arkadaşlar softy durumu beni çok etkiledi nerdeyse stresten doktora gidecegi çünki benimde 2. bebegimin kalbi durmuştu ve hiçbir degişiklik yada kanama hissetmemiştim offffff daha kontürolüme 4 gün var.
soffty gerçekten çok üzüldüm ben de daha önce aynı acıyı yaşadım,çok geçmiş olsun,başın sağolsun,Allah bir daha yaşatmasın,diğer yavrularına ömür versin
İşte benim fırıldak oğlumbu görüntüyü alabilmek için ne uğraştırdı bizi..Kıpır kıpırrr
selam irm83
maşallah 11. haftana gelmişsin41 kere maşallah
siz şuan bana katılmazsınız ama zaman öyle çabuk geçiyor ki 11. haftam dün gibi gözümün önünde
başta sen olmak üzere tüm eylül anneleri güzel sorunsuz hamilelikler geçirsin inşallah
Ah canım teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizedediğin gibi bu aralar zaman geçmek bilmiyor bir an önce kontrol zamanı gelsinde bebişi görelim istiyoruz,ister istemez daha tedirginiz,belki 3.aydan sonra daha rahatlayacağız,senin 11 haftalık olduğun zamanı hatırlıyorum maşallah senin minik bıdıklara Allah hepimize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin arkadaşım..
ben de çok tedirgin oluyordum başlarda.. doktora sormuştum ne zaman tehlike geçer diye
tehlike hep vardır , nasip demişti
ama 19. haftadan sonra hareketlerini hissetmeye başlayacaksınız o zaman çok daha rahat olacaksınız inşallah
güzel duan için de kocaman aminnnn
O kadar da çok değil. Dr. biraz abartmış. Zaten vucutta kan miktarıu artıyor ve su topluyor. HEpsi yağ değildir bunun. Ama tatlı yiyorsan tatlıyı kes, karbonhidratı da az ye bundan sonra. İlk aylar karbonhidrata çok yükleniyoruz bulantıya iyi geldiği için. Krakerlerin kalorisi gayet yüksek aslında.Ben 1,5 kilo almışım 3 ay içinde. Hiç alma demişti doktor ama almışım işte...
Yok 4. ay maksimum yarım kilo dedi Dr. bana..Her ay söyleyecekmiş..Hatta 4. ay almasak bile olurmuş.Senin durumuna göre kilon normal. 3 aydan sonra nasıl almamız gerekiyor acaba? Ayda 1 kilo mu?
Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Aynı şey geçen sene ablamın başına da gelmişti.Allah sabır versin.kızlar malesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarın yada öbürgün kürtaj olucam inş sizler sag salım alırsınız kucagınıza allah kızlarıma ömür versin başka acılar yaşatmasın
Ya benimde basen bölgemde çıktı sporu bırakınca. Selülit kremi de süremiyorum, spor da yapamıyorum şimdilik..evet yazmıyor :) bana da fiyatları uygun geldiği ve de geçen gün annem;" kızımın da selülitleri çıkmış". :) dediği için aldım :)
Beni de alıştırdın sakıza. Bende sayende naneli sakızı ağzımdan düşürmüyorum.sabahtan beri kusmadım, direniyorum. direne direne kazanacağım
fazla sakız çiğnedim herhal, dişim ağırmaya başladı
karar77 aynen ben de etkilendim durumdan ve benim kontrolüme daha 12 gün var,benim de ilk bebeğimde aynı şey olmuştu,allah bir daha kimseye yaşatmasın inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
karar77 aynen ben de etkilendim durumdan ve benim kontrolüme daha 12 gün var,benim de ilk bebeğimde aynı şey olmuştu,Allah bir daha kimseye yaşatmasın inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
sakın böyle şeler düşünmeyin sizin bu düşünceleriniz bebeği bile etkiliyor
İşte benim fırıldak oğlumbu görüntüyü alabilmek için ne uğraştırdı bizi..Kıpır kıpırrr
allah korusun bebişini güzelim maşallah.......
kızlar cinsiyetini öğrenen var mı bebişinin? bizim geçen hafta kontrolümüzde doktor tahminde bulundu %80 ihtimalle kız dedi bu hafta sonu tekrar gideceğiz o zmana kesinleşir belkim...ya bide 2 li test yaptıranınız varmı ?
çok yaptıran var aramızda canım sonucu bekleyen de cok.....beni bugün yarın ararlar sonucu bildirmek icin......
Eki Görüntüle 356071
haklısın canım ama ultrasonda bebegimi görene kadar tam anlamıyla sakinleşemiyorum
kızlar cinsiyetini öğrenen var mı bebişinin? Bizim geçen hafta kontrolümüzde doktor tahminde bulundu %80 ihtimalle kız dedi bu hafta sonu tekrar gideceğiz o zmana kesinleşir belkim...ya bide 2 li test yaptıranınız varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?