• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım evet alışkanlıktan emiyolarmış açlıktan değil artık.çünkü eğer karnı düzgünce doyduysa uyumadan önce gece 6-7 saat acıkmamaları laızmmış.bizimki acıkmıyor ama gazdan kalktığı çok oluyor bazen.

sende kolay oturtursun düzene belli seninoğlanda uykuyu seviyor.aç olmadığına eminsen bi süre kalktığında emzirmeden kucağına al senin kokunu hissetsin pışpışla yerine koy hem gazı varsa çıkar daha rahat uyur.kolay alışır bence

teşekkürler canım mert abisine göre baya geç kaldık ama çıktı sonunda

canım benimkininde gazı olduğu zaman böyle değil uykumuz gece 10 kere kalkar bi ara sabaha kadar sallıyordum ama bizimkinin çok şiddetli kolik diyebileceğimiz gaz olayı olmadı.bi ara azdı sonra yine geçti hala ara ara oluyo ya ona yedirdiğimden ya kendim yediğimden yada ayağını falan üşütüyo bilmiyorum

canım benimki kışın bile üstünde koymadı ne battaniye ne yorgan ayaklarını bile çıkarıyodu yani üstünde hiçbişey kalmıyordu.kışın bende kundak yapar gibi ince penye battaniyeyi doluyordum tabi kollar dışarda.üstüne battaniye yada yorgan atıyordum .en azından altta o kalıyordu.çok korktum hasta olucak diye ama şükür hasta olmadı daha bi ara burun akıntısı vardı oda hemen geçti ilerlemeden.
şimdi içinede battaniye sarmıyorum yine açıyo üstünü farkedrsem kalkıp örtüyorum ama ben farkedene kadar baya açık kalıyo sanırım.evin ısısı iyi diye hasta olmuyo sanırım

diş meselesi genetik canım bizimki 6.ayını bitirdi 1-2 güne patladı dişleri bizimde öyle olmuş ha geç çıkmış ha erken birşey farketmiyor sadece siması değişiyor bide heryeri ısırıyor:1::1::1:
bizimki doğdundan beri kundağa girmedi hayatta durmaz kıyamet kopar bide yaz kış eller dışarda uyuyor battaniyenin altına sokamıyoruz yoksa ağlıyor uyumuyor.neyse artık havalar ısındı ama yinede gece serin oluyor üşütür diye korkuyorum.

benimki yine baya uyudu maşallah.şaşırtıyo bu oğlan beni bu ara.mutfağı topladım bulaşıkları mamkineye attım kurabiye tepsisini yıkadım.yıkanmış çamaşırları astım.geldim size llaf yetiştiriyorum hala uyanmadı.gözlerim yaşardı :16::16::16:

korkmuyor demekki annesi ne olduğunu anlamaya çalışıyordur belkide

kız bu güzel avatar resimlerini nerden buluyon hepsi birbirinden hoş.şu elinde şemsiyemi vardı uzaktan bi kadının ne bundan önceki çok hoştu gizemliydi

balondu o :1:evet güzeldi bundan sıkılınca onu yaparım yine canım sende değiştir sıkıldıysan çok hoş avatarlar var

diş meselesi genetik canım bizimki 6.ayını bitirdi 1-2 güne patladı dişleri bizimde öyle olmuş ha geç çıkmış ha erken birşey farketmiyor sadece siması değişiyor bide heryeri ısırıyor:1::1::1:
bizimki doğdundan beri kundağa girmedi hayatta durmaz kıyamet kopar bide yaz kış eller dışarda uyuyor battaniyenin altına sokamıyoruz yoksa ağlıyor uyumuyor.neyse artık havalar ısındı ama yinede gece serin oluyor üşütür diye korkuyorum.

bizim daha dişler göxükmediğinden bişey anlamadım canım.
bizimkide kundakta durmuyor zaten bebekken kundak hiç yapmadım ben sevmiyorum.kışın üstünü açmaya başlayınca sarmaya başlaıdsm ama eller dışarda sadece sıkmadan sarıyordum battaniyeye

benimki yine baya uyudu maşallah.şaşırtıyo bu oğlan beni bu ara.mutfağı topladım bulaşıkları mamkineye attım kurabiye tepsisini yıkadım.yıkanmış çamaşırları astım.geldim size llaf yetiştiriyorum hala uyanmadı.gözlerim yaşardı :16::16::16:

maaşallahh :nazar::nazar:efe öyle uyusa sıkıntıdan patlardım yeminlen:27:
alışmışım kudurukla ugraşmaya rahatlık batar:27:

maşallah de:nazar:annedende nazar değermiş

bizim daha dişler göxükmediğinden bişey anlamadım canım.
bizimkide kundakta durmuyor zaten bebekken kundak hiç yapmadım ben sevmiyorum.kışın üstünü açmaya başlayınca sarmaya başlaıdsm ama eller dışarda sadece sıkmadan sarıyordum battaniyeye

15 güne uzarlar biraz 1 ayada gülünce herkes farkeder şirin oluyorlar tavşan gibi:1::16:

$000a0a03.gif $0a4gg.gif $0a2.gif Eki Görüntüle 707958

eliföykü seç beğen al:1::1::1:

Back
X