Umarım herşey yolundadır. Daha önce duymuş muydunuz yoksa ilk defa mı duyacaktınız?kızlar dr bebegımın kalp atısını duyamadı biraz sonra 4 boyutlu ultrosona gırecem inş bı ses duyarız dua edin bana
taksiyi bekliyorum şimdi kızlar peki duyamayıpta sonra duyan oldumu kalp atısını kendınızın veya cevrenızden
taksiyi bekliyorum şimdi kızlar peki duyamayıpta sonra duyan oldumu kalp atısını kendınızın veya cevrenızden[/Q
doktorun herhangi birşey demedi mi, peki daha önce duymuşmuydun kalp sesini, belki makineden kaynaklı bir durumdur. Allah yardımcın olsun, doktorun sana en doğru bilgiyi verecektir içini ferah tut.
herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım aralıgın 30 da aşılama yaptırdım şimdi 10 haftalık hamileyim daha önce iki düşük yaşadım içim birtürlü rahat etmiyo bu bebegimide kaybettcem diye çooookk korkuyorum şimdide düşük tehlikesi yüzünden hep yatıyorum kanama sıkıntısı olan varsa aranızda nasıl tedaviuygulandı size yazarsanız çok sevinirim bu arada 34 yaşında 4 yıllık evliyim öğretmen yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:)
slm saka gibi bende dun mothercaredeydim cok seker seyler vardi yaaa elim gitti gitti geldii daha cok erken diye durdurdum kendimi simdilik daha cok hamile kiyafetlerine adapte olmak istiyorum bakalim hayirlisssii bizimde sabah kusmalarimiz devam ediyo diger zamanlar iyiyiz cok sukur 3 martta da ikili test var heyecanla onu bekliyorum.birde sabah tartida 61 aksam 64 geliyorum aksamlari karnim davul gibi oluyo galiba cok normal hamilelikte cok yazmasamda surekli takipcinizim kizlar rabbim hepimize evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayida nasip etsinn
Biz cevahire çok yakınız şişlide. Cevahire gittim. Yaa ürünleri çok kaliteli mothercare in, yıka yıka hiç birşey olmuyor. Hele yeni sezona bayıldım...
Benim evim de Profiloya çok yakın. Okulum da cevahire çok yakın :) her gün birinden birine mutlaka uğruyorum.
Kıyafet alacaktım ama çok erken diye vazgeçtim. Başlarsam biliyorum bırakamayacağım
O zaman; 2 hastane çıkışı; 2 tane 0-3 ay tulum, diğerleri 3-6 ay olsa iyi olur anladığım kadarıyla...Doğru mu anladım. Alışveriş yapacağımız zaman miktarları tartışırız. Şimdi erken henüz..
Dils3 sen şu bulantı şurubunun adını biliyormusun? Ve rennie kullandın mı? Ben dayanamayacağım artık.
Kızlar merhaba,
Çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ?Ben bugün lierac aldım ama 4.aya girince kullanmaya başlamayı düşünüyorum.
Daha başlamadım. Dr. 4. ayda dedi bana.
Bir de aklınızda bulunsun body shoplarda cacao butterlar indirimde. yani 1 alana 1 bedava. Onlardan alacağım ben lierac dışında. O da çok iyi geliyormuş çatlağa...
bak benim fix menümü söyleyim... but ızgara balık( yanında kocaman bir kase yeşil salata) kaşarlı pide peynirli tost ve içinde küfte peynir ıceberg olan hamburger..... bir de simir ayran... pişmaniye... elma portakal ayva ceviz kuru üzüm kuru kayısı kivi muz... bunlar dışında bişi yiyemiyorum valla...ha bir de yoğurtlu ıspanak ve bol yoğurtlu makarna gözleme nohutlu pilav... ay amma uzun oldu...
Bende de var o igrenc his. Özellikle sabah uyandıgımda oluyor. Kızlar bugun bizim burada cok fena bir trafik kazası oldu. Haberlerde görmüşünüzdür belki belediye otobusu alt geçide uçtu. olay anında eşim nöbete gidiyor beni de annemlere bırakıyordu.Yolun karsısındaydık biz yasanan herseye sahit olduk.Adamcagız orada öldü hemen.Etkisinden kurtulamadım.Cok feciydi.
günaydın kızlarc.tesi doktora gittim cinsiyeti yüzde yetmiş ihtimalle belli oldu
selam herkese benim bulantılar biraz azaldı ama herşeyden tiksindim birde akşama kadar birşeyler yemek zorunda kalıyorum yoksa midem yanıyo kavruluyo canım çok acyor.. sizlere bir sorum olacak benim aşırı derece gazım oluyor gaz sancılarından geceleri uyanıyor kıvranıyorum bu neden olurki sıcakta tutuyorum kendimi ama...
zencefil çayını dr tavsiye etti zaten. içilebilen 4 çay var hamilelikte.
Ben günde 4-5 litre su içen bir insanım ama su bulantımı daha çok arttırıyor. yatma saatimden sabaha kadar sırf bir litre bitiririm. Kabızlık hiç olmuyor ama mide bulantısına da iyi gelmiyor su. Arkadaşların dediği şurubu aldım bugün bakalım işe yarayacak mı?
