2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Oh oh maşallah :) kıskandım seni. Bu gidişle dediği gibi 9-10 kiloyla bitirirsin

valla ben de kıskandım ama yapı meselesi işte
ben aslında normal yememe devam ediyorum ama nasıl oluyorsa alıyorum işte
hiç hamileyim deyip extra bişey çıkarmıyorum
ben 18 kilo almıştım 1. de sonra merak etmeyin veriliyor gidiyor
kızım 1 yaşındayken hamile kaldığım kilonun 3 kilo altına düşmüştüm

ne güzel en ideali allah bozmasın :) filiz sen kaç kilosun??? bende 3 kilo eksik var.... 4 kilo verdim 600 700 gr almışım işte:)

Senin durumuna göre kilon normal. 3 aydan sonra nasıl almamız gerekiyor acaba? Ayda 1 kilo mu?

Fazla kilo doğumda tehlike yaratıyor diyorlar ya o yüzden korkuyorum.
18 +3 kiloyu 1 yılda vermen süpermiş. Spor yaptın galiba

Ben de her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Her gün de ayaktayız mecburen okulda.
Sürekli aktivite ama alırsam da napayım artık elimde değil

arkadaşlar mesajlaınızın alt kısmıda olan bebeginizin haftasını gösteren tabloyu nasıl eklediniz yazarmısınız

Mrb kızlaaarr
Sanırım biraz alınan kilolar hakkında konuşulmuş göz attığım kadarıylaaa
ÇOK AZ KİLO ALAN ARKADAŞLARIMI HATTA VEREN ARK. TEBRİK EDİYRMM
Malesef ben 2 kilo almışımmm
bu gidişle ne olucak bilmem sonummmm,hayal bile etmek istemiyrmmm:18:

Bugün ark. doğum yaptı oğluşumuz oldu 18 kilo almış 9 ay boyunca ,ilk 3 ayda kaç kilo aldın die sorduğum da 5 dedi şaşırdımm...

markafonideki o chicco çatlak krei kaç ml acaba?
alan arkadaaaş,orda yazmıyor 200 ml ise fiyatı çok iyi

Canım ikili testinin sonucu iyi çıkmış
gözün aydınnn çok sevindimmmm

bende cinsiyetini çok merak ediyrm ama malesef 16. haftayı beklemek zorundaym senin gibiii

İki de çok değil aslında. Hem sen 15. hafta içindesin artık normal kilo alman bence.

Hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıklı olsunlar önemli olan o zaten.
Ben de 1,5 kilo aldım ama doktor kızdı. Hiç kilo almaman gerekiyordu dedi.

Seni de listeye ekledim :)

teşekkür ederim haklısın sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil doktor banada kızdı bu gidişle sen 100 kilo olursun heryerin çatlar dedi ben dedim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum düzenli yiyorum bide süt fındık ceviz v.s şeyler tüketiyorum dedim o da ben sana sağlıklı beslen dedimmi şu anda bebek senin yediklerinden beslenmiyor ilk 3 ay gereksiz kilo alma ben sana düzenli beslenmen gerektiğinde söylicem dedi baya bi kendini beğenmiş bir doktorum war ne yazık ki ama işinde iyi ve bulunduğum yerde başka iyi doktor yok mecburum ona gitmeye :)

Aslında spor yapacak da çok vaktim yoktu ama yaptığım dönemlerde olmuştu emzirirken kendiliğinden verdim
bi de kızım 6 aylıkken işe başladım,gece uyanmalar, falan derken gitti işte

kızlar malesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarın yada öbürgün kürtaj olucam inş sizler sag salım alırsınız kucagınıza allah kızlarıma ömür versin başka acılar yaşatmasın

Sağol canım
darısı başına,ahhh ahhh nerde bu 16. haftaaaaa

kızlar malesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarın yada öbürgün kürtaj olucam inş sizler sag salım alırsınız kucagınıza allah kızlarıma ömür versin başka acılar yaşatmasın

hadi ya çok üzüldüm, allah sabır versin arkadaşım çok geçmişler olsun

çok üzüldüm ya yazını gördüğümden beri haber bekliyordum Allah sabır wersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…