2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bir de ilk denememizde hamile kaldım ve şu an gayet problemsiz gidiyor herşey... Kanamam falan olsa anlayacağım...

Allah kem gözlerden korusun hepimizi sen mesafeni koruduğun sürece fazla canını sıkmaya cesaret edeceğini sanmıyorum ama arada bi o çizgiyi aştıklarını hatırlatmak gerekiyor.

sen gene iyi dayanmıssın ben kesin küfür ederdim abartma yok sen hamilesin senin psikolojin zaten baska yerde ben olsam torununu göstermem :
yok canım onu yapmaya da hakkım yok. Torunlarını her zaman görebilirler, ama gelin niye bize ayda bir gelip 2 -3 saat oturup gidiyor sorusunu da kendilerine daha çok sormalılar işte...Ben çok laf yedim şu ana kadar ama hiç öyle ağız dalaşına da girmedim. Direk kendimi geriye çekip onları da geriye ittim.. Ne doğru yaptığımı anlıyorum zamanında.

ben senin yerinde olsam var yaaa tozu dumana katardım ne biçim kadın ya sinir oldum okuyunca.densizlikten öte bu resmen kusura bakma ama mallığın önde gideni derler bunu yapana allah peygamber sabrı versin sana canım
Tozu dumana katınca daha kötü oluyor. Saygısız oluveriyorsun. O yüzden bir laf desem bile sakinken demek zorundayım, karşımda farklı bir insna var çünkü...
evet itimat etmemem lazım bu laflara...Sinirlenmem öönem verdiğimi gösterir çünkü..
ne abartması sen yine sakinsin bi başkası açar ağzını yumar gözünü...

En azından yanlış bir bakış açısına sahip olmadığımı, ve abartmadığımı onayladınız. teşekkürler. Akşam eşimle konuşacağım bu konuyu.

amin benbe 11, haftadayım inşallah o günlere gelip hareketlerinide hissedince rahatlıycam

benim cocugum hakkında böyle konusacak ne biliyim sonucta oda ondan bir bag haklısın onların seviyesine inmemek gerek eşinle hallet bu konuyu gelişmelerden de haberdar etme

Allah kem gözlerden korusun hepimizi sen mesafeni koruduğun sürece fazla canını sıkmaya cesaret edeceğini sanmıyorum ama arada bi o çizgiyi aştıklarını hatırlatmak gerekiyor.

Ben zaten çok mesafeliyimdir. O yüzden çekinir benden, anlayamaz tam ne düşündüğümü... Herşeyin cevabını sakin bir şekilde veririm eline koz vermemek için. Mesafe koymamın çok yararını gördüm..

canım ben ne zaman eşimle böyle buna benzer bi konuyu konuşmaya kalksam her zaman şu cevabı alıyrmmmmm

amannn aşkım.... onun seviyesine niye düşüysnn cahil işte.....
cahil insanla cahil olmaa sen okumuşsunn diyoooooo
bende cıldırıyrmmmmmm
yani sonuç kocaman bi sıfırrrrrrrrrrrrr

Annesiyle konuşma tenezzülünde bile bulunmuyrrrr

Ya bir de cahil bir insan değil. Okumuş etmiş.. Büyümüş ama olgunlamamış işte...

iş okumakda master yapmakda değilki kuzum. insan olmakda, cahildir konuşmayı bile beceremez ama insandır özü, onun o haliyle gurur duyarsın. sen kafana takıp üzme kendinide bebişinide. rabbim ona insanlık nasip etsin ve hep allaha havale et, hiç kötü düşünme bile ki kötülüğü çağırma yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…