2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız dünürüm damat cok gec yatıyo erkene cekelım su saatleri benım kız 10 da uyuyo
canım hakkaten gec yatıyo beben erkene cek bıraz

evet canım sorma çoçuk gece kuşu.

geçmiş olsun böyle şeyler oluyor arada benimde başıma çok geldi sebepsiz aşırı ağlamalar.

herkese günaydın buarada

stress gözünden nasıl kaçtı bilmem ama evlilik çizelgeme bir bak hele

ben farkettim dün bıldırcınını

kız marji ben yanlışlıkla marjinal76 ya arkadaşlık isteği göndermişimseni kabul ettim fotolara bakarsın artık

öyle biride mi varmış burda hiç karşılaşmadımalemsin nerden buldunda ona arkadaşlık yolladın

bugün çok hamaratım sabahın köründe kalktım nevresimleri değiştirdim,evi süpürdüm,sildim çamaşırları makinaya attım bu saat oldu açım kahvaltı yapmam lazım buraya girdimtemizlik gibisi yok ev çiçek kokuyor mis gibi

bu arada dün akşam mert yıldızlarla uyumak istemedi korktubizde stresin dediği gibi sabaha kadar yıldızları saydık
şaka bir yana onu oyuncak gibi gördü uyumadı o ışıkta yine clasic lambadere döndük biraz büyüğünce alışacağını umuyorum

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar

ne oluyor bunlara anlamadım gündüz de çok uyumuyor toplasan 45 dakika anca uyur :

Ya hakkaten bebek dedigin derin derin, misil misil uyur di mi! Bizimki gunduz 2 ke re yarimsar saat uyuyo en fazla, sonra saatlerce uyumus gibi dinlenmis ve enerjik bi sekilde kalkip oyun istiyo. Gece de 5. Aya kadar deliksiz uyurdu, sonra bi haller oldu. Simdi en iyi ihtimalle 1 kere uyaniyo ve emmek istiyo.. gece 11-12 den once uyudugu yok.. bi duzen tutturmak lazim, ama nasil??

Tebrik ederim valla marji, madalya hakettin sen bugun. Bu saatte bu kadar is bitirmek hem de cocugun yorgunlugu varken, takdire sayan
iraz surtuniim sana, bana da gecsin. Benim ustume olu topragi serpilmis gibi. Kolumu kaldiracak halim yok..

bizde düzen tutturamadık maalesef sizden daha beteriz uyku konusundainşallah tuttururuz sende bende tüm uyku sorunu çekenlerdene yapayım canım çoçuk olunca hızlı olmak lazım zaten çok sık yapamıyorum temizliği bu aralar haftada 1 yada 2 gün anca daha yemek yemedim çene yapıyorum gideyimde yiyim bari

ne oluyor bunlara anlamadım gündüz de çok uyumuyor toplasan 45 dakika anca uyur

smilelerın da güzelmiş

hee bir şeyi de düzgün yapsaydın beaa

e ben kimin öğrencisiyim tabikide güzel olacak kız karam valla sen boşuna öğretmen olmamışsın ha dün ne kadar güzel şeyler öğrettin bana

bu arada yavaş yavaş öğreniyom idare edin sizde canım

kız ne bilem arkadaşlık için marjinal yazınca marjinal ile ilgili bir sürü şey sıralandı ben de direk seçeyim dedim yanlış kişiyi seçmişim

helal olsun marji bu kadar işi çocukla nasıl yapıyorsunuz hayret ediyorum ben wc ye bile gidemiyorum valla
almayalım o zaman

şükret haline canım efe gece bile en fazla deliksiz uyudugu 1 saattir zırt pırt sallarız
arada aglar huysuzlanır gece de üçe bile razıyım ben 3 saat kesintisiz uyusa daha ne isterim

kendimim diye söylemiyorum ama iyi belletirim
ögrencilerim az gayret ederlerse senin gibi
hem egleniriz hem ögreniriz

bana zamanında parti kızı dememişler ayol
1 yaş kutlaması için nette araştırma yapıyorum şimdiden
bugday bitti sıra ona geldi
ne güzel şeyler var ya şimdiden sabırsızlandım:119::119:

bliss ben ilk 5 ay elevit kullanmıştım sonra kestim şimdi arada kalsiyum alıyorum
kemiklerim ve dişim uyarıyor o zaman alıyorum..elevit bayagı işe yarıyordu daha enerjik oluyordum:122::122:122:

bana zamanında parti kızı dememişler ayol
1 yaş kutlaması için nette araştırma yapıyorum şimdiden
bugday bitti sıra ona geldi
ne güzel şeyler var ya şimdiden sabırsızlandım:119::119:
Bu ne enerji bacim helal olsun valla
herkese günaydın.......
Gunaydin tatlim
Sana da helal kz
Oh iyi rahatladim

efe yürütecinde dolanmaya çalışırken arkasından yakaladım seni diyorum nasıl çırpınıyor kaçmaya çalışıyor güya ve gülüyor
büyüdükçe daha tatlı olyolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…