2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Sezeryandan bende cok korkuyorum yakizini normal mi dogurdun peki dils,cok sacma olacak ama cok korktun mu,neler yasarim diye cok korkuyorum ben,baska pek bir endisem yok,sadece dogum beni korkutuyor,yas 35 ilk hamilelik olunca biraz daha korkuyorum.epidural normal yapabilirim diye dusunuyorum ama tabi son ana kadar hersey degisebilir.
ah canım ya korkma. Benim kızım normal doğum. bu bebeğim sezeryan ile gelecek olsa imam geçiyor Bebegini kucağina aldığında hepsi geçiyor. Bu laf hep bana saçma gelmişti çünkü şuan anne değiliz anne olduğumuzu hissediyoruz sadece.ama ınan bebeği alacaksın kucağina ve gerisi boş. Ben kızımın çıktığını gördüm onu orda öyle gördüm ya bir an önce odama gitmek istiyordum. Allah sabrını veriyor. Ve artık tip gelişt sezeryan yapanlar da ayağa kalkıyor ama tabiki ben normla istiyorum.
günaydın güzel anneler nasılsınız 2011 eylül annelerinin grubunda bu yazıyı okudum sabah sabah cok hosuma gitti

MUTLAKA OKUYUN BAYILACAKSINIZ 
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli... benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari;))
ben bunu biliyorum çok güzel ya. Ben şimdi telefondan giriyorum sonra size atarım yazılari bayılacaksiniw.

çin takvimi tuttu yani :)))
benim kızım da kız diyordu gene kız diyor.

Shettles yöntemine göre de benim dediğim gibi diyor, yumurtlamadan önce kız, yumurtlamadan sonra erkek... Bir ark. bunu yapmıştı ve tutmuştu. ama belki tamamen tesadüf. Hangisi doğru kafam karıştı...6. aya kadar bekleyeceğiz ne yapalım...
ya bu yöntemi ben kullanamıyorum püf ya.4aralık ta adet oldum ben yumurtlama 18 mi oluyor şimdi iyi de biz tam o ara çok sık ilişkiye girdik benim ki tam süpriz olacak ya.

bana da kuzenim söle dedi döllenme yumurtlamadan önce erkek sonra kız hamile bir bayanla karsılastım onada 6 ay boyunca erkek demişler sonra kız cıkmıs kesinlikle senin dediğin gibi yeşiller beyazlar sarılar almak gerek bebelerin ne yapcagı belli olmaz :1:

nedenki :26:

Yanlış anlama beni sakın ne bileyim böyle ukalaca yazılmış şeyler pek hoşuma gitmiyor benim.Ama sen beğenip paylaşmışsın sonuçta oda güzel zevkler diyelim tatlım çooookkkkk ömpüyorummmm seni:34:

kızlar şimdi kk da bir sayfa da okudum. 7 8 9 haftalarda bebeğin Usg fotoğrafında sol a mi yakın sağ a mi. Sola yakın ise erkek. Sağa yakın ise kız oluyormuş. Ama önce ve sonraki haftalar da olmuyormuş. Benim ki sola yakın. Ama birDE CINSIYETI belli olan arkadaşlar bakarsa doğruluk payi var mi tartışalım :)

Yanlış anlama beni sakın ne bileyim böyle ukalaca yazılmış şeyler pek hoşuma gitmiyor benim.Ama sen beğenip paylaşmışsın sonuçta oda güzel zevkler diyelim tatlım çooookkkkk ömpüyorummmm seni:34:

herkesin zevki farklıdır tabi sorun değil canım bende cok öptüm :16:

kızlar şimdi kk da bir sayfa da okudum. 7 8 9 haftalarda bebeğin Usg fotoğrafında sol a mi yakın sağ a mi. Sola yakın ise erkek. Sağa yakın ise kız oluyormuş. Ama önce ve sonraki haftalar da olmuyormuş. Benim ki sola yakın. Ama birDE CINSIYETI belli olan arkadaşlar bakarsa doğruluk payi var mi tartışalım :)

benim görümcemin sol da idi erkekdi eşimin dayısının gelini hamile solda idi erkek di ama benim annem de ise erkek kardeşim sagdaymıs benim de sıpram sag tarafımda kk da var öle bir link ama sag erkek sol kız diyorlar :9:

Benimki de gördüğü halde söylemedi aynen seninki gibi 16 da söyleyecekmiş.
yanılma payım %10 bile olsa 300 hasta bakıyorum
30 hastada yanıldım demektir,onlarda yakınlarına söylüyor sonra adım cinsiyeti tutturamıyora çıkar dedi:19:
ben de ısrar etmedim kızımda 16. haftada öğrenmiştik
bunu da beklerim ama erkek gibi ama kesin demiyorum dedi.Hayırlısı eşlerin hangi sperminin döllediğini nasıl bileceğizki
sonuçta ortada bilimsel bi gerçek var,çin takvimi de çok saçma geliyor bana annein yaşına göre söylüyor ama
cinsiyeti erkek spermi belirliyor,ne alaka???o yüzden ben hiç denemdim.
Bekleriz burda beraber ne güzel işte:3::3:

