Dün biz de ailelere bebek haberini verdik kızlar. Kayınvalidemin yorum şu " Hıh düşse bile hamile kalabileceğini öğrendik en azından".. Ayıp yaaa, bu kadar densizlik mi olur? Dellendim ama renk vermedim. Uygun bir zamanda birşey demek istiyorum ama...
teyzeleri biz geldik. sabah ikili testimiz vardı ense ölçümü iyi çıktı. haftaya kan sonuçlarını öğrenicem inşallah.
Dün biz de ailelere bebek haberini verdik kızlar. Kayınvalidemin yorum şu " Hıh düşse bile hamile kalabileceğini öğrendik en azından".. Ayıp yaaa, bu kadar densizlik mi olur? Dellendim ama renk vermedim. Uygun bir zamanda birşey demek istiyorum ama...Abartıyor muyum yoksa ben?
teyzeleri biz geldik. sabah ikili testimiz vardı ense ölçümü iyi çıktı. haftaya kan sonuçlarını öğrenicem inşallah.
Annesiiiiii maşallahhhh........
Umarım sonuçlarında sevindirici çıkarrrrr
o ne yyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah bize sabır versin valla ne dangalaklık.........
Bencede uygun bi zamanda ağzının payını ver.....
ben hiç katlanamıyrm böle şeylere anında sigortalarım atıyooooooo.....
insanı pişman ediyolar söylediğineeeee demi??????*
sağol canım. hepimizin sağlıkla kucağımıza aldığımız haberinide paylaşalım inşallahslm gözün aydın bebişinin ii olduğuna sevdim ALLAH hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
hoşgeldinizzzz çok sevimli görünüyo annesiiiiiumarım güzel sonuçlarını alırsın.
canım cinsiyet konusunda herhangi bişey dedi mi????
Canım buna söylenecek çok şey var aslında ama seviye meselesi !!!
Ben başıma geleceği bildiğim için 10. haftaya kadar bekledim, söylemedim... Benim kadar sabırlı ve toleranslı bir insanın bile tepesini attırıyorlar. Yaşayacaklarımdan korkmaya başladım bebek olunca..
Dün biz de ailelere bebek haberini verdik kızlar. Kayınvalidemin yorum şu " Hıh düşse bile hamile kalabileceğini öğrendik en azından".. Ayıp yaaa, bu kadar densizlik mi olur? Dellendim ama renk vermedim. Uygun bir zamanda birşey demek istiyorum ama...Abartıyor muyum yoksa ben?
Ben bi de aynı binada yaşıycam, o yüzden yaşayacaklarımdan endişe duymuyor değilim , çok şeyi tolere ediyorum aslında ama doğum yapınca nasıl bir psikolojiye sahip olucaz bilmiyorum.Allah sabır ve sakinlik verir umarım.
Puffy umarım kan sonuçlarınd agüzel çıkar. Darısı başımıza....
Abartmıyorum değil mi? Gereksiz ve yanlış bir tepki vermek istemiyorum çünkü...
Canım insan torunu olacağını öğrenince aklına gelininin düşük yapacağı mı gelir önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?