2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kimsecikler gelmemiiş

maşallah paşaya demek ağzını sildi.artık bambaşka bi dönemdeler canım ya herşeyi taklit ediyorlar siz devamlı yemekten sonra ağzınızı silerken görüyosa oda yapıyo demekki.
biizmkininde küçük bi köpeği var kendi eli kadar falan.alıp onu sehpada zıplatıp hav hav yapıyordum.geçen aldı elimden kendi yapıyor hav hav diyede ses çıkarıyor öldük valla gülmekten.

bende bugün test yaptım hamileyim korunurken oldu hazır yakalanmadım yaş 33 zaten geç evlendim 6 aylık evliyim emin deiglim çoçuk istedigimden de napcam bilmiyorum

hayırlısı olsun canım benimde ilk çocuğum korunurkenyakalandı şimdi 5yaşında iyiki olmuşdiyorum

merhaba hanimlar,

kimseler ugramiyor sanki... biz 5 gun oldu Turkiye den geleli, bol bol gezdik alisveris yaptik ama oglum cogu zaman agladi hep kucak istedi, bazen sinirlerim tavan yapti ama iyi gecti yinede cok sukur, arabada donusumuz tam bi rezillikkti... gumruklerde sicaklarda saatlerce beklemeler falan...amaan oda geride kaldi iste
artik oglum yuruyor pat kut dusuyor cok tatlilar masallah ve bu pazar bizim dogum gunumuz ufaktan pasta yapar evde kutlariz bizde insallah...

eylül yagmur 1 yasında :119::119::119:
kızımın dogum gününü kutladık misafirlerımız gıttı suan heryer heryerde:) een kısa zamanda fotolar gelıcek benı bekleyın anacım:)

demek sizin tatilde bitti döndünüz evinize.
maşallah caım senin oğluşta adımlar atmaya başlamış kocaman oldu ufaklıklar.

kızımın dogum gününü kutladık misafirlerımız gıttı suan heryer heryerde:) een kısa zamanda fotolar gelıcek benı bekleyın anacım:)

doğum günün kutlu olsun eylül prensen en kısa zamanda fotolarını bekliyoruz

merhaba kızlar

benim oğlan iyice sağıttı 3 gündür saçma sapan bişey çıkardı.gecenin bi yarısı uyanıp 2-3 saat geri uyumuyo.dün tam 3 saat ayakta kucakta beşikte sallaya sallaya anca uyuttum.çileden çıkmak üzereyin önceden hiç değilse gider iki sallar uyuturdum geri şimdi yok uyumuyo.napıcağımı şaşırdım.

merhaba canim,
yine donemseldir bu drurum bizde yeni duzen tutturduk vallahi uzun zamandir, dun aksam 20 30 da uyuttum sabahin 6 sina kadar hic uyanmadi sut verdim tekrar uyudu, oglum uykusunda cok uyaniyo, bi kadin beled suresini okumami soyledi Tr.deyken sizlerede tavsiye ederim, uykusunda korkan yada aglayan bebeklere iyi geliyor insallah...tamam duzene girdi demeye kalmiyo ya bi dis ya bi karin agrisi falan ....elif gececektir bu donem biraz sabir et

maşallah kuzucuklara
mertte taklit çok yapıyor uzun zamandır çok tatlı oluyor o halleri insan gülmekten kendini alamıyor.
ne görürseler hafızalarına kaydediyorlar tam öğrenme dönemleri.

doğumgünü kutlu olsun prensesin nice yıllara inşallah

:119::119::119::119:

fotoları bekliyoruz

dogum gününüz kutlu olsun ince yasalara sağlıklara sıhhatle sızınle bırlıkte canım bızımde bugün kutladık eylulun dogum gününü

Dönem dönem degısıyorlar canım bırbırını tutmuyor hıc bır güneleri düzeltir ınsaallah canım belkı arka disler çıkıyordur onlar bıze baya cektırdı

Merhaba hanımlar bugün bızde dogum günümüzü kutladık çok güzeldı hersey eylülüm çok mutluydu büyüyorlar Allah'ın ıznıyle :2: rabbım eksıklıklerını gösteremesin ınsaallah (âmin )Eylul Hanım'a pastayı üflemeye çalışırken pastayı güzelce avuçlaıp elllerini yaladı cadım resmi ekiliyorum bır kaç tane albüme
Herkese ıyı geceler

