ah canım ya korkma. Benim kızım normal doğum. bu bebeğim sezeryan ile gelecek olsa imam geçiyor Bebegini kucağina aldığında hepsi geçiyor. Bu laf hep bana saçma gelmişti çünkü şuan anne değiliz anne olduğumuzu hissediyoruz sadece.ama ınan bebeği alacaksın kucağina ve gerisi boş. Ben kızımın çıktığını gördüm onu orda öyle gördüm ya bir an önce odama gitmek istiyordum. Allah sabrını veriyor. Ve artık tip gelişt sezeryan yapanlar da ayağa kalkıyor ama tabiki ben normla istiyorum.Sezeryandan bende cok korkuyorum yakizini normal mi dogurdun peki dils,cok sacma olacak ama cok korktun mu,neler yasarim diye cok korkuyorum ben,baska pek bir endisem yok,sadece dogum beni korkutuyor,yas 35 ilk hamilelik olunca biraz daha korkuyorum.epidural normal yapabilirim diye dusunuyorum ama tabi son ana kadar hersey degisebilir.
ben bunu biliyorum çok güzel ya. Ben şimdi telefondan giriyorum sonra size atarım yazılari bayılacaksiniw.günaydın güzel anneler nasılsınız 2011 eylül annelerinin grubunda bu yazıyı okudum sabah sabah cok hosuma gitti
MUTLAKA OKUYUN BAYILACAKSINIZ
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli... benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari)
benim kızım da kız diyordu gene kız diyor.çin takvimi tuttu yani :)))
ya bu yöntemi ben kullanamıyorum püf ya.4aralık ta adet oldum ben yumurtlama 18 mi oluyor şimdi iyi de biz tam o ara çok sık ilişkiye girdik benim ki tam süpriz olacak ya.Shettles yöntemine göre de benim dediğim gibi diyor, yumurtlamadan önce kız, yumurtlamadan sonra erkek... Bir ark. bunu yapmıştı ve tutmuştu. ama belki tamamen tesadüf. Hangisi doğru kafam karıştı...6. aya kadar bekleyeceğiz ne yapalım...