- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
kızlarr bende cumartesi gittim dr a 7 bardak suiçip gittimD şişttim patlayacaktım drum tansiyon ölçtürdü kilomudaa istedi yaa dedim bugün tartılmasam çok su iiçtim D nekadar içtiniz dedi biz düşeriz merak etmeiyn dedin 500 gr eksik yazdı neredeyse 3,5 ay olacak 500 gr almışım ilknur hanım süper gidiyorsunuz dedi ilk ayda 9-10 kg alan hastalarım var dedi DD
Oh oh maşallah :) kıskandım seni. Bu gidişle dediği gibi 9-10 kiloyla bitirirsin
canım canım bu pisboğazlıklaaa birazzz zorrrrr fena iştahımmm açıkkkkkkOh oh maşallah :) kıskandım seni. Bu gidişle dediği gibi 9-10 kiloyla bitirirsin
ne güzel en ideali allah bozmasın :) filiz sen kaç kilosun??? bende 3 kilo eksik var.... 4 kilo verdim 600 700 gr almışım işte:)
Amaaaan, doğumdan sonra verirsin inşallah. Şimdi keyfine bak hiç kiloyu takma. Ama rahatsız olursan silerim.
ne güzel en ideali allah bozmasın :) filiz sen kaç kilosun??? bende 3 kilo eksik var.... 4 kilo verdim 600 700 gr almışım işte:)
valla ben de kıskandım ama yapı meselesi işte
ben aslında normal yememe devam ediyorum ama nasıl oluyorsa alıyorum işte
hiç hamileyim deyip extra bişey çıkarmıyorum
ben 18 kilo almıştım 1. de sonra merak etmeyin veriliyor gidiyor
kızım 1 yaşındayken hamile kaldığım kilonun 3 kilo altına düşmüştüm
Mrb kızlaaarr
Sanırım biraz alınan kilolar hakkında konuşulmuş göz attığım kadarıylaaa
ÇOK AZ KİLO ALAN ARKADAŞLARIMI HATTA VEREN ARK. TEBRİK EDİYRMM
Malesef ben 2 kilo almışımmm
bu gidişle ne olucak bilmem sonummmm,hayal bile etmek istemiyrmmm:18:
Bugün ark. doğum yaptı oğluşumuz oldu 18 kilo almış 9 ay boyunca ,ilk 3 ayda kaç kilo aldın die sorduğum da 5 dedi şaşırdımm...
Hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıklı olsunlar önemli olan o zaten.
Ben de 1,5 kilo aldım ama doktor kızdı. Hiç kilo almaman gerekiyordu dedi.
Seni de listeye ekledim :)
Fazla kilo doğumda tehlike yaratıyor diyorlar ya o yüzden korkuyorum.
18 +3 kiloyu 1 yılda vermen süpermiş. Spor yaptın galiba
Ben de her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Her gün de ayaktayız mecburen okulda.
Sürekli aktivite ama alırsam da napayım artık elimde değil
markafonideki o chicco çatlak krei kaç ml acaba?
alan arkadaaaş,orda yazmıyor 200 ml ise fiyatı çok iyi
kızlar malesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarın yada öbürgün kürtaj olucam inş sizler sag salım alırsınız kucagınıza allah kızlarıma ömür versin başka acılar yaşatmasın
kızlar malesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarın yada öbürgün kürtaj olucam inş sizler sag salım alırsınız kucagınıza allah kızlarıma ömür versin başka acılar yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?