- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.362
- 598
- 35
abartım kabarttım
aheste aheste geliyor baksana ben yazdıgımı untuyom o cavap veriyor hangi duygularla yazdıgımı bile
unutuyom düşün artık yavaşlıgı![]()
yap yapıcağını sonrada unutuyorum haa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abartım kabarttım
aheste aheste geliyor baksana ben yazdıgımı untuyom o cavap veriyor hangi duygularla yazdıgımı bile
tammam bebegim yarın bakkyarın bakayım canım bu akşam çok ağrım var.
sabit kazık ha one kız![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yok artık
oh olsun sana![]()
![]()
abartım kabarttım
fatma gülün suçu ne????tabiki kılları![]()
aha yine karşımda fatmagül![]()
herkese iyi geceler kızlar ben kaçıyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pc nin yedek disk alanı dolmuş kasıyor teknik sevise götürmem lazım ondan yavaşım cicim istersen 15 gün bırakayım servise![]()
şuan saçım kestane rengi bal köpüğü gibi istiyorum tam okadar açılmasada olur çünkü benim saç açılma eğimli belli bir süre sonra açılıyor cnm![]()
moon kocişin yanına gittibuda benden olsun
Moosn seninresMin varmiydi
neyse ben bi evimin büyük erkeğine bakayımmmmmmmmmmmmöpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz
buda benden olsun
Moosn seninresMin varmiydi
o unuturda ben unutmam yaşlı maşlıyım ama kafa saat gibiyap yapıcağını sonrada unutuyorum haa![]()
ben görmüyorum Allahtan benimde tombalak bi hatunum var sıska bi adama sarılmış güya kilo verecek hep aynı şeyaha yine karşımda fatmagül![]()
iyi gecelerherkese iyi geceler kızlar ben kaçıyorum.
o unuturda ben unutmam yaşlı maşlıyım ama kafa saat gibi
ben görmüyorum Allahtan benimde tombalak bi hatunum var sıska bi adama sarılmış güya kilo verecek hep aynı şey
iyi geceler![]()