- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
kız dünürüm damat cok gec yatıyo erkene cekelım su saatleri benım kız 10 da uyuyo
canım hakkaten gec yatıyo beben erkene cek bıraz
uykusuz bir gecenin ardından
efe hiç bişi olmamış gibi bana gülmeye devam ediyor bir bilse anasını
babasın ı ne üzüyor utancındangülemezdi zannımca
kahvaltısını yaptı ve yürüteçte oyuncakları yalıyor aheste aheste sürüyor
görünürde bişi yok nazar degmiş de olabilir çünkü dün bayagı kişi gördü efeyi siteden
herkesin çocugu kendine güzel tabi belki de hüsnü kuruntu benimki
hayırlısı olsun ne diyelim inş bir daha tekrarlamaz
herkese günaydın buarada
stress gözünden nasıl kaçtı bilmem ama evlilik çizelgeme bir bak hele
kız marji ben yanlışlıkla marjinal76 ya arkadaşlık isteği göndermişimseni kabul ettim fotolara bakarsın artık
ne oluyor bunlara anlamadım gündüz de çok uyumuyor toplasan 45 dakika anca uyur:
Tebrik ederim valla marji, madalya hakettin sen bugun. Bu saatte bu kadar is bitirmek hem de cocugun yorgunlugu varken, takdire sayanbugün çok hamaratım sabahın köründe kalktım nevresimleri değiştirdim,evi süpürdüm,sildim çamaşırları makinaya attım bu saat oldu açım kahvaltı yapmam lazım buraya girdimtemizlik gibisi yok ev çiçek kokuyor mis gibi
Gunaydin kizlar
Ya hakkaten bebek dedigin derin derin, misil misil uyur di mi! Bizimki gunduz 2 ke re yarimsar saat uyuyo en fazla, sonra saatlerce uyumus gibi dinlenmis ve enerjik bi sekilde kalkip oyun istiyo. Gece de 5. Aya kadar deliksiz uyurdu, sonra bi haller oldu. Simdi en iyi ihtimalle 1 kere uyaniyo ve emmek istiyo.. gece 11-12 den once uyudugu yok.. bi duzen tutturmak lazim, ama nasil??
Tebrik ederim valla marji, madalya hakettin sen bugun. Bu saatte bu kadar is bitirmek hem de cocugun yorgunlugu varken, takdire sayan
iraz surtuniim sana, bana da gecsin. Benim ustume olu topragi serpilmis gibi. Kolumu kaldiracak halim yok..
ne oluyor bunlara anlamadım gündüz de çok uyumuyor toplasan 45 dakika anca uyur
smilelerın da güzelmiş
hee bir şeyi de düzgün yapsaydın beaa
evet canım sorma çoçuk gece kuşu.
geçmiş olsun böyle şeyler oluyor arada benimde başıma çok geldi sebepsiz aşırı ağlamalar.
ben farkettim dün bıldırcınını
öyle biride mi varmış burda hiç karşılaşmadımalemsin nerden buldunda ona arkadaşlık yolladın
helal olsun marjibugün çok hamaratım sabahın köründe kalktım nevresimleri değiştirdim,evi süpürdüm,sildim çamaşırları makinaya attım bu saat oldu açım kahvaltı yapmam lazım buraya girdimtemizlik gibisi yok ev çiçek kokuyor mis gibi
bu arada dün akşam mert yıldızlarla uyumak istemedi korktubizde stresin dediği gibi sabaha kadar yıldızları saydık
şaka bir yana onu oyuncak gibi gördü uyumadı o ışıkta yine clasic lambadere döndük biraz büyüğünce alışacağını umuyorum
Gunaydin kizlar
Ya hakkaten bebek dedigin derin derin, misil misil uyur di mi! Bizimki gunduz 2 ke re yarimsar saat uyuyo en fazla, sonra saatlerce uyumus gibi dinlenmis ve enerjik bi sekilde kalkip oyun istiyo. Gece de 5. Aya kadar deliksiz uyurdu, sonra bi haller oldu. Simdi en iyi ihtimalle 1 kere uyaniyo ve emmek istiyo.. gece 11-12 den once uyudugu yok.. bi duzen tutturmak lazim, ama nasil??
Tebrik ederim valla marji, madalya hakettin sen bugun. Bu saatte bu kadar is bitirmek hem de cocugun yorgunlugu varken, takdire sayan
iraz surtuniim sana, bana da gecsin. Benim ustume olu topragi serpilmis gibi. Kolumu kaldiracak halim yok..
e ben kimin öğrencisiyim tabikide güzel olacak kız karam valla sen boşuna öğretmen olmamışsın hadün ne kadar güzel şeyler öğrettin bana
bu arada yavaş yavaş öğreniyom idare edin sizde canım
bana zamanında parti kızı dememişler ayol
1 yaş kutlaması için nette araştırma yapıyorum şimdiden
bugday bitti sıra ona geldi
ne güzel şeyler var ya şimdiden sabırsızlandım:119::119:[/QUOTE
Valla marji temizlik yapar, karam parti yapar :) tu tu tu masallah, enerji demek bunlarin hepsi.
Size ne zamandir sorcam unutuyrm, dogumdan sonra vitamin demir gibi takviye bi sryler kullandiniz mi? Ben bi kan tahlili bile yaptirmadim. Sut de veriyoruz,bize bi sey kalmiyo olabipir mi
Usendecligime bahane ariyorum resmen
Bu ne enerji bacim helal olsun vallabana zamanında parti kızı dememişler ayol
1 yaş kutlaması için nette araştırma yapıyorum şimdiden
bugday bitti sıra ona geldi
ne güzel şeyler var ya şimdiden sabırsızlandım:119::119:
Gunaydin tatlimherkese günaydın.......
Sana da helal kzbugün çok hamaratım sabahın köründe kalktım nevresimleri değiştirdim,evi süpürdüm,sildim çamaşırları makinaya attım bu saat oldu açım kahvaltı yapmam lazım buraya girdimtemizlik gibisi yok ev çiçek kokuyor mis gibi
Oh iyi rahatladimuykusuz bir gecenin ardından
efe hiç bişi olmamış gibi bana gülmeye devam ediyor bir bilse anasını
babasın ı ne üzüyor utancındangülemezdi zannımca
kahvaltısını yaptı ve yürüteçte oyuncakları yalıyor aheste aheste sürüyor
görünürde bişi yok nazar degmiş de olabilir çünkü dün bayagı kişi gördü efeyi siteden
herkesin çocugu kendine güzel tabi belki de hüsnü kuruntu benimki
hayırlısı olsun ne diyelim inş bir daha tekrarlamaz
Bu ne enerji bacim helal olsun valla
Gunaydin tatlim
Sana da helal kz
Oh iyi rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?