Bir de ilk denememizde hamile kaldım ve şu an gayet problemsiz gidiyor herşey... Kanamam falan olsa anlayacağım...
Bir de ilk denememizde hamile kaldım ve şu an gayet problemsiz gidiyor herşey... Kanamam falan olsa anlayacağım...
Ay canım zaten bu saatten sonra hamileliğinin gidişatıyla ilgili ona bişeyde söylemeeee.......
benim kaynanama çok benziyor tepkisi eskişehirlimiiii
mericdemir çok güldürdün beni :)))) biz kadınlar illa bi ortak nokta bulmaya çalışmaz mıyız :))
yok canım onu yapmaya da hakkım yok. Torunlarını her zaman görebilirler, ama gelin niye bize ayda bir gelip 2 -3 saat oturup gidiyor sorusunu da kendilerine daha çok sormalılar işte...Ben çok laf yedim şu ana kadar ama hiç öyle ağız dalaşına da girmedim. Direk kendimi geriye çekip onları da geriye ittim.. Ne doğru yaptığımı anlıyorum zamanında.sen gene iyi dayanmıssın ben kesin küfür ederdim abartma yok sen hamilesin senin psikolojin zaten baska yerde ben olsam torununu göstermem :
Tozu dumana katınca daha kötü oluyor. Saygısız oluveriyorsun. O yüzden bir laf desem bile sakinken demek zorundayım, karşımda farklı bir insna var çünkü...ben senin yerinde olsam var yaaa tozu dumana katardım ne biçim kadın ya sinir oldum okuyunca.densizlikten öte bu resmen kusura bakma ama mallığın önde gideni derler bunu yapana allah peygamber sabrı versin sana canım
evet itimat etmemem lazım bu laflara...Sinirlenmem öönem verdiğimi gösterir çünkü..Hayır bence abartmıyorsunnn.... Öyle denir mi yaaaaa,
Knediside hamile oldu sonuçta hamile bi insanın psikolojisinden az çok anlamış olması gerekiyorrrrr
Ama canım çok fazla düşünüp kendini iyice strese sokma bebişini düşünnnn
Dangalaklık işte yaptığıııııııı
ne abartması sen yine sakinsin bi başkası açar ağzını yumar gözünü...
Ay canım zaten bu saatten sonra hamileliğinin gidişatıyla ilgili ona bişeyde söylemeeee.......
benim kaynanama çok benziyor tepkisi eskişehirlimiiii
CANIM SENİ ANLIYRM BENDE SENİN YAŞADIKLARINI YAŞADIM.....
13.HAFTAMA KADAR ACABA ACABA DİYE BEYNİMİ YİYİP BİTİRDMMM
1 haftadır çok rahatımmmm
bebişimze zarar veriyrz öyle yaparak,yazık onlaraaaa
dua etmekten Allahtan hayırlısını istemekten başka yapabilecceğimiz bişey yok tatlımmm
Allah herkese evlatlarını sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsinnn
Aclarını göstermesinnnn
yok canım onu yapmaya da hakkım yok. Torunlarını her zaman görebilirler, ama gelin niye bize ayda bir gelip 2 -3 saat oturup gidiyor sorusunu da kendilerine daha çok sormalılar işte...Ben çok laf yedim şu ana kadar ama hiç öyle ağız dalaşına da girmedim. Direk kendimi geriye çekip onları da geriye ittim.. Ne doğru yaptığımı anlıyorum zamanında.
Tozu dumana katınca daha kötü oluyor. Saygısız oluveriyorsun. O yüzden bir laf desem bile sakinken demek zorundayım, karşımda farklı bir insna var çünkü...
evet itimat etmemem lazım bu laflara...Sinirlenmem öönem verdiğimi gösterir çünkü..
En azından yanlış bir bakış açısına sahip olmadığımı, ve abartmadığımı onayladınız. teşekkürler. Akşam eşimle konuşacağım bu konuyu.
Allah kem gözlerden korusun hepimizisen mesafeni koruduğun sürece fazla canını sıkmaya cesaret edeceğini sanmıyorum ama arada bi o çizgiyi aştıklarını hatırlatmak gerekiyor.
Ya bir de cahil bir insan değil. Okumuş etmiş.. Büyümüş ama olgunlamamış işte...benim cocugum hakkında böyle konusacak ne biliyim sonucta oda ondan bir bag haklısın onların seviyesine inmemek gerek eşinle hallet bu konuyu gelişmelerden de haberdar etme
Kaynanam değil, ama ben eskişehirliyim :) Eşime de dedim hamileliğimle ilgili hiç bir ayrıntı vermeyeceksin ailene diye.
teyzeleri biz geldik. sabah ikili testimiz vardı ense ölçümü iyi çıktı. haftaya kan sonuçlarını öğrenicem inşallah.
amin benbe 11, haftadayım inşallah o günlere gelip hareketlerinide hissedince rahatlıycam
Yok anlamadım. arada bir kırılır öyle potlar.canım umarım esk limi diye sorunca yalnış anlamadınnnnnn
Ya bir de cahil bir insan değil. Okumuş etmiş.. Büyümüş ama olgunlamamış işte...
teyzeleri biz geldik. sabah ikili testimiz vardı ense ölçümü iyi çıktı. haftaya kan sonuçlarını öğrenicem inşallah.
Ya bir de cahil bir insan değil. Okumuş etmiş.. Büyümüş ama olgunlamamış işte...
canım çok tatlı benimkinide görebilseydim
hayırlı olsun canım benim çok sevindim darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?