2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba hanimlar nasilsinizz bebisler akillidir annelerini uzmuyordur insaallah ! bizde cok sükür keyfler yerindedir 2 gun giremedim vaktim olmadi ! bugunde bilet aldik turkiyeye gelcez cok mutluyum haftaya bugun ALLAH nasip ederse yolda olacagiz :118::118:cok ani karar verdik kurban bayraminda aslinda gelecektik geri yaza karar verdik turkiyemin havasi icime cekim bri guzel eylulum yine turkiyemizi görsun !
umarim sizlerdede keyfler yerindee

merhaba kızlar
stres sabah kahvaltı resmini cektım tam 100 cc geldı cnm yanındakı ıhlamur pekmez karıstırrılmıs

Eklentiler

• $03062013691.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 54
saol dünürüm
gecmiş olsun canım kan toplamıs ha acaba sıktıgındamı oldu

ay ne güzel memleket havası ayrıdır canım

Arzural canim evet öyle gercekten!
Kaselerinizi paylasacaktinizbende cekim eylul simdi öglen yemegi yiyecek koyarim birazdan

arayıp sor canım mutlaka salgın var çağırmaları lazımdı sizide.

geçmiş olsun kan mı toplamışinşallah bir zararı olmaz.bu diş sıkma işi bizde devam ediyor maalesefama biraz azalttı sanki

slm canım size iyi yolculuklar insanın vatanı gibisi yok eylülde türkiyeyi tanısın.

merhaba kızlar
stres sabah kahvaltı resmini cektım tam 100 cc geldı cnm yanındakı ıhlamur pekmez karıstırrılmıs

afiyet olsun gelinime.

merhabala kızlar

eşim haftasonu 2 gün evdeydi bizde bol bol gezdik cumartesi eşimle yalnız gezdik oğlanı anneme bırakıp pazarda oğlanla gezdik.alışveriş faşan yaptım oğlanın odasına perde dolabı için sticker falan aldım.pazarda evlilik yıldönümümüzdü oğlum eşim ben yemeğe gittik.

2 gecedir oğlum odasında yatıyo sandığımdan kolay oldu yatağınada odasınada alıştı çok şükür hatta ilk gecesinde uyuduktan yarım saat sonra uyanan çocuk 11 de yattı sabah 8 e kadar hiç kalkmadı 8 de emdi 11 e kadar yine yattı.pazar geçeside 11 de yattı gece 5 te kalktı emdi 2 saat uyumadı sonra yine yattı 11 e kadar.maşallah nazar değmesin inşallah böle gider.yatağında rahat rahat yayıla yayıla döne döne yatıyo iyi geldi sanırım küçücük beşikten kurtuldu.odasıda sessiz oluyo demkki iyi geldi.

odalarımızın kapıları karşı karşıya kapıları açık bırakıyorum uyurken çıkardığı sesleri bile duyabiliyorum bölelikle ben yinede arkadaşın verdiği telzisi koydum yanına.

şuanda da odasında yatıyo daha uzun uyuyo odasında park yatağında çok korkmuştum zorlanıcaz diye.onunda sorun çıkarmayıp rahat etmesi içimi rahatlattı.odasını ayırmak zorunda kaldığım için biraz üzülmüştüm ayrılıyoruz gibi gelmişti.

sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar daha geçmiş yapamadım ben bi geçmiş yapayım

haa bu arada oğluma cumartesi ilk kez mantar yedirdim istiridye mantarı diye satılıyor makromarkette çok sevdi.hiç ezmeden parça parça yedi artık bişileri ezmeden yutuyor çok rahat tavuğu falanda yutuyor.tutuyorum önden 4 dişiyle çekip koparabiliyor baya büyüdü dişleride.sürekli çenemi ısırmaya çalışıyo artık izin vermiyorum dişleri yokken yapıyordu bişey demiyordum ama şimdi koparıyor resmen.

slm kızlar..az önce yağıza balık yaptım.sevdi maaşallh. ...ama bu aralar hiç uyumuyor ya..neden böle oldu bu çocuk.gece çok sık uyanıyor.emziriyorum gene yatıyor....bende çok yoruluyorum bu aralar....daha yemek yapıcam çok çalışmam gerek çookfırında makarna yapayım dedim ama fırın makarnam yok normal makarna ile olur mu ki? ilk defa yapıcam..siz nasıl yapıyorsunuz?

allah bir yastıkta kocatsın tatlım ,maşallahhhhhhhh oğluşuna ,dişler oğlumun başına

afiyet olsun yarasın oğluna bende normal makarnayı haşlıyorum başemel sos üstüne pişir kızarmaya yakın kaşar rendeliyorum

marjicim senin oğluşun resimlerinide gördüm, abi çok tatlı maşallah

teşekkürler canım

eliföykü,
eşinle nice yıllara
maşallah oğluşuna, artık dişleri kullanark yiyor demek.

ben tavuk,kıymayı rondoda çekiyorum,yemek suyuyla veya normal suyla sulandırıp veriyorum,doğru mu yapıyorum bilmem. sizler nasıl yapıyorsunuz anneler ??? balığı da aynı şekilde, balık daha yumuşak diğerlerine göre ama tek veremiyorum,boğazında kalıyor

benim kızım da gece çooook sık ağlayarak uyanıyor,anlamıyorum,deliksiz uyurdu,nolduysa 1 aydır...

bu arada bebek çizelgeleri ben mi göremiyorum, yoksa kimsede yok mu benimki dahil :44:

evet çizelgeler yok bende görmüyorum

bende kıymayı falan çekerek veriyorum çorbasında.yeni yeni yutmaya başladı benim oğlan tavuğu falan.kıymayıda deniyeceğim çorba yaptığımda bakalım çekmeden vericem içicekmi.eskidende pataes kızartmasını verince yutar yerdi ama çorbada kıymayı yutmazdı.anlamıyorum ben bu çocuğu işine geleni yutuyor galiba.balığı falanda yutuyor ezmeden.

kızamık aşımızı olduk kolumuzdan
genelde ateş yapmaz ama nadirde olsa yapabilir dediler şimdilik bişey yok
gece anlarız durumu artık:18:
2 hemşire bide ben tuttum kıpır kıpır ahmedim maşallah Allah kolaylık versin diyor ahmetle biraz vakit geçiren herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…