• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Off yazık vala alttan al al nereye kadar:47:
Angaranın bagları büklüm büklüm yolları:24:
Arzu sana gelsin:16:
saol bebeemmm:16::16::16:
belki ikizlerdir:1::1::1:ruh ikizi oldukları kesinde:9:
sen daha evlilik sorumluluğunu alamıyorsun çoçuk neyine be kardeşim bizde böyle anneler oldukça isterler tabi canım hazır dadılar var
dimi ya annene acıdım ya ewdekilerin hepsi cocuk bide bebek olursa kıyamammm

Efenin de dadısı olaydı iyiydi:43:
eylülün 2 dayısı var sekerim ama ne halası nede teyzesi var:43:

Off yazık vala alttan al al nereye kadar:47:
Angaranın bagları büklüm büklüm yolları:24:
Arzu sana gelsin:16:

bana yokmu kız kıskandım bend eankaradayım

ben kaçıyorum kızlar bizimki odayı kokuttu:25::25::25:kaka yaptı galiba ıkınıyordu altını alayım zaten birazdanda eşim gelir akşam görüşürüz inşallah:54:

görüşürüz canım benimkide baya kkutuyor yaptığında.dışardayken bile alıyorum kokusunu gerçi benden başka kimse almıyor ama

bneimkininde 2 dayısı var teyzesi yok 1 halası 1 amcası var

kız bizimkide öyle ne tesadüf bide kapıları yumrukluyormuş:1:dedim ben ruh ikizi bunlar:1:

hakikaten ya ama sonrada annecim annecim diye peşinde dönüyo hiçbişey olmamış gibi.

Kız dayı demedim dadı dedim :52::52::52:
Biz varız ya teyzesi olarak:16:
Eliföykü sana da angara angara el bahtı kara seni görmek ister her bahtı kara gelsi:52:
Umarım böyleydi :53:

Eşim geldi nescafemi içp kurabiye yiyorum
Bu son toplamda beş olacak napim çok güzel olmuş:19:
Stres kendine baksın :52: seboş da bu hafta iddialı geliyor:21:

ben kaçıyorum kızlar bizimki odayı kokuttu:25::25::25:kaka yaptı galiba ıkınıyordu altını alayım zaten birazdanda eşim gelir akşam görüşürüz inşallah:54:
görüşürüz cnm ama bu aksam gelirmiyim bilemem:54:

benim annemde öle kızıyorum bazen anneme .ama odfa bişey yapamıyor bişey dedimmi kız kendini odasına kitleyip ağlıyormuş falan
bizlermi böyle gelin olamadık ayol nazımızı cekecek kimse yok:50::50:Allah senın annenede sabır wersin cnm

Kız dayı demedim dadı dedim :52::52::52:
Biz varız ya teyzesi olarak:16:
Eliföykü sana da angara angara el bahtı kara seni görmek ister her bahtı kara gelsi:52:
Umarım böyleydi :53:

Eşim geldi nescafemi içp kurabiye yiyorum
Bu son toplamda beş olacak napim çok güzel olmuş:19:
Stres kendine baksın :52: seboş da bu hafta iddialı geliyor:21:
sonradan farkettim kız:1:ama dadı dayı benziyo
ewet ama bisürü teyzesi var kızımın:16::16:

afiyet olsun cok götürme mideye ama

görüşürüz cnm ama bu aksam gelirmiyim bilemem:54:

bizlermi böyle gelin olamadık ayol nazımızı cekecek kimse yok:50::50:Allah senın annenede sabır wersin cnm

kız bi biz böle olamayız valla bunlar nasıl gelin anlamadım.gerçi biz yapmıyoruzda kıymet bilenmi var
Efe dış kapıya bakıp bagırıyor babası dedi
Çıkaralım efeyi yazık aile çay bahçesine gitcez:10:

ohh gezin valla bebeler sıkılıyo artık evde.dışarınında tadını aldılar.gezsin efe paşa maşallah ona.
bende dışarı çıkalım istiyorum ama daha eşim gelmedi bile 7.30 da evde oluyo yemek falan derken çıkarmıyız bilmiyorum

:kkk:

Ne yaptın 2,3 gün de gelmedin topige anlat hele:6:

Arzural bulgur pilavını soganlı salçalı ve kimyonlu yaparız
Biz antekyeliler yani nohut bir de şahsne olur biber salçasıyla yapılıyor
Acı seversen dene yanına da cacık:56:
net yoktu burada hattaki sorun giderilir giderilmez kk:32:

kızz antakyalı sayılırım ya ben artık , ufak ufak yapıyorum tepsi kebebıııı mmmmm:56: mercimkeli aş falan, daha da bişi yapmadım, katıklı komşu yaparsa 3 4 tane verir:56:

sana bir şey soracam hep soracam unutuyorumbu kepze pirinci ne oluyor geçen aldım tereyağlı şehriyeli yaptım ben yemedim kalanı da döktüm maalesef.. kokuyor yaaaa:44: eşim markette sormuş neden diye o sizin bildiğiniz gibi olmaz demiş
buraya özgü yapılıyor demiş baharatlı falan anlat hele bi yapayım da yazık 2 kilo aldım hemde:50:

canım en iyisi anneni çağırman bencede tabii imkanın varsa 5 gün zor olur tek başına

evet canım hemde nasıl özlücez

karam bende yapıyorum bu kurabiyeden çok pratik ve lezzetli un kurabiyesi oluyor ağızda dağılıveriyor ben unu 2.5-3 bardak koyuyorum kakaolu şanti ile de güzel oluyor

yerim ben o efeyi :56:

afiyet olsun canım
o tarifi bende yapatım kaç derecede pişiyor ?

