of ya çok üzüldüm inşallah sadece herzamanki huysuzluğudurBen çıkıyorum kızlar sesi geliyor bu halde uyuyayamam gidip bakayım bi
öyle canım onlarında ağrısı sızısı bol bu ara malum gaz diş büyüme atağı
hiç bilmiyorum max. kalp sayısını karam bilebilir ama o meraklı kalp işine
evet benziyosunuz ama o senden büyük duruyor:13:
hem ne törpü mahvediyolar gençlikte bize yaşlanıncada bu yorgunluğun faturasını hastalıklarla öderiz artık
of ya çok üzüldüm inşallah sadece herzamanki huysuzluğudur
hasta olmasınlarda bebek hastalığı çok zor çok
stresss 2 arzu kım kız
karamdan lafları yiyon sebos
toplantıda kk ha yakalanıcan kızakıllı tlf ne ya
hiç kullanmadım ama benimkiler uyumaz o ışıkta
kız mert kesin hayallere dalar uyku yok canım sana sende oğluşunla bol bol yıldız sayarsın artıkın
şimdi geldim arzuralla bakışıp yazışacaziki arzu arasında dilek dileyin koşun
amma güldüm ha oh be
karam hemen düzelir inşallah oğluşun belki nazar değmiştir cnm .bazen oluyor nazar duasıda oku cnm.
bizde dün mama sandalyesi aldık gel gelelim yemekmi yediriyoz savaşmı yapıyoruz belli değil tabağa saldrıyor kaşığı almaya çalışıyor sanki yürütece biner gibi sırtını geri vurup duruyor sandalyede tekerlekli onu keşfetti işim var bu oğluşla
stresss 2 arzu kım kız
anlat ya anlamadım muhabbeti
:44:
süt çayı yapıp geliyim
Sut cayi ne kiz
benimde hep sırtım tutuluyor ızdırap içinde yorgunum geneldeKiz ben yaslandim simdiden
O eski halimden eser yok simdi
çok fenalar çokkaram hemen düzelir inşallah oğluşun belki nazar değmiştir cnm .bazen oluyor nazar duasıda oku cnm.
bizde dün mama sandalyesi aldık gel gelelim yemekmi yediriyoz savaşmı yapıyoruz belli değil tabağa saldrıyor kaşığı almaya çalışıyor sanki yürütece biner gibi sırtını geri vurup duruyor sandalyede tekerlekli onu keşfetti işim var bu oğluşla
üzülme elif neden öyle düşünüyosun kioğluna neden haksızlık yapasın
kaan rahatlamıştır ama senin gözünün alışması biraz zaman alır ama eşine bende kızdımniye kafasına göre takılıyoki ortak karar alınmalıydı bide ilk defa 0 numara saç bi bebekte duydum kuaförün öyle canı istemiş belli senin eşinde hemen kabul etmiş ama boşver canını sıkma 2 haftaya biraz uzamış olur forma girer yani
ha bu arada bi foto yüklede keltoşumuzu sevelim
stresin adıda arzu ya canım o çaya gitti ben yazayım.
aminnnnnnnnnnnnnaynı şeyler bizimkindede mevcut bizimki ona oturmuyor bile kaşığı bazen elimden almaya çalışırken ne üst ne baş nede halı kalıyor önlükte takamıyoruz çekip ya ağzına sokuyor yada ağlıyor.allah tüm annelere sabır versin
sanada amin tatlımmmmmmmmkızlar iyi gecler ben bi yorulmusum anlatamam temiz hava cok iyi geldi umarım kızımada iyi gelmistir tüm gece uyur nolurrrr uyusunnnnnnnn
benimde hep sırtım tutuluyor ızdırap içinde yorgunum genelde
çok fenalar çok
ben mama sandalyesinde mutfaktaki işimi halletmek için oturtuyorum yemeği yastığa yatırarak veriyorum:44:
mertin resmine yaptığın yorum beni kopardı canım koca herif olmuş haaa
iyi geceler kızlar geçmiş yapıcaktım eşim yatalım diyor başladım bitiremedim sizede bş merhaba diyim dedim.
inşallah herkez iyidir.
ben kaçıyorum yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?