Eklentiler

• $image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Hobbaaaaa olleyyyyy tilililiiiiiiiii:87::87:
Eylüllerin dgünü kutlu mutlu olsunn saglıkla huzurla nice mutlu yaşlara

Arzu fotoooları koy bizim de haftaya kopya çekeyim azcuk:111::111::111:

Eliff aynen efe öyle kalkıyor iki saat bir saat oynuyo geri yatıyoo
Aglama o bu şu da yok sadece oyun oynuyo

Efecan nezle başlangıcında yani ne hasta ne pasta
Mız mız huysuzdu kaç günden sonra dün düzgün uyudu
Günlerim evde efeyle evle ilgilenmekle ve ve dgünü planlarıyla geçiyor
Hep aynı şeyleri düşünüp duruyorum oysaki
Şimdi kuafördeyim süslenmeye başladım bir haftada anca biter
Burdab strese sesleniyorumwhatsappa yaz canım sıkılıyor bırak o süpürgeyi
Dedikodu yapalım senle aZcıkbak eylülnazın fotoları var onları tahlil edelim

sağolun teyzoşları biz atlattık sıra sizlerde

eylülnazında dogum günü kutlu olsun saglıklı mutlu nize senelere insallah foto albüme demişssin ama sayfaya yüklemişsin:)
hepsi cok güzeller

fotoları yükledim albüme bakma zamanı

doğum gününüz kutlu olsun nicelere seneler sağlık sıhhatle cnm

masanız 10 numara olmuş cnm nice yaşlara inşallah

canım sabrediyoruz bakalım inşallah sonu selamet olur

maşallah kuzucuklara
mertte taklit çok yapıyor uzun zamandır çok tatlı oluyor o halleri insan gülmekten kendini alamıyor.
ne görürseler hafızalarına kaydediyorlar tam öğrenme dönemleri.

iyice adam oldu bunlar canım ya artık severken hırpalıyorum çocuğu.eşim diye biraz nazik sev ama dayanamıyorum doyamıyorum.

canım masa çok güzel menü şahane.
doğum günü kutlu olsun eylül prensesin.

aynen aynen ağlama falna yok gözleri açıyo uyumayacağım diyo resmen.bende delleniyorum tabi gecenin bi yarısı oynatmıyorum inadına sallıyorum.oda inadına uumuyır.

geçmiş olsun canım burnumu aıyor sadece.bizimd eoldu bi ara sonra geçi sade burun akıntısı vardı.gribe falan dönmedi şükür.
bizimde cumartesi yaşgünümüz heycanlıyım valla.

hemen koşup bakıyorum canım

Burayı yeni keşfettik bizimde efehanın doğum günü çarşamba günü ama bugünlerde gece uyumuyor yine ilk bebeklik dönemindeki gibi uyanıyo kızgın bir inleme şeklinde ama ağlama yok, yarım saat bir saatte bir yapıyo sallıyorum , mama veriyorum uyuyor tam uyudu diyorum bende kafamı koyuyorum birdaha aynı şey offf aynı şeyleri yaşayan varmı birde kilo almıyor ya bu aralar yine duruldu hatta zayıfladı.. (

aynı durumları çoğumuz yaşıyoruz canım benim oğlanda çok sık uyanıyor geceleri.bayadır bu şekilde çok zor oluyo.benimki çoğu gece gazlı oluyor ondan uyumuyor.send eher kalktığında uyusun diye mama veriyorsan sürekli gaz birikiyo olabilir.

birde bebekler de bu dönemler ayrılık kaygısı başlarmış ve geceleri bile annelerini yanlarında istedikleirnden sık uyanırlarmış.bu sebeptende olabilir.diş te olabilir.yani herşey olabilir bende tam olatrak anlayamadım uyanmalarının sebeplerini.bi ara gaza bağlıyordum artık gece bi kalkıyorn3 saat faln uyumuyor geri gazda çıkarmıyor.yani sebep başka bşiey bu arlar.muhtemelen şu ayrılık kaygısı yüzünden.

bu arada şimdiiden efehanın doğum günü kutlu olsun bizimde cumartesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…