çin takvimi tutmayan çok kişi var sonuçta %50 ihtimal var ortada bana hurafe gibi geliyor
dedim ya cinsiyetin annenin yaşıyla bi alakası var mıdır?
Benim aklım almıyor
:21:
Onun şöyle bir bilimsel açıklaması var. Yumurtlamadan önce vajina daha asidikmiş. Ve x kromozomu taşıyan spremler asidik ortamda daha uzun süre yaşıyor ve ilerliyormuş. Yumurtlamayala ortam bazik hale dönüşüyormuş ve Y kromozomu taşıyan spremler için daha elverişli bir ortam oluyormuş. O yüzden yumurtlamadan önceki ilişkilerde kız şansı, sonrakilede erkek şansı yüksek diyorlar.
ah canım ya korkma. Benim kızım normal doğum. bu bebeğim sezeryan ile gelecek olsa imam geçiyor Bebegini kucağina aldığında hepsi geçiyor. Bu laf hep bana saçma gelmişti çünkü şuan anne değiliz anne olduğumuzu hissediyoruz sadece.ama ınan bebeği alacaksın kucağina ve gerisi boş. Ben kızımın çıktığını gördüm onu orda öyle gördüm ya bir an önce odama gitmek istiyordum. Allah sabrını veriyor. Ve artık tip gelişt sezeryan yapanlar da ayağa kalkıyor ama tabiki ben normla istiyorum. ben bunu biliyorum çok güzel ya. Ben şimdi telefondan giriyorum sonra size atarım yazılari bayılacaksiniw.

benim kızım da kız diyordu gene kız diyor.

ya bu yöntemi ben kullanamıyorum püf ya.4aralık ta adet oldum ben yumurtlama 18 mi oluyor şimdi iyi de biz tam o ara çok sık ilişkiye girdik benim ki tam süpriz olacak ya.
Zaten yüksek doğurganlığın olduğu gün sayısı 3, düşük doğurganlığın olduğu gü sayısı2. Toplam 5-6 gün hamile kalma riskin var. Bir kısmı yumurtlamadan önceye denk geliyor bir kısmı sonraya. Biz de bütün günleri değerlendirdik. O yüzden bilmiyorum yumurtlama öncesinde mi oldu döllenme sonrasında mı....

Benimki tam ortada valla...

benim dediğim o değil ya bizim sağimız solumuz değil. Kesenin içinde bebek Kesenin ne tarafına yakın o genelde tutmuşta yazanların merak ettini

benim dediğim o değil ya bizim sağimız solumuz değil. Kesenin içinde bebek Kesenin ne tarafına yakın o genelde tutmuşta yazanların merak ettini

herkesin zevki farklıdır tabi sorun değil canım bende cok öptüm :16:

Kesenin solunda benim.Ama cinsiyeti belli olanların demesi lazım...
benim görümcemin sol da idi erkekdi eşimin dayısının gelini hamile solda idi erkek di ama benim annem de ise erkek kardeşim sagdaymıs benim de sıpram sag tarafımda kk da var öle bir link ama sag erkek sol kız diyorlar :9:
O zaman bu da tutmuyor...:40:

aman hiçbiri doğru değil bir çoğunda tutmamış hep hurafe. Öğrenmek falan istemiyorum :)

[sub][/sub]

merhaba bende cekirge tarafinda oturuyorum, gecen sene acibadem sigorta yaptirmistim, ,o yuzden doktorumda acibademde aylin karahasan
memnunum simdilik bir sorun yok,sen memnunmusun doktorundan

açıkçası bende memnunum kuzenım ve eltimide ona gönderiyorum ağustos ayında ben yıne hamıle kalmıştım. Ekımde boş gebelıkten kurtaj olmuştum. Küçük ama güzel bir hastane anadolu hastanesı deniz güleryüz çakmak genç bır doktor. Ve çok memnunum senın ne kadar oldu :49:

:) tabi gösterirse... Ona kızar öğrenmem valla zaten alacak şeyler belli. Mavi pembe dışında alırım herşeyi. Eşimde askerde olacak purpl olur. Zaten tam bir süpriz oldu bu bebek.

Eşim bana diyor ki hiç öğrenmesek mi cinsiyetini süpriz olsun.....Bir arkadaşımız öyle yapmıştı. 8. ayda doktor yanlışlıkla ağzından kaçırmış oğlunuz çok yaramaz demiş. Mecburen öğrendiler.

Son düzenleme:
:) tabi gösterirse... Ona kızar öğrenmem valla zaten alacak şeyler belli. Mavi pembe dışında alırım herşeyi. Eşimde askerde olacak purpl olur. Zaten tam bir süpriz oldu bu bebek.

al bi hurafe daha erkekler gösterir kızlar göstermez pembe mavi dısında alırız kıyafetlerini :9:

Mothercare de hem indiirm var hem de pembe ve mavi dışında seçenekler var body lerde..Ablam yeğenime hep ordan almıştı ve çok memnun kaldı. Taş gibi çıktı ürünleri..Yıka yıka birşey olmadı...

Kızlar benim son ultrason fotoğrafımda bebek yatar poziyonda değil. ayakta gibi ve Doktor dedi ki çok fena zıplıyor bu....Hakkaten zıp zıptı...Ama ben hala hiç bir kıpırtı hissetmiyorum karnımda...

ben öyle merak etmiyorum valla. Çok güzel turkuaz sarı renkli desenli vs ciciler var. Bir uyku seti var onu da ayıcıkli falan beyaz ağırlıkli alırım. Öğrenmek istemiyorum ya süpriz zaten bu ufaklık. Sizin bir de ilk siz öğrenin. Ben bizzat doktora sormam görürse söylesin. Eşim de asker e gidecek yok ona da bomba bir süpriz olur. E isim ikisini de düşünüyoruz o konu da da sıkıntı yok

Back
X