2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar malesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarın yada öbürgün kürtaj olucam inş sizler sag salım alırsınız kucagınıza allah kızlarıma ömür versin başka acılar yaşatmasın

Neee:26::44::2:
canım yaaa,geçmiş olsun mu deyim,başın sağolsun mu deyim,çok üzüldüm
allah sana ve diğer çocuklarına uzun ömürler versin.

kızlar malesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarın yada öbürgün kürtaj olucam inş sizler sag salım alırsınız kucagınıza allah kızlarıma ömür versin başka acılar yaşatmasın

Canım çok geçmiş olsuuuuunnnn ,Allah sabır versinnnnnn
Sakın kendini bırakma hayırlısı böyleymiş.
Bendde Temmuz Ayında yaşamıştım senin yaşadığını Seni çok iyi anlıyrm, bİrden o günler gözümün önünden geçiverdi....
Alllah bundan sonraki bebeğine ömür versin inşallah

kızlar çok sagolun çok dıkkat edin ne olur kendınıze aglamktan yazamıyorum kafamda soru işaretleri

Ben de çok üzüldüm. Allah sabır versin.

bu benim 3. düşügüm olacak bide 21 kasım 20011de 6+5 kendılınden duşmuştu ama o okadar üzmemişti beni ama buuuuuu

Canım 10 haftalıkmıydınn,
Kaç haftadan beri gitmiyrdn doktora??

en son subatın 13 unde gıttım 2 hafta sonra gel demişti kanamlarım vardı ayın 15 ınden beri kanmam kesıldı bugun kontrele gıttım ve...........ultrasono gore 9+6 gunluktu

Allah sabır versin... Ben de eylül ayında düşük yaşadım. Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum, okuyunca içim cız etti. Kendini bırakma sakın. zaman herşeye ilaç oluyor...

kızlar çok sagolun çok dıkkat edin ne olur kendınıze aglamktan yazamıyorum kafamda soru işaretleri

canım çook üzüldüm ben iki kez yaşadım senin bu yaşadıgını yalnız kalma kendinle hesaplaşma inanclı ol lütfen çok dua et tatlım dayanmak zor Allah yar ve yardımcın olsun

bu benim 3. düşügüm olacak bide 21 kasım 20011de 6+5 kendılınden duşmuştu ama o okadar üzmemişti beni ama buuuuuu

en son subatın 13 unde gıttım 2 hafta sonra gel demişti kanamlarım vardı ayın 15 ınden beri kanmam kesıldı bugun kontrele gıttım ve...........ultrasono gore 9+6 gunluktu

hmmmm,
Diğer düşüklerinde sanırım kalp atışı durması sonucu oluşmuş,
Patolojide ayrıntılı olarak incelerler bunu en azından sebebinin ne olduğunu bilirsinnn

Benim ki için bozuk yumurta ve spermin birleşmesi sonucu kalp durabilir demişlerdi ve muhtemelen bebeğin sakatmış, sakat olduğu için rahim onu taşımayıp dışarı atmış die yarum yapmışlardı....
Kızlarında varmış canım Allah onlara ve bir sonraki bebeğine ömür versin Allah Acılarını göstermesinnn bi daha

canım çook üzüldüm ben iki kez yaşadım senin bu yaşadıgını yalnız kalma kendinle hesaplaşma inanclı ol lütfen çok dua et tatlım dayanmak zor Allah yar ve yardımcın olsun

canım bı farklılık yada sancı hissetmedinmi

ben kızım da 9 kilo aldim. 4.aydan itibaren ayda 1 en fazla 1.5alın son 2 ay ciddi kilo aliniyo ayda 2 kilo falan.

seni merak ettiğim için girdim tekrar...çok çok üzüldüm cnm bende aynı senin ögrendigin gibi ögrenmiştim kızımdan önceki bebeğimin kalbinin duruşunu...inanmayıp başka drlara vs gitmiştim nasip kısmet işte rabbim yeni bir melekle mukafatlandırsın seni...

ahh canım geçmiş olsun Allah tekrar verir merak etme kan pıhtılaşma testlerine baktır
kesinlikleeee

nasıl 2 defa verdin anlamadım daha önce mi vermiştinnn???
sonuç ne zaman kötü çıktı

Son düzenleme:
ahh canım geçmiş olsun Allah tekrar verir merak etme kan pıhtılaşma testlerine baktır
kesinlikleeee

nasıl 2 defa verdin anlamadım daha önce mi vermiştinnn???
sonuç ne zaman kötü çıktı

Okmeydanı SSK'ya ikili test randevusu almak için gittim. Doktor da tuttu hemen yapalım dedi. 1 hafta sonra yaptıracaktım ben. Tabi bebeğin boyu da uygun değil, benim kan değerlerim de uygun değil. 1 hafta sonra tabi 218/1 oran çıktı sonuç. Sonucu aynı hastanede başka bi doktora gösterdim. Bu sonucu ciddiye alma bana gelseydin ben bugün yapardım falan dedi. Ben de ertesi gün medicalparka gittim.

ah canım ya basın sağolsun. Çok üzüldüm ben telefondan giriyorum yeni okudum. Allah sabır versin ama sakin isyan etme kıyamam sana ya. Allahım enkısa sürede sağlıkli bir hamilelik nasip etsin. Herşey allahtan unutma ne olur.

Baş-popo mesafesi en az 45mm olmalıymış benimki 43 falandı sanırım. Çok erken yapılmış ikili test. Doktorun gerizekalılığı işte . Ama Allaha şükür diğer doktor mantıklı bir açıklama yaptı yoksa ben o hastaneden çıkana kadar bebeğin de benim de sağlığımız bozulurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…