• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tapu muhabbetini sevmiyorum ben de ne:47:düşkünlük başka bişi şey başka bişi:17:
ay nebilem kız işte ben evde oturuyom ya çalışmıyorum eskisi gibi sosyal degilim
sanki ezigim kocamın gözünde :31:

yok cnm ne alakası var.sen onun gözünde hem eş hem çocuğunun annesisin dahada kıymetli oldun:16::16::16:valla ben 5 yıldır eşimle çalıştım 7-24 berberdik şimdi evdeyim eşşek gibi çalıştım:))) bebiş büyütüyorum gezcem tozcem galiiiiiiiiiiii:1::1::1:değerimi bilcekk:22::22::22::22::22::22::22::22::22:

Maasallah pasaya uyursunuz rahat rahat gece insaallah eylülüde biraz uyutim dedimyine aglaya aglaya böldüü uykusunu böyle degildi eylül cok güzel uyurdu :31:

huy degiştiriyorlar canım iyiler kötü kötüler iyi oluyormuş
bizimki hep kötü:27::27:
moon sana kuaför müsün diye sormuştu görmedin heralde
evet kuaför eylül:12:

bu akşam çok dertliyim kolum tutulmuş parmaklarımı oynatamıyorum hele serçe parmağım öyle ağrıyor ki:14:
mert deseniz 4 gündür kaka yapamıyordu bugün 3 taksitle azar azar yaptı kaskatı öyle ağladı ki:14:

yok cnm ne alakası var.sen onun gözünde hem eş hem çocuğunun annesisin dahada kıymetli oldun:16::16::16:valla ben 5 yıldır eşimle çalıştım 7-24 berberdik şimdi evdeyim eşşek gibi çalıştım:))) bebiş büyütüyorum gezcem tozcem galiiiiiiiiiiii:1::1::1:değerimi bilcekk:22::22::22::22::22::22::22::22::22:
ne bilim üretmiyom sosyalleşmiyom ya pasaklı ezik dolanıyom gibi oluyor:37:
ama ona çaktırmıyom tabi:21:
iyi akşamlar canım idare ediyoruz bu yirmilik dişler benide rahatsız ediyor sızlıyorlar bende bir doktora gitsem fena olmaz.

marji sen yirmilik de mi çıkardın oldu mu yaşın o kadan kıss :46::46::46::46:

nasıl da biliyorsun malını:48:aynen kız tuttu damarım buaralar şu saçımı boyatayım da bugün dar paça düşük bel siyah kotum vardı
efeyi oyalarken almışım giymişim bir yanda bir sevindim olmuyordu bana :46::46::46:
:46: :46: bu sana iyi moral olmuş

yavrum tapusu bende dermişim şaka bir yana eşim bana dahada düşkünleşti mesala önceden izmire yollardı tabi ertesi gün arardı gel diye:) zar zor 1 hafta kalırdım şimdi asla yolamam diyor oğluna aşık resmen:))))))) ilgilen kız ::::::) benimki yengeç burcu tam evine düşkün:16::16::16::16::16::16:
yengeç burcu ideal eş dimi:21:benimkide terazi yengeç kadar olmasada idare eder:31:

Yirmiliklerim rahatsiz ediyorduda biritam cikmamisdi ceker diye bir ümit ama cekmedi birde kapatilcak delik var ona bakti doktorr iyiizvok sükür sennasilsin efe nasil:55:
ay çok geçmiş olsun canım diş zor iş benim bu hayattaki 1. fobim:18:

tapu muhabbetini sevmiyorum ben de ne:47:düşkünlük başka bişi şey başka bişi:17:
ay nebilem kız işte ben evde oturuyom ya çalışmıyorum eskisi gibi sosyal degilim
sanki ezigim kocamın gözünde :31:
sen takıntılısın bu konuda aklına getirme böyle şeyler:41:

bu akşam çok dertliyim kolum tutulmuş parmaklarımı oynatamıyorum hele serçe parmağım öyle ağrıyor ki:14:
mert deseniz 4 gündür kaka yapamıyordu bugün 3 taksitle azar azar yaptı kaskatı öyle ağladı ki:14:

naptın zorladın kendini dimi yordun :22:
ben efeye artık sabahları 1 çay kaşıgı zyagı veriyorum üstüne su içiriyorum her gün yapar oldu:nazar:
yazık ya nasıl canı yanıyordur efe de ıkınıyor aglıyor bazen içim gidiyor:14:

iyi akşamlar canım idare ediyoruz bu yirmilik dişler benide rahatsız ediyor sızlıyorlar bende bir doktora gitsem fena olmaz.
Evet canim kötü oluyort mert nasil
huy degiştiriyorlar canım iyiler kötü kötüler iyi oluyormuş
bizimki hep kötü:27::27:
moon sana kuaför müsün diye sormuştu görmedin heralde
evet kuaför eylül:12:
Dogrudur canim böyle böyle büyüyecekler aglamasi birsey degildee bas bas bagriyor:50: cadi sen deyince birda baktim görmmisim
as hoşgeldin cnm.sem kuaförmüydün yanlışmı hatırlıyorum

