2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

o ne yyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah bize sabır versin valla ne dangalaklık.........
Bencede uygun bi zamanda ağzının payını ver.....
ben hiç katlanamıyrm böle şeylere anında sigortalarım atıyooooooo.....
insanı pişman ediyolar söylediğineeeee demi??????*

Canım buna söylenecek çok şey var aslında ama seviye meselesi !!!

Ben başıma geleceği bildiğim için 10. haftaya kadar bekledim, söylemedim... Benim kadar sabırlı ve toleranslı bir insanın bile tepesini attırıyorlar. Yaşayacaklarımdan korkmaya başladım bebek olunca..

Ben başıma geleceği bildiğim için 10. haftaya kadar bekledim, söylemedim... Benim kadar sabırlı ve toleranslı bir insanın bile tepesini attırıyorlar. Yaşayacaklarımdan korkmaya başladım bebek olunca..

Ben bi de aynı binada yaşıycam, o yüzden yaşayacaklarımdan endişe duymuyor değilim , çok şeyi tolere ediyorum aslında ama doğum yapınca nasıl bir psikolojiye sahip olucaz bilmiyorum.Allah sabır ve sakinlik verir umarım.

sen gene iyi dayanmıssın ben kesin küfür ederdim abartma yok sen hamilesin senin psikolojin zaten baska yerde ben olsam torununu göstermem

teyzeleri biz geldik. sabah ikili testimiz vardı ense ölçümü iyi çıktı. haftaya kan sonuçlarını öğrenicem inşallah.

masaallah bebeğine canım bizde dün gittik ölçtük güzel habrlerle gelirsin inş

ben senin yerinde olsam var yaaa tozu dumana katardım ne biçim kadın ya sinir oldum okuyunca.densizlikten öte bu resmen kusura bakma ama mallığın önde gideni derler bunu yapana allah peygamber sabrı versin sana canım

Annen müsaitse al bebeği git annenin yanında. Lohusalıkta nazımızı çekecek biri lazım yanımızda. Ben doğumdan bir hafta sonra annemin olduğu şehire gideceğim.. Ben aslında mesafeliyim çok. Ayda bir falan görüşüyorum ama uzaktan bile yetiyor bak böyle....aynı binada daha zor tabi..

Puffy umarım kan sonuçlarınd agüzel çıkar. Darısı başımıza....

Abartmıyorum değil mi? Gereksiz ve yanlış bir tepki vermek istemiyorum çünkü...

Canım insan torunu olacağını öğrenince aklına gelininin düşük yapacağı mı gelir önce?

Puffy umarım kan sonuçlarınd agüzel çıkar. Darısı başımıza....

Abartmıyorum değil mi? Gereksiz ve yanlış bir tepki vermek istemiyorum çünkü...

Hayır bence abartmıyorsunnn.... Öyle denir mi yaaaaa,
Knediside hamile oldu sonuçta hamile bi insanın psikolojisinden az çok anlamış olması gerekiyorrrrr

Ama canım çok fazla düşünüp kendini iyice strese sokma bebişini düşünnnn
Dangalaklık işte yaptığıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…