kızlar 10. Haftaya kadar bizim yediklerimiz ile bir alakası yokmuş. Çünkü bizim vücudumuzda ki depolardan alıyormuş ve zaten çok küçük olduğu için yeterli oluyormuş. 10.haftadan sonra beslenme önemli imiş. Ve mesela günde 2 bardak süt ve her ogünde süt ürünü tüketmek gerekiyormuş. Yoksa bebek annenin dış ve kemiklerin den karşılaşmış kalsiyum ihtiyacını. Hepsi böyle yani. Bebekler akıllı merak etmeyin.
Askerden dönünce alır. Hatta ben olsam iki doğumun hediyesini toptan alırsın artık derimOna gör epara biriktirmeye başlasın
Sen kayınvalidenle mi oturdun ilk başlarda?
anchusa aynen dediğin gibi canım bu kayınvalidelere gerektiği kadar yakın olacaksın yeter
aynen lohusalıkta sinir bozmasınlar yeter,benimki aslında iyidir ama çok çabuk gaza gelir
konunun komşunun laflarını dinler,kurar
bana gelir bişey sokar,yoksa kendi aklına gelmez laf sokmak falan bilirim ben de 7 yıllık evliyim yaneee
evet canım haklısın.ben pek içemedim bulantıdan.bu hafta dişlerimi fırçalarken kanadı diş etlerim.zorla da olsa içicem süt.
Benimki de kötü bir insan değil ama yorum yapmayı (soralım sormayalım), müdahele etmeyi (isteyelim istemeyelim), ve konuşmayı fazlasıyla sever. Ben de bağımsız büyümüş, kararlarımda kendi anneme bile danışmamış, eli ekmek tutan ve yıllardır yalnız yaşayan bir insanım. İşte çatışmalarımız bu noktada başladı. İlk başlar hiç bir şeye ses çıkarmadım ama sonra büyük bir patlama yaşadım ve sınır çizdim. Şimdi çizdiğim o sınırı geçemiyor.
evet canım 9 ay kaldım kayananmla.... ama sonunda 7. ayımın içinde avi ayırdık... ben de kızımı doğurdum ve üstüme çok geldi zaten 1 1.5 yıl susumuşum bir patlama yaşattı bana ama kendisi evimi bastı ve kızımı zorla almaya kalktı babanın evindenmi getirdin bizim o dedi ve öyle bi iki ay görüşmedim yüzüne bakmadım evime sokmadım evine gitmedim eşim kızımı arada gösterdi getirdi... sonunda da evi ayırmaya karar verdim çünkü ben sustukça üstüme geldi... şimdi bulduk dengeyi... resmiyiz... sık sık arar halini hatrını sorarım... ama o günler tam bir kabustu.... çünkü sütüm kesildi... babamı aramış neler demiş babam yürü gidioyruz ben size bakarım dedi ben ağlaya ağlaya kocamı seviyorum dedim 3 saat yalvardım babama beni götürme diye ve eşim evi taşıdı uzaklaştık şimdi...kabus gibi günlerdi....
Çok güzel haberler verdin. Dinlenmeyi ihmal etme. Herşey yoluna girecek ve eylülde bebeğin kollarında olacak.merhaba sevgili anneler..:) öncelikle bana moral veren ve benim için dua eden arkadaşlara çok teşekkür ederim..Allah razı olsun..bugün son serum ve iğnemi oldum kontrole gittim sonra doktor kesedeki kanamanın azaldığını dinlenmem gerektiğini söyledi..hftya tekrardan kontrol edicek..biraz olsun içim rahatladı..bunun telaşından 2 li testi sormayı unuttum zamanı geldi ama hftya kadar belicem..sanırım burada söylemeden yapmıcaklar bu testi..eğer yapmazsa türkyede 3 lü testi yaptırayım diyorum kendi doktoruma..
sayfalara şöyle bir göz gezdirdim hepsini okuyamadım..cinsiyetlerini öğrenen ve 2li testleri güzel çıkan arkadaşları tebrik ederim darısı başıma..kontrole gittiğimde cinsiyetini sordum bende ama 16. hftda belli olur dedi..bende merakla bekliyorum...
