• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Karaaaaam
Nbr
Gece benimkiler costu kiz sohbet kursagimda kaldi
Simdi de sebosun kahvaltisi var
özlüyoz ama seni:19: ne yapıyorlar ki :25:
biz yaptık erkenden siz niye geç kaldınız yoksa brunc mı seviyorum boncugum:16::16:
var canım sana arkadaşlık yollamıştım kabul etmemiştin şimdi kabul et gör bu arada al sana:1::27::9::52::54::46:dünya görmemişler gibi ne bulduysam tıkladım:52:

kendi fotonu koydun mu yoksa arkadaş olmam prensipli hatunum :21::52::52::52::52:
smilelerin hayırlı olsunn:46::46::46::46:

:9::9::9:derler valla elalemin dili torba degil ki büzesin:9::9:
var kız öyle iş yerinden konuşan takıl sen ohh:21::21:
elif diye biri var mı o kurumda :49:
12 de mi ne güzel valla :46::46:[/QUO

yok varsada ben bilmiyom herkesi isim olarak tanımıyom.süt iznim var e bir iki satte oda arkadaşlarım izin veriyor oğlum halama alışana kadar anlayacağın okul tatil olunca 3 te çıkacam:1::1:

özlüyoz ama seni:19: ne yapıyorlar ki :25:
biz yaptık erkenden siz niye geç kaldınız yoksa brunc mı seviyorum boncugum:16::16:

kendi fotonu koydun mu yoksa arkadaş olmam prensipli hatunum :21::52::52::52::52:
smilelerin hayırlı olsunn:46::46::46::46:

dur bitanede kendi fotomu koyayım ama şuan elimde hiç güzel fotom yok valla ama neyse sen yabancı değilsin o kadar şey öğrettin bana koyuyom sen bak onu silecem sonra güzel bi foto atarı

dur bitanede kendi fotomu koyayım ama şuan elimde hiç güzel fotom yok valla ama neyse sen yabancı değilsin o kadar şey öğrettin bana koyuyom sen bak onu silecem sonra güzel bi foto atarı

tamam hadi koy kız görüşme bile yaparık senle :46::46::46:
rüzgarla efenin fotosunu çeker atarız topikdaşlara :8:

merhaba kızlar moralim çok bozuk.eşim oğlanı berbere götürdü dedimki çok kısaltmasın makasla alsın olmassa 2 numaraya vursun dedim.oda tamam dedi.aman allahım bi geldiler oğlum kel baya baya dazlak gibi 0 a vurdurmuş.neymiş berber öyle demiş saçları daha sağlıklı çıkar demiş böyle yazık olurmuş falan filan.çok sinirlendim oğlumu öyle görünce kavga ettik konuşmuyorum şuan onunla.oğlanı gördükçe ağlayasım geliyor.moralim çok bozuk ya sürekli özür diliyorum oğlumdan.
berberde gayet sain durmuş aynadan izlemiş bizimki evde kudurup dışarda süt dökmüş kedi olanlardandır zaten ama belki korkar dedim hiç korkmamış babasının uçağında kesmişler.
ama sanırım benim pisikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum oğluma haksızlık yapmışım gibi onu öyle gördükçe çok kötü oluyorum ya inşallah hemen uzar.

mrb kızlar
nasılsınz bakalım ?? oğlumun ikinci dişi patladı tabi huysuzluk mızmızlık dışında herşey güzel
karam evlilk yıldönümünüz kutlu olsun
bilisl geçmiş olsun çok sana ve bebğine
sters ahmetede çok geçmiş olsun neye alerjisi vr nasıl anladın

bnim oğlumdada son zamanlada yoğurt yiyince kızarıklıklar oluyodu vermiyorm şimdi ama ara ara denedim yine aynısı oldu alerji dr götürmk istiyorm en yakın zamanda
peynr falan veriyorm olmuyo neden sadece yoğrtta oluyo acaba

yaa canım benim oğlanda da yoğurt yiğince yüzü kızarıyor.sadece yoğurtta oluyor.inek sütünden yaptım kızardı paket sütten yaptım gene kızardı.doktora çok önce sormuştum 15 gün ara ver tekrar dene dedi.olmazsa 1 ay ara ver gene dene dedi..kaç ay geçti hala kızarıyor yavrum..sen öğrenirsen bana da sölermisin neden olduğunu.

merhaba kızlar moralim çok bozuk.eşim oğlanı berbere götürdü dedimki çok kısaltmasın makasla alsın olmassa 2 numaraya vursun dedim.oda tamam dedi.aman allahım bi geldiler oğlum kel baya baya dazlak gibi 0 a vurdurmuş.neymiş berber öyle demiş saçları daha sağlıklı çıkar demiş böyle yazık olurmuş falan filan.çok sinirlendim oğlumu öyle görünce kavga ettik konuşmuyorum şuan onunla.oğlanı gördükçe ağlayasım geliyor.moralim çok bozuk ya sürekli özür diliyorum oğlumdan.
berberde gayet sain durmuş aynadan izlemiş bizimki evde kudurup dışarda süt dökmüş kedi olanlardandır zaten ama belki korkar dedim hiç korkmamış babasının uçağında kesmişler.
ama sanırım benim pisikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum oğluma haksızlık yapmışım gibi onu öyle gördükçe çok kötü oluyorum ya inşallah hemen uzar.

sıkma canını canım ya olmuş olan iki aya toparlar daha gür saçları olur:16::16::16:

iyi o zaman ben işten çıkana kadar dursun sonra silerim marjinal görmezse onun için yarın tekrar yüklerim artık öğrendim zırt pırt yükler silerim:):)

kız sen bana arkadaşlık isteği yollamamışsın ki yada gelmemiş ben sana yolladım şimdi kabul edersin:34:

Back
X