sağol canım 11 yıl doldustress inşallah gecede bi problem olmaz atlatırsınız sorunsuz bizimde 14 hazirandı sanırım aşı günümüz.
sizinde yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice mutlu yıllara inşallah.
hemşire bizim oğlanın ağzına baktı diş miş gelicek gibi degil dedi
bende beklemiyorum zaten dedim
canınızı sıkmayın dedi
niye sıkayımki genetik dedim:44:
sağol tatlımmaşallah canım 11 yıl bizim daha 3. yılımız bitti.
bu devirde artık evlilikler çok kolay çok çabuk bitiyo
allah mutluluğunuzu bozmasın canım nice 11 senelere inşallah.
diğer aşılarda ateş olmuşmuydu canım olmadıysa bundada olmaz sanırım.bizim bitek 6 aylık aşılardan sonra ateş olmuştu calpol vermiştim geçmişti
beni boynu bükükmü gördü acepdiş gelmedi diye niye can sıkılcakmışki geç gelen diş sağlam olur derler.
hem bu diş olayı genetikmiş dediğin gibi sağlık açısından şu zamanda gelir diye bi gerekliliği yokmuşki
akşam ilerleyen saatlerde toplaşalım inşallah
ahmet iyi olursa tabi gerçi büyük oğlanda kapmış şifayıbiribirini kovalıyor sıpalar ikiside rahat vermiyor
sağol tatlım
evet aşılarımızı ateşle beraber geçirdik:18:
beni boynu bükükmü gördü acepcanım sıtkın göründüysem dişe yordu heralde:44:
allahim mutlulugunuzu daim etsin insaalah canim ömür boyu sursun mutlulugunuzmerhabala kızlar
eşim haftasonu 2 gün evdeydi bizde bol bol gezdik cumartesi eşimle yalnız gezdik oğlanı anneme bırakıp pazarda oğlanla gezdik.alışveriş faşan yaptım oğlanın odasına perde dolabı için sticker falan aldım.pazarda evlilik yıldönümümüzdü oğlum eşim ben yemeğe gittik.
2 gecedir oğlum odasında yatıyo sandığımdan kolay oldu yatağınada odasınada alıştı çok şükür hatta ilk gecesinde uyuduktan yarım saat sonra uyanan çocuk 11 de yattı sabah 8 e kadar hiç kalkmadı 8 de emdi 11 e kadar yine yattı.pazar geçeside 11 de yattı gece 5 te kalktı emdi 2 saat uyumadı sonra yine yattı 11 e kadar.maşallah nazar değmesin inşallah böle gider.yatağında rahat rahat yayıla yayıla döne döne yatıyo iyi geldi sanırım küçücük beşikten kurtuldu.odasıda sessiz oluyo demkki iyi geldi.
odalarımızın kapıları karşı karşıya kapıları açık bırakıyorum uyurken çıkardığı sesleri bile duyabiliyorum bölelikle ben yinede arkadaşın verdiği telzisi koydum yanına.
şuanda da odasında yatıyo daha uzun uyuyo odasında park yatağında çok korkmuştum zorlanıcaz diye.onunda sorun çıkarmayıp rahat etmesi içimi rahatlattı.odasını ayırmak zorunda kaldığım için biraz üzülmüştüm ayrılıyoruz gibi gelmişti.
sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar daha geçmiş yapamadım ben bi geçmiş yapayım
haa bu arada oğluma cumartesi ilk kez mantar yedirdim istiridye mantarı diye satılıyor makromarkette çok sevdi.hiç ezmeden parça parça yedi artık bişileri ezmeden yutuyor çok rahat tavuğu falanda yutuyor.tutuyorum önden 4 dişiyle çekip koparabiliyor baya büyüdü dişleride.sürekli çenemi ısırmaya çalışıyo artık izin vermiyorum dişleri yokken yapıyordu bişey demiyordum ama şimdi koparıyor resmen.
oh oh yarasin yagiz pasayaaa !slm kızlar..az önce yağıza balık yaptım.sevdi maaşallh....ama bu aralar hiç uyumuyor ya..neden böle oldu bu çocuk.gece çok sık uyanıyor.emziriyorum gene yatıyor....bende çok yoruluyorum bu aralar....daha yemek yapıcam çok çalışmam gerek çook fırında makarna yapayım dedim ama fırın makarnam yok normal makarna ile olur mu ki? ilk defa yapıcam..siz nasıl yapıyorsunuz?
