzir ne emerse sonra kahvaltı yapar sonrada gelirsin elbet:44:

aynı ben:ssz:

kız sütüne nazarmı ettik be kuzum ne olduda gitti öyle dolu dolu oluyordu diyetmi yaramadı benim sütümde bitti bitiyor .com:31:

ha bide keçinin sütünü verecene iyi bi mama kullan

evden çıkmadan emzir ne emerse sonra kahvaltı yapar sonrada gelirsin elbet:44:

aynı ben:ssz:

kız sütüne nazarmı ettik be kuzum ne olduda gitti öyle dolu dolu oluyordu diyetmi yaramadı benim sütümde bitti bitiyor .com:31:

ha bide keçinin sütünü verecene iyi bi mama kullan
kız stress sen hayatı da böyle tiiye alıyon dimi kız
süt konusunda bile koptum len :22:
4 saatte bir emmeye endekli benim süt fazlası çıkmıyor :5:

zaten bi ağlayasım var konuş konuşta burda foşuruyim:43:

foşurrrrr :66::66::66:

havada berbat zatenn :47:
sen bu havaları seviyorsun ama :64::64::64:

kız stress sen hayatı da böyle tiiye alıyon dimi kız
süt konusunda bile koptum len :22:
4 saatte bir emmeye endekli benim süt fazlası çıkmıyor :5:

foşurrrrr :66::66::66:

havada berbat zatenn :47:
sen bu havaları seviyorsun ama :64::64::64:
eşim şu yazdıklarımı bu tavrımı görse şok geçirir:53: aşırı ciddi hayatı gereğinden fazla ciddiye alan herşeyi stres yapabilen bi tipim ama burda bana bişey kaçıyo:52:

istanbul güneşli hava:19:

sen onu bunu boşverde işte ne giyicez kız hiç ipe sapa gelir bişeyim yok alışveriş etmiyorumki doğru dürüs:14:

eşim şu yazdıklarımı bu tavrımı görse şok geçirir:53: aşırı ciddi hayatı gereğinden fazla ciddiye alan herşeyi stres yapabilen bi tipim ama burda bana bişey kaçıyo:52:

istanbul güneşli hava:19:

sen onu bunu boşverde işte ne giyicez kız hiç ipe sapa gelir bişeyim yok alışveriş etmiyorumki doğru dürüs:14:

ne kaçtıgını biliyom :17:
hiç deme ya poff ben bunu unutmuştum efenin derdinden poff niye hatırlattın :22:

gel sen de ptesi başla :4:beraber atlatırız inşş :10:gidek gelek :13:
6 da emse taaaaaaaaaaaaaaaaaa 1.30 a kadan yokum :5:
6 da gidecem :10:
7.5 saat hem kahvaltı yapar hem mamasını emer emmezse kaşıkla akıtır kv kız boşver dert edince değişiyomu durum sen benim gibi olma cıvıl cıvıl olmak sana yakışıyor:23:

Back
X