Ense kalınlığını bilsek de yetmiyor ki. Benim ilkinde çok güzel çıkmıştı ense kalınlığı ama bebeğin haftasına göre erken alındığı için kan değerlerim uyumsuzmuş. Çok kötü bir sonuç çıktı. İkili testin kırmızı tehlikeli bölgesindeydim.
Sonra para verip özelde tekrar yaptırdım şimdi onun sonucunu bekliyorum.
Yani sadece ense kalınlığı değil kan değerleri de önemli. Hiç düşünüp kurmayın kafanızda.
Bebeğe isim seçmek ne zormuş yaa. İki isim verelim dedik eşim iki ismi de kendisi seçmek istiyo. Birisi annesinin adı olacakmış ikincisine de abuk sabuk bi isim bulmuş sinir oldum. Hiç bana seçme hakkı vermeyecek gibi. Çok kavga ederim ben bu adamla.
birşey var merak ettiğim benim mide bulantısı gibi şikayetim hiç olmadı o konuda çok rahatım ama gece uykusu haram oldu resmen nerdeyse her saat başı uyanıp tuvalete gidiyorum birde ben yüz üstü yatmayı çok sevdiğim için diğer pozisyonlarda hiç rahat edemedim sabah heryerim ağrıyo sanki uyandığımda sizler nasıl hallediyosunuz yatış şeklini birde sizde çok sık tuvalete gidiyomusunuz merak ettim
ben geldim kıslar ikili test için gittik 1.5 mm dedi ense için 2-3 gün içinde de cıkar sonuclar dedi 6.5 cm 57 gr hersey normalmiş cok şükürcinsiyetide söylemedi 16.haftada söyleniyormus burda kesin olsun diye
kızlar dr bebegımın kalp atısını duyamadı biraz sonra 4 boyutlu ultrosona gırecem inş bı ses duyarız dua edin bana
kızlar dr bebegımın kalp atısını duyamadı biraz sonra 4 boyutlu ultrosona gırecem inş bı ses duyarız dua edin bana
merhaba kızlar, 2012 eylül anneleri listesi nerde ben göremedim ilk sayfada bir liste var ama orada da ismimi göremedim halbuki bende yazmıştım özelliklerimi. ben daha önce toksoplazma vb. testler vardı onları yaptırmamıştım fakat geçen cumartesi yanlışlıkla etsiz diye etli çiğ köfte yiyince korktum bugün o testleri devlet hastanesinde yaptırdım ama henüz sonuç çıkmadı. ben daha önce düşük yaptığım için progestan içiyorum ayrıca elevit, maltofer ve balık yağı olarak efa daily kullanıyorum. bugün doktorda bebişimi gördüm artık kolları bacakları bayağı belli oluyor zaten hareket ediyordu anlaşılıyordu yani. bebişimi görünce çok mutlu oluyorum. bu aralar içimi zaman zaman yanlızlık hissi kaplıyor zaten mide bulantılarım devam ediyor gün içinde.
bende bebeğe isim konusunda çok kararsızım hiç bir isim hoşuma gitmiyor sanki, bakalım cinsiyeti belli olsun öyle yoğunlaşayım diyorum isim konusuna... babası oğlan olduğundan emin ama ben cinsiyet konusunda da belirsizim içime hiç birşey doğmuyor...
ben bilgilerimi özelden mesaj atmıştım ama tekrar atarım burdanda yazayım bu ilk bebeğim olacak
sat;20 aralık 2011
yaş;28
boy;172
kilo;88
beklenen doğum tarihi;25 eylül 2012
herkese iyi akşamlar benide listeye eklermisiniz sat 16 aralık b.doğum tarihi 23.09.2012 yaşım 26 kiloda 67 (2.5kilo aldım) 8 inde 2 li testim olucak Allah nasip ederse yarında kan idrar tahlillerim war onları yaptırıcam benim doktor biraz cins cinsiyetini 16.haftada söylerim garanti olsun diye diyorr içimden kız geçiyor ama eli ayağı düzgün olsun tabiki öncelikle :)
merhaba arkadaşlar ikili testi iyi cıkanlar ve cinsiyetini ögrenen arkadalar hepinizin gözüaydın bizede nasip olur inşallah bu güzel haberleri sizlerle paylaşmak
filizyavuz arkadaşım teşekür ederim beni eklemişsin ama kg yazmasaydım keşke çooook utandım yaaaa en tombul benim(
Hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıklı olsunlar önemli olan o zaten.
Ben de 1,5 kilo aldım ama doktor kızdı. Hiç kilo almaman gerekiyordu dedi.
Seni de listeye ekledim :)
Sağol canım hatırlatma için ben de bakayım ,inşallah işe yararmarkafoni de chicco nun sıkılaştırıcı kremiyle çatlak önleyici kremleri de var. aldım bakalım.
bakalım bakalım işe yaracak mı? :)
Canım senin adın listede zaten varmış :)
Filiz o zaman ben uçmuşuum 3 ayda 3 kilo nasıl ama?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?