Evet canim kusura bakma görmemissim :26:

ne bilim üretmiyom sosyalleşmiyom ya pasaklı ezik dolanıyom gibi oluyor:37:
ama ona çaktırmıyom tabi:21:

marji sen yirmilik de mi çıkardın oldu mu yaşın o kadan kıss :46::46::46::46:

bu sene çıkarıyorum canım yarısı çıktı diğer yarısı içinde daha damağın bir tuhaf.oldum tabi 3 ay sonra 23 e bascam:1:

Dogrudur canim böyle böyle büyüyecekler aglamasi birsey degildee bas bas bagriyor:50: cadi sen deyince birda baktim görmmisim

mertin kaka problemi devam ediyor maalesef canım uyku sorunuda öyle:37:eylülünkide bozulmuş sanırım çok zor işimiz çok

parmağını temizlik yaparkenmi incittin:5:gerçi kolun tutulmuş ondan desene sen benden beter oldun marji ne bu temizlik merakı diycem ama bende aynı durumdayım:ssz: parol iç bitane
mert demir ilacından böyle oldu ya benim ilaçtan kullansan o kabız yapmıyomuş hoş ben hala başlamadım korkudan:17:

merhaba kızlar oğluş daha uyumadı birazdan onu uyutacam bi geleyim dedim annem vardı giremedim.

moonn gördünmü canım oğluşumun keltoş resimlerini
baktım şimdi cnm çok tatlı maşallahh yüzü güzel kafa yapısı güzel ondan tuhaf durmamış.zaten birkaç haftaya uzarda cnm

oy kıyamam yavruma ya zeytinyağı sürdünmü totişe cnm acısı hafiflerdi

yengeç burcu ideal eş dimi:21:benimkide terazi yengeç kadar olmasada idare eder:31:

aynen cnm birde ben toprak o su anlaşıyoruz allaha şükür:nazar:

naptın zorladın kendini dimi yordun :22:
ben efeye artık sabahları 1 çay kaşıgı zyagı veriyorum üstüne su içiriyorum her gün yapar oldu:nazar:
yazık ya nasıl canı yanıyordur efe de ıkınıyor aglıyor bazen içim gidiyor:14:

maşallah efeye:nazar:
bende z.yağı veriyordum aslındada ishalden sonra bırakmıştım vermeyi aklımdaydı yarın başlıyorum yeniden.
bende bilmiyorum kolum niye böyle anlatamam ağrıyı felaket sızlıyor.:14:bir tane parol içtim şimdi bakalım

Cok gecmxis olsun canim rabbim sifaniversin

yengecim diye demiyoruum iyi bir burcdurr:1:
Evet dis fobisi olan cok var esimde onlardan biri kirik bir disi var zar zor ikna ettim götürdüm onuda bundada doktor cekmedi önce birkac baska sey yapip sona cekecekmis tabiki esim giderse :52:

bu sene çıkarıyorum canım yarısı çıktı diğer yarısı içinde daha damağın bir tuhaf.oldum tabi 3 ay sonra 23 e bascam:1:
Bendensin canim:34:
mertin kaka problemi devam ediyor maalesef canım uyku sorunuda öyle:37:eylülünkide bozulmuş sanırım çok zor işimiz çok
Evet ya sorma suanda yanimda mikirdaniyorrr kaka sorunu bizimde vardi yavrucaklarin cani cok yaniyor gecmis olsun insaallahbeslenmesi nasil

parmağını temizlik yaparkenmi incittin:5:gerçi kolun tutulmuş ondan desene sen benden beter oldun marji ne bu temizlik merakı diycem ama bende aynı durumdayım:ssz: parol iç bitane
mert demir ilacından böyle oldu ya benim ilaçtan kullansan o kabız yapmıyomuş hoş ben hala başlamadım korkudan:17:

evet canım o yüzden oldu sanırım bugün çok zorladım maalesef bende tam onu yazdım az evvel içtim birtane.
senin ilaçın ismi neydi bir ara söylersin

önemli değil tatlım .benim şimdi kendi saçımda boya yok 7-8 yıl önce hep kendim boyardım saçımı o tonu tekrar yapmak istiyorum kendim yapıcam hangi marka boya tavsiye edersin .hatırlayamadım ben markasınıda kalıcılık açısından

Back
X