2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kiz ben yaslandim simdiden
O eski halimden eser yok simdi

karam hemen düzelir inşallah oğluşun belki nazar değmiştir cnm .bazen oluyor nazar duasıda oku cnm.

bizde dün mama sandalyesi aldık gel gelelim yemekmi yediriyoz savaşmı yapıyoruz belli değil tabağa saldrıyor kaşığı almaya çalışıyor sanki yürütece biner gibi sırtını geri vurup duruyor sandalyede tekerlekli onu keşfetti işim var bu oğluşla

stresss 2 arzu kım kız
anlat ya anlamadım muhabbeti
:44:

aynı şeyler bizimkindede mevcut bizimki ona oturmuyor bile kaşığı bazen elimden almaya çalışırken ne üst ne baş nede halı kalıyor önlükte takamıyoruz çekip ya ağzına sokuyor yada ağlıyor.allah tüm annelere sabır versin

kızlar iyi gecler ben bi yorulmusum anlatamam temiz hava cok iyi geldi umarım kızımada iyi gelmistir tüm gece uyur nolurrrr uyusunnnnnnnn

Kiz ben yaslandim simdiden
O eski halimden eser yok simdi
benimde hep sırtım tutuluyor ızdırap içinde yorgunum genelde

çok fenalar çok
ben mama sandalyesinde mutfaktaki işimi halletmek için oturtuyorum yemeği yastığa yatırarak veriyorum:44:

canım yükleyeceğim aklımda bi foto çekeyim.

inşallah uzar canım
bende çok sinirlendim evde karar almıştık

mertin resmine yaptığın yorum beni kopardı canım koca herif olmuş haaa

iyi geceler kızlar geçmiş yapıcaktım eşim yatalım diyor başladım bitiremedim sizede bş merhaba diyim dedim.

inşallah herkez iyidir.

ben kaçıyorum yarın görüşürüz

stresin adıda arzu ya canım o çaya gitti ben yazayım.

hımm öylemi bilmiyodum ama benim adımın arzu oldugu ne belli sadece nickim

dermisimmm(bu lafıda hic sewmem ama yapmıs bulundum)ooo topikta hem benim hem kızımın adası var ne güzel:)

aminnnnnnnnnnnnn
kızlar iyi gecler ben bi yorulmusum anlatamam temiz hava cok iyi geldi umarım kızımada iyi gelmistir tüm gece uyur nolurrrr uyusunnnnnnnn
sanada amin tatlımmmmmmmm
benimde hep sırtım tutuluyor ızdırap içinde yorgunum genelde

çok fenalar çok
ben mama sandalyesinde mutfaktaki işimi halletmek için oturtuyorum yemeği yastığa yatırarak veriyorum:44:

bende bugün öyle yaptım üstünede oyuncakları koydum hepsini atıyor yere ben veriyorum o atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…