Benim de çok hassaslar. Bazen yürürken bile acıyorlar. Bir de geçen gün topikte bir şey okudum. Birinde çok fazla hassasiyet varmış. Sonra birden geçmiş, öğreniyor ki bebeğinin kalbi durmuş. Şimdi acısa bir dert, acımasa bir dert.. Acımasa niye acımıyor, bebeğe mi birşey oldu diyorum, acısa da şikayet ediyorum. Ama sanırım hamilelik sonuna kadar acısı devam edecek. Unutmadan Dr. a sorayım bunu bir sonraki gidişimde...
bence göğüs acısı progesteron hormonuyla ilgili.benim de acıyolardı.sonra bir ara acısı azaldı.o günlerde kahverengi lekelenmem oldu.doktor hemen progesterona başlattı.hapı alınca tekrar acımaya başladı.bazı bünyelerde bu hormon yetersiz olabiliyor.
slm kızlar bende dün hastanedeydim ve kontrolümüz vardı herşey yolunda çıktı çok şükür ense kalınlığı 1.5. vee en güzelide büyük ihtimalle kız dedi doktorçok mutlu olduk prensesimz olacak inşallah. darısııı tüm isteyenlerin başına inşallah
Tebrikler canımmm, sen de erkek öğrenenlerdensin.Benim doktorum çok garantici,bişiler belli oluyo ama söylemedi 1 ay sonra dedi....Sağlıklı olsun da geç öğrenelim önemli değil...
evet canım 9 ay kaldım kayananmla.... ama sonunda 7. ayımın içinde avi ayırdık... ben de kızımı doğurdum ve üstüme çok geldi zaten 1 1.5 yıl susumuşum bir patlama yaşattı bana ama kendisi evimi bastı ve kızımı zorla almaya kalktı babanın evindenmi getirdin bizim o dedi ve öyle bi iki ay görüşmedim yüzüne bakmadım evime sokmadım evine gitmedim eşim kızımı arada gösterdi getirdi... sonunda da evi ayırmaya karar verdim çünkü ben sustukça üstüme geldi... şimdi bulduk dengeyi... resmiyiz... sık sık arar halini hatrını sorarım... ama o günler tam bir kabustu.... çünkü sütüm kesildi... babamı aramış neler demiş babam yürü gidioyruz ben size bakarım dedi ben ağlaya ağlaya kocamı seviyorum dedim 3 saat yalvardım babama beni götürme diye ve eşim evi taşıdı uzaklaştık şimdi...kabus gibi günlerdi....
merhaba sevgili anneler..:) öncelikle bana moral veren ve benim için dua eden arkadaşlara çok teşekkür ederim..Allah razı olsun..bugün son serum ve iğnemi oldum kontrole gittim sonra doktor kesedeki kanamanın azaldığını dinlenmem gerektiğini söyledi..hftya tekrardan kontrol edicek..biraz olsun içim rahatladı..bunun telaşından 2 li testi sormayı unuttum zamanı geldi ama hftya kadar belicem..sanırım burada söylemeden yapmıcaklar bu testi..eğer yapmazsa türkyede 3 lü testi yaptırayım diyorum kendi doktoruma..
sayfalara şöyle bir göz gezdirdim hepsini okuyamadım..cinsiyetlerini öğrenen ve 2li testleri güzel çıkan arkadaşları tebrik ederim darısı başıma..kontrole gittiğimde cinsiyetini sordum bende ama 16. hftda belli olur dedi..bende merakla bekliyorum...
bence göğüs acısı progesteron hormonuyla ilgili.benim de acıyolardı.sonra bir ara acısı azaldı.o günlerde kahverengi lekelenmem oldu.doktor hemen progesterona başlattı.hapı alınca tekrar acımaya başladı.bazı bünyelerde bu hormon yetersiz olabiliyor.
teşekkür ederim yaaa...Zaten regliyken de çok acır benim göğüslerim. HAmilelikte tavan yaptı hassasiyet...
oyy çok geçmiş olsun ya.. neler yapmışlar. bazı insanlar merhamet duygusundan yoksun oluyorlar.. kendi kızına yapar mıydı. ya da yapılsa ne yapardı?
ben olsam hiç görüşmezdim :)
slm kızlar bende dün hastanedeydim ve kontrolümüz vardı herşey yolunda çıktı çok şükür ense kalınlığı 1.5. vee en güzelide büyük ihtimalle kız dedi doktorçok mutlu olduk prensesimz olacak inşallah. darısııı tüm isteyenlerin başına inşallah
Gözün aydın.. Darısı başımıza..
Çok güzel haberler verdin. Dinlenmeyi ihmal etme. Herşey yoluna girecek ve eylülde bebeğin kollarında olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?