- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
kızlar malesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarın yada öbürgün kürtaj olucam inş sizler sag salım alırsınız kucagınıza allah kızlarıma ömür versin başka acılar yaşatmasın
kızlar malesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarın yada öbürgün kürtaj olucam inş sizler sag salım alırsınız kucagınıza allah kızlarıma ömür versin başka acılar yaşatmasın
kızlar çok sagolun çok dıkkat edin ne olur kendınıze aglamktan yazamıyorum kafamda soru işaretleri
Canım çok geçmiş olsuuuuunnnn ,Allah sabır versinnnnnn
Sakın kendini bırakma hayırlısı böyleymiş.
Bendde Temmuz Ayında yaşamıştım senin yaşadığını Seni çok iyi anlıyrm, bİrden o günler gözümün önünden geçiverdi....
Alllah bundan sonraki bebeğine ömür versin inşallah
Bir sebep varmıymış? Doktor ne dedi?
Canım 10 haftalıkmıydınn,
Kaç haftadan beri gitmiyrdn doktora??
kızlar çok sagolun çok dıkkat edin ne olur kendınıze aglamktan yazamıyorum kafamda soru işaretleri
bu benim 3. düşügüm olacak bide 21 kasım 20011de 6+5 kendılınden duşmuştu ama o okadar üzmemişti beni ama buuuuuu
en son subatın 13 unde gıttım 2 hafta sonra gel demişti kanamlarım vardı ayın 15 ınden beri kanmam kesıldı bugun kontrele gıttım ve...........ultrasono gore 9+6 gunluktu
canım çook üzüldüm ben iki kez yaşadım senin bu yaşadıgını yalnız kalma kendinle hesaplaşma inanclı ol lütfen çok dua et tatlım dayanmak zor Allah yar ve yardımcın olsun
Ense kalınlığını bilsek de yetmiyor ki. Benim ilkinde çok güzel çıkmıştı ense kalınlığı ama bebeğin haftasına göre erken alındığı için kan değerlerim uyumsuzmuş. Çok kötü bir sonuç çıktı. İkili testin kırmızı tehlikeli bölgesindeydim.
Sonra para verip özelde tekrar yaptırdım şimdi onun sonucunu bekliyorum.
Yani sadece ense kalınlığı değil kan değerleri de önemli. Hiç düşünüp kurmayın kafanızda.
ahh canım geçmiş olsun Allah tekrar verir merak etme kan pıhtılaşma testlerine baktır
kesinlikleeee
nasıl 2 defa verdin anlamadım daha önce mi vermiştinnn???
sonuç ne zaman kötü çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?