niiye cevap yazmıyon kız nerdesin yoksa gelmemi istemiyon küstüm sana
saol dünürümbekliyoruz bakalım bu sefer nasıl oldu.hayırlı olsun yeni saç rengin güle güle kullan.
bizide perşembeye çağırdılar,ahmet kolayca atlatır inşallah.
güle güle giysin efe iyi günlerde kullansın.
çok hoş sanada yakışır dünürüm güle güle giy,bendede bu yeleğin modelinin uzun versiyonu var kumaşı penye arkası dantelli
gecmiş olsun canım kan toplamıs ha acaba sıktıgındamı oldukızlar rüzgarın üst dişleri çıktı o da mert gibi dişlerini bir birine sürtüyor ses çıkartıyor bide diş çıkarttığı yerin hemen yan tarafları morardı ben iltahap sandım bide dedim bu çocuğun dişi çürük çıkacak falan çok korktum hemen doktora götürdük kan toplamış dedi korkacak bişey yokmuş zamanla geçermiş içimiz rahatlasın diye bi jel verdi tabi oğlum sürdürtmüyor umarım tez zamanda geçer
ay ne güzel memleket havası ayrıdır canımmerhaba hanimlar nasilsinizz bebisler akillidir annelerini uzmuyordur insaallah! bizde cok sükür keyfler yerindedir 2 gun giremedim vaktim olmadi ! bugunde bilet aldik turkiyeye gelcez cok mutluyum haftaya bugun ALLAH nasip ederse yolda olacagiz :118::118:cok ani karar verdik kurban bayraminda aslinda gelecektik geri yaza karar verdik turkiyemin havasi icime cekim bri guzel eylulum yine turkiyemizi görsun !
umarim sizlerdede keyfler yerindee
herkese günaydın
bi kaç gündür yokum umarım herkes iyidir
kızlar benim oğlanı kızamık aşısı için çağırmadılar niye ki acaba
acep bizim burda salgın yok mu kız karam sizi çağırdılar mı
stres ve marjiyi çağırmışlar bizim oğlanlar aynı gün doğmuşlar bizi çağırmadılar
kızlar rüzgarın üst dişleri çıktı o da mert gibi dişlerini bir birine sürtüyor ses çıkartıyor bide diş çıkarttığı yerin hemen yan tarafları morardı ben iltahap sandım bide dedim bu çocuğun dişi çürük çıkacak falan çok korktum hemen doktora götürdük kan toplamış dedi korkacak bişey yokmuş zamanla geçermiş içimiz rahatlasın diye bi jel verdi tabi oğlum sürdürtmüyor umarım tez zamanda geçer
merhaba hanimlar nasilsinizz bebisler akillidir annelerini uzmuyordur insaallah! bizde cok sükür keyfler yerindedir 2 gun giremedim vaktim olmadi ! bugunde bilet aldik turkiyeye gelcez cok mutluyum haftaya bugun ALLAH nasip ederse yolda olacagiz :118::118:cok ani karar verdik kurban bayraminda aslinda gelecektik geri yaza karar verdik turkiyemin havasi icime cekim bri guzel eylulum yine turkiyemizi görsun !
umarim sizlerdede keyfler yerindee
merhaba kızlar
stres sabah kahvaltı resmini cektım tam 100 cc geldı cnm yanındakı ıhlamur pekmez karıstırrılmıs
allah bir yastıkta kocatsın tatlım ,maşallahhhhhhhh oğluşuna ,dişler oğlumun başınamerhabala kızlar
eşim haftasonu 2 gün evdeydi bizde bol bol gezdik cumartesi eşimle yalnız gezdik oğlanı anneme bırakıp pazarda oğlanla gezdik.alışveriş faşan yaptım oğlanın odasına perde dolabı için sticker falan aldım.pazarda evlilik yıldönümümüzdü oğlum eşim ben yemeğe gittik.
2 gecedir oğlum odasında yatıyo sandığımdan kolay oldu yatağınada odasınada alıştı çok şükür hatta ilk gecesinde uyuduktan yarım saat sonra uyanan çocuk 11 de yattı sabah 8 e kadar hiç kalkmadı 8 de emdi 11 e kadar yine yattı.pazar geçeside 11 de yattı gece 5 te kalktı emdi 2 saat uyumadı sonra yine yattı 11 e kadar.maşallah nazar değmesin inşallah böle gider.yatağında rahat rahat yayıla yayıla döne döne yatıyo iyi geldi sanırım küçücük beşikten kurtuldu.odasıda sessiz oluyo demkki iyi geldi.
odalarımızın kapıları karşı karşıya kapıları açık bırakıyorum uyurken çıkardığı sesleri bile duyabiliyorum bölelikle ben yinede arkadaşın verdiği telzisi koydum yanına.
şuanda da odasında yatıyo daha uzun uyuyo odasında park yatağında çok korkmuştum zorlanıcaz diye.onunda sorun çıkarmayıp rahat etmesi içimi rahatlattı.odasını ayırmak zorunda kaldığım için biraz üzülmüştüm ayrılıyoruz gibi gelmişti.
sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar daha geçmiş yapamadım ben bi geçmiş yapayım
haa bu arada oğluma cumartesi ilk kez mantar yedirdim istiridye mantarı diye satılıyor makromarkette çok sevdi.hiç ezmeden parça parça yedi artık bişileri ezmeden yutuyor çok rahat tavuğu falanda yutuyor.tutuyorum önden 4 dişiyle çekip koparabiliyor baya büyüdü dişleride.sürekli çenemi ısırmaya çalışıyo artık izin vermiyorum dişleri yokken yapıyordu bişey demiyordum ama şimdi koparıyor resmen.
afiyet olsun yarasın oğluna bende normal makarnayı haşlıyorum başemel sos üstüne pişir kızarmaya yakın kaşar rendeliyorumslm kızlar..az önce yağıza balık yaptım.sevdi maaşallh....ama bu aralar hiç uyumuyor ya..neden böle oldu bu çocuk.gece çok sık uyanıyor.emziriyorum gene yatıyor....bende çok yoruluyorum bu aralar....daha yemek yapıcam çok çalışmam gerek çook fırında makarna yapayım dedim ama fırın makarnam yok normal makarna ile olur mu ki? ilk defa yapıcam..siz nasıl yapıyorsunuz?
allah bir yastıkta kocatsın tatlım ,maşallahhhhhhhh oğluşuna ,dişler oğlumun başına
Afiyet olsun yarasın oğluna bende normal makarnayı haşlıyorum başemel sos üstüne pişir kızarmaya yakın kaşar rendeliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?