benimde cizelgem yoktu megersem herkzde yokmus ben geri yaptim yenisinieliföykü,
eşinle nice yıllara
maşallah oğluşuna, artık dişleri kullanark yiyor demek.
ben tavuk,kıymayı rondoda çekiyorum,yemek suyuyla veya normal suyla sulandırıp veriyorum,doğru mu yapıyorum bilmem. sizler nasıl yapıyorsunuz anneler ??? balığı da aynı şekilde, balık daha yumuşak diğerlerine göre ama tek veremiyorum,boğazında kalıyor
benim kızım da gece çooook sık ağlayarak uyanıyor,anlamıyorum,deliksiz uyurdu,nolduysa 1 aydır...
bu arada bebek çizelgeleri ben mi göremiyorum, yoksa kimsede yok mu benimki dahil :44:
allahim sizide mutlu mesut etsin insaallah stress mutlulugunuz daim olsun ! gel teyzesiii eylul mamasini paylasirrrhafif bir geçmiş yaptımyani hızlı hızlı yüzeysel
ilkönce eliföykü nice nice yıllara bir yastıkta kocayın inşallahbenim yıldönümümde 1 hazirandı:13:
arzural sağol tatlım kaseyi gördüm
eylülnaz senin kaseyide gördümiçindekide iştahımı kabarttı maşallah eylüle
aryamla karam kahvemi içiceklerbuluştularmı acaba
48ve 58 tebrikler kızın dişlerini çıkarmış
ya başka bşey varmıydı atladığım ha marjim güzel günlerde kullan cicilerini
gecmis olsuun canim insaallah atesi cikmazkızamık aşımızı olduk kolumuzdan
genelde ateş yapmaz ama nadirde olsa yapabilir dediler şimdilik bişey yok
gece anlarız durumu artık:18:
2 hemşire bide ben tuttum kıpır kıpır ahmedim maşallah Allah kolaylık versin diyor ahmetle biraz vakit geçiren herkes
tesekkür ederim canim bende cok seviniyorum kv lerime süpriz yapicagiz onlar bizi seneye bekliyorduu önce ankaraya ordan otobüsle memlekete gececegiz bakalim yolculuk nasil olacakaryam canım geçmiş olsun kan oturmasıda neymişki acı veriyormu rüzgara acaba
eylülnaz vatan hasretini gönülden hissettim gözlerim doldusevindim geliyor olmanıza
gercekten öyle canim rabbim herkeze saglam imanli saygi dolu sevgi dolu huzurlu yuvalar nasip eder insaallahmaşallah canım 11 yıl bizim daha 3. yılımız bitti.
bu devirde artık evlilikler çok kolay çok çabuk bitiyo
allah mutluluğunuzu bozmasın canım nice 11 senelere inşallah.
diğer aşılarda ateş olmuşmuydu canım olmadıysa bundada olmaz sanırım.bizim bitek 6 aylık aşılardan sonra ateş olmuştu calpol vermiştim geçmişti
allahim mutlulugunuzu daim etsin insaalah canim ömür boyu sursun mutlulugunuz
mantar bende yedirmek istedim ama korktum biraz bu aylarda yiye bilrilermi diye yarasin kuzuyaa
oh oh yarasin yagiz pasayaaa !ben firinda makarnayi hep normal makarnayla yaparim olur herhalde
benimde cizelgem yoktu megersem herkzde yokmus ben geri yaptim yenisini
allahim sizide mutlu mesut etsin insaallah stress mutlulugunuz daim olsun ! gel teyzesiii eylul mamasini paylasirrr
gecmis olsuun canim insaallah atesi cikmaz
tesekkür ederim canim bende cok seviniyorum kv lerime süpriz yapicagiz onlar bizi seneye bekliyorduu önce ankaraya ordan otobüsle memlekete gececegiz bakalim yolculuk nasil olacak
gercekten öyle canim rabbim herkeze saglam imanli saygi dolu sevgi dolu huzurlu yuvalar nasip eder insaallah
walla cok güzel görünüyo afiyet olsun adasımıza
ilk önce ewlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nize daha daha seneleremerhabala kızlar
eşim haftasonu 2 gün evdeydi bizde bol bol gezdik cumartesi eşimle yalnız gezdik oğlanı anneme bırakıp pazarda oğlanla gezdik.alışveriş faşan yaptım oğlanın odasına perde dolabı için sticker falan aldım.pazarda evlilik yıldönümümüzdü oğlum eşim ben yemeğe gittik.