afiyet olsun canım pratik ve güzel menü.
kız benimde canımı mücver çektirdiniz bir ara yapayım:56::1:

bend e mücveri patatesli yapardım ama eşşim kabak yemeyince yedirmenin yolunu buldum kabak mücveri ama onda da ocağım batıyor:50: off şu ock kirlenmesin de ne olurs olsun e sinir olduğum şey şu ocak oluyor yaa sürekli bi leke kalıyor çok hassasım bu konuda, su lekesi bile kalıyor düşün, neden aldımsa bu ocağı

Biz kimyonlu biberli aş deriz:9:
Bulgur pilavı degil
Yerel dilde kemunlu biberli aş:52:
hımm bii yöresel yemek daha mıı :32:
ben de soğanlı biberli patates kabak patlıcan salça koyar yaparım bulguru, pirinçse içine bir de et koyarım hımmmm

hivdamında 2 dayı 2 amcası var

bu arada yemeğim etli kabaktı yanına pirinç pilavı yoğurt ,turşu
eşim burun kıvırarak yedi:9:
hep mücver olmaz yağ yiyemem kilo yapar:50:

kimsecikler yok herkes gezmede sanırım

bneimkininde 2 dayısı var teyzesi yok 1 halası 1 amcası var

hakikaten ya ama sonrada annecim annecim diye peşinde dönüyo hiçbişey olmamış gibi.

haa bizimkide tam yalaka yapıyor yapıcağını sonra annecim:1:

Efe dış kapıya bakıp bagırıyor babası dedi
Çıkaralım efeyi yazık aile çay bahçesine gitcez:10:

ooh gezin bakalım

net yoktu burada hattaki sorun giderilir giderilmez kk:32:

kızz antakyalı sayılırım ya ben artık , ufak ufak yapıyorum tepsi kebebıııı mmmmm:56: mercimkeli aş falan, daha da bişi yapmadım, katıklı komşu yaparsa 3 4 tane verir:56:

sana bir şey soracam hep soracam unutuyorumbu kepze pirinci ne oluyor geçen aldım tereyağlı şehriyeli yaptım ben yemedim kalanı da döktüm maalesef.. kokuyor yaaaa:44: eşim markette sormuş neden diye o sizin bildiğiniz gibi olmaz demiş
buraya özgü yapılıyor demiş baharatlı falan anlat hele bi yapayım da yazık 2 kilo aldım hemde:50:

o tarifi bende yapatım kaç derecede pişiyor ?

bend e mücveri patatesli yapardım ama eşşim kabak yemeyince yedirmenin yolunu buldum kabak mücveri ama onda da ocağım batıyor:50: off şu ock kirlenmesin de ne olurs olsun e sinir olduğum şey şu ocak oluyor yaa sürekli bi leke kalıyor çok hassasım bu konuda, su lekesi bile kalıyor düşün, neden aldımsa bu ocağı

hımm bii yöresel yemek daha mıı :32:
ben de soğanlı biberli patates kabak patlıcan salça koyar yaparım bulguru, pirinçse içine bir de et koyarım hımmmm

hivdamında 2 dayı 2 amcası var

bu arada yemeğim etli kabaktı yanına pirinç pilavı yoğurt ,turşu
eşim burun kıvırarak yedi:9:
hep mücver olmaz yağ yiyemem kilo yapar:50:

bende ocak konusunda çok hasasım hergün mutlaka cifliyorum küçücük lekeye bile tamanmülüm yok saatlerce uğraştığım bile oluyor bazen insan takıntılı olunca zor:31:

kimsecikler yok herkes gezmede sanırım

slm:3:mooncum nasılsın pek uğramıyorsun bu aralar.

Sekoş canım o pirinci bilmiyorum hiç duymadım ben
Fellah(yalancı turşu )yapacaksın mercimekli aşın yanına oh mis götürr
Aşuru sevdin mi yedin mi katıklı ekmek kolay kız yap içini
Ver fırına ohh ne güzel olur ıspanaklısı da bir başka güzel
Kızlar benim nöbet yine eşimde uyu diyom uyumuyo sen dinlen yemek de
Yapmışsın diyo:9:makarna yaptım göze girdim:21:yarınkini yiyince bakslım ne yapacak:46:

Back
X