2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaşlar softy durumu beni çok etkiledi nerdeyse stresten doktora gidecegi çünki benimde 2. bebegimin kalbi durmuştu ve hiçbir degişiklik yada kanama hissetmemiştim offffff daha kontürolüme 4 gün var.

karar77 aynen ben de etkilendim durumdan ve benim kontrolüme daha 12 gün var,benim de ilk bebeğimde aynı şey olmuştu,Allah bir daha kimseye yaşatmasın inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

soffty gerçekten çok üzüldüm ben de daha önce aynı acıyı yaşadım,çok geçmiş olsun,başın sağolsun,Allah bir daha yaşatmasın,diğer yavrularına ömür versin

selam irm83
maşallah 11. haftana gelmişsin 41 kere maşallah
siz şuan bana katılmazsınız ama zaman öyle çabuk geçiyor ki 11. haftam dün gibi gözümün önünde

başta sen olmak üzere tüm eylül anneleri güzel sorunsuz hamilelikler geçirsin inşallah

Ah canım teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizedediğin gibi bu aralar zaman geçmek bilmiyor bir an önce kontrol zamanı gelsinde bebişi görelim istiyoruz,ister istemez daha tedirginiz,belki 3.aydan sonra daha rahatlayacağız,senin 11 haftalık olduğun zamanı hatırlıyorum maşallah senin minik bıdıklaraAllah hepimize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin arkadaşım..

sabahtan beri kusmadım, direniyorum. direne direne kazanacağım

fazla sakız çiğnedim herhal, dişim ağırmaya başladı

ben de çok tedirgin oluyordum başlarda.. doktora sormuştum ne zaman tehlike geçer diye
tehlike hep vardır , nasip demişti

ama 19. haftadan sonra hareketlerini hissetmeye başlayacaksınız o zaman çok daha rahat olacaksınız inşallah
güzel duan için de kocaman aminnnn

İnşallah canım:)Allaha emanet diyeceğiz dua edeceğiz ve olumlu düşünmeye çalışacağız:))

Ben 1,5 kilo almışım 3 ay içinde. Hiç alma demişti doktor ama almışım işte...
O kadar da çok değil. Dr. biraz abartmış. Zaten vucutta kan miktarıu artıyor ve su topluyor. HEpsi yağ değildir bunun. Ama tatlı yiyorsan tatlıyı kes, karbonhidratı da az ye bundan sonra. İlk aylar karbonhidrata çok yükleniyoruz bulantıya iyi geldiği için. Krakerlerin kalorisi gayet yüksek aslında.
Senin durumuna göre kilon normal. 3 aydan sonra nasıl almamız gerekiyor acaba? Ayda 1 kilo mu?
Yok 4. ay maksimum yarım kilo dedi Dr. bana..Her ay söyleyecekmiş..Hatta 4. ay almasak bile olurmuş.

kızlar malesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarın yada öbürgün kürtaj olucam inş sizler sag salım alırsınız kucagınıza allah kızlarıma ömür versin başka acılar yaşatmasın
Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Aynı şey geçen sene ablamın başına da gelmişti.Allah sabır versin.

evet yazmıyor :) bana da fiyatları uygun geldiği ve de geçen gün annem;" kızımın da selülitleri çıkmış". :) dediği için aldım :)
Ya benimde basen bölgemde çıktı sporu bırakınca. Selülit kremi de süremiyorum, spor da yapamıyorum şimdilik..

sabahtan beri kusmadım, direniyorum. direne direne kazanacağım

fazla sakız çiğnedim herhal, dişim ağırmaya başladı
Beni de alıştırdın sakıza. Bende sayende naneli sakızı ağzımdan düşürmüyorum.
Lynne ah ne güzel. İnsallah bizimkide sağlıklı yatıyordur karnımızda....

karar77 aynen ben de etkilendim durumdan ve benim kontrolüme daha 12 gün var,benim de ilk bebeğimde aynı şey olmuştu,allah bir daha kimseye yaşatmasın inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

sakın böyle şeler düşünmeyin sizin bu düşünceleriniz bebeği bile etkiliyor

karar77 aynen ben de etkilendim durumdan ve benim kontrolüme daha 12 gün var,benim de ilk bebeğimde aynı şey olmuştu,Allah bir daha kimseye yaşatmasın inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Amin canım inşallah rabbim bizede başkarınada bu acıyı yaşatmasın Amin....

kızlar cinsiyetini öğrenen var mı bebişinin? bizim geçen hafta kontrolümüzde doktor tahminde bulundu %80 ihtimalle kız dedi bu hafta sonu tekrar gideceğiz o zmana kesinleşir belkim...ya bide 2 li test yaptıranınız varmı ?

soffty başın sağolsun.. çok üzüldüm..
bende bugün devlette ultrasona girdim dr bakmadı ultrasona bakan brisi baktı benimkine cinsiyetini sordum,daha bu fasulye dedi . bana da baktırmadı şöyle göz ucuyla bakabildim monitöre .. ilk kızım da bu kadar çok ilgili değildim bebişle şimdi daha bir istekli görüyorum kendimi bu çocuğa karşı.. sonra da suçluluk duyuyorum neden ilk kızımda da bu kadar istekli değildim diyee..heralde o zaman çocuğun ne kadar kıymetli olduğundan bir haberdim..gerçi doğduktan sonra çok ilgili ve sevgi doluydum ama..
1 .hamileliğimde pek hevesli değildim çocuğa kızım doğdu 5 yaşına kadar bana fazla düskün değildi.ama babasına deli divane idi.. şimdilerde soruyorum kendime acaba kızım hamileliğimdeki duygularımdan dolayımı babasına hep daha düşkündü diyee..

haklısın canım ama ultrasonda bebegimi görene kadar tam anlamıyla sakinleşemiyorum

senın etkılenmen onuda etkiliyor benım ilk gebelığımde kalp durması olmuştu 2 cıye oğlum dünyaya geldı 3 boş gebelık su an 10+4 um dun kontrole gittim aslında h ıssetmenız gerek

evet canım ben yaptırdım testimi sonucunu da aldımmmm

kızmış bebişin hayırlı uğurlu olsunn
darısı bizim başımıza artıkkk

Dün biz de ailelere bebek haberini verdik kızlar. Kayınvalidemin yorum şu " Hıh düşse bile hamile kalabileceğini öğrendik en azından".. Ayıp yaaa, bu kadar densizlik mi olur? Dellendim ama renk vermedim. Uygun bir zamanda birşey demek istiyorum ama...Abartıyor muyum yoksa ben?

Son düzenleme:
CANIM SENİ ANLIYRM BENDE SENİN YAŞADIKLARINI YAŞADIM.....
13.HAFTAMA KADAR ACABA ACABA DİYE BEYNİMİ YİYİP BİTİRDMMM
1 haftadır çok rahatımmmm
bebişimze zarar veriyrz öyle yaparak,yazık onlaraaaa
dua etmekten Allahtan hayırlısını istemekten başka yapabilecceğimiz bişey yok tatlımmm
Allah herkese evlatlarını sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsinnn
Aclarını göstermesinnnn

teyzeleri biz geldik. sabah ikili testimiz vardı ense ölçümü iyi çıktı. haftaya kan sonuçlarını öğrenicem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…