2 gecedir oğlum odasında yatıyo sandığımdan kolay oldu yatağınada odasınada alıştı çok şükür hatta ilk gecesinde uyuduktan yarım saat sonra uyanan çocuk 11 de yattı sabah 8 e kadar hiç kalkmadı 8 de emdi 11 e kadar yine yattı.pazar geçeside 11 de yattı gece 5 te kalktı emdi 2 saat uyumadı sonra yine yattı 11 e kadar.maşallah nazar değmesin inşallah böle gider.yatağında rahat rahat yayıla yayıla döne döne yatıyo iyi geldi sanırım küçücük beşikten kurtuldu.odasıda sessiz oluyo demkki iyi geldi.
odalarımızın kapıları karşı karşıya kapıları açık bırakıyorum uyurken çıkardığı sesleri bile duyabiliyorum bölelikle ben yinede arkadaşın verdiği telzisi koydum yanına.
şuanda da odasında yatıyo daha uzun uyuyo odasında park yatağında çok korkmuştum zorlanıcaz diye.onunda sorun çıkarmayıp rahat etmesi içimi rahatlattı.odasını ayırmak zorunda kaldığım için biraz üzülmüştüm ayrılıyoruz gibi gelmişti.
sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar daha geçmiş yapamadım ben bi geçmiş yapayım
haa bu arada oğluma cumartesi ilk kez mantar yedirdim istiridye mantarı diye satılıyor makromarkette çok sevdi.hiç ezmeden parça parça yedi artık bişileri ezmeden yutuyor çok rahat tavuğu falanda yutuyor.tutuyorum önden 4 dişiyle çekip koparabiliyor baya büyüdü dişleride.sürekli çenemi ısırmaya çalışıyo artık izin vermiyorum dişleri yokken yapıyordu bişey demiyordum ama şimdi koparıyor resmen.
afiyet olsun yagıza arada bu bebeler böyle yapıyo uyumuyo benimde derdim hep bu:)slm kızlar..az önce yağıza balık yaptım.sevdi maaşallh....ama bu aralar hiç uyumuyor ya..neden böle oldu bu çocuk.gece çok sık uyanıyor.emziriyorum gene yatıyor....bende çok yoruluyorum bu aralar....daha yemek yapıcam çok çalışmam gerek çook fırında makarna yapayım dedim ama fırın makarnam yok normal makarna ile olur mu ki? ilk defa yapıcam..siz nasıl yapıyorsunuz?
aa bendede yok kalkmıs herkesinki tekrar yapayım barieliföykü,
eşinle nice yıllara
maşallah oğluşuna, artık dişleri kullanark yiyor demek.
ben tavuk,kıymayı rondoda çekiyorum,yemek suyuyla veya normal suyla sulandırıp veriyorum,doğru mu yapıyorum bilmem. sizler nasıl yapıyorsunuz anneler ??? balığı da aynı şekilde, balık daha yumuşak diğerlerine göre ama tek veremiyorum,boğazında kalıyor
benim kızım da gece çooook sık ağlayarak uyanıyor,anlamıyorum,deliksiz uyurdu,nolduysa 1 aydır...
bu arada bebek çizelgeleri ben mi göremiyorum, yoksa kimsede yok mu benimki dahil :44:
atlattınız sükür sıra bizim bebelere geldi ates yapmıyosa iyikızamık aşımızı olduk kolumuzdan
genelde ateş yapmaz ama nadirde olsa yapabilir dediler şimdilik bişey yok
gece anlarız durumu artık:18:
2 hemşire bide ben tuttum kıpır kıpır ahmedim maşallah Allah kolaylık versin diyor ahmetle biraz vakit geçiren herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?