Canım korkma mide bulantısı bazı bünyelerde erken başlayabiliyor.Karın ağrısı bende de oluyor arada bir.Ama henüz hiç mide bulantım yok.
Ya kizlar yeniyim acil cvp bekliorum nolurrr 1 senedir cocuk istiypruz malesef olmamisti. Tam bu ay tedaviye baslayacakken idrarda pozitif cikti. 2 ocakta degerim 1100- 3 ocakta 1569 cikti doktor simdilik sadece kese gorunur bakmayalim 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi ama ben inanamiyorum hamile olduguma hic bi belirtim yok. Sizce kimyasal yada dis gebelik olabilir mi nolur cvp yazin araniza alin beniiiiiiiiii
selam kızlar
bu kez geçmişi okumadan direkt dalıyorumçünkü ne zaman geçmişi okumaya kalksam herkes gitmiş oluyor,,,
eeee nasılız bakalım...belirtiler ortaya çıkmaya başladı mı?
benim bulantılarım başladı,,,hatta yemek bile yemek istemiyorum sadece tarhana çorbası olsun başka bişey istemiyorum...
bi de 2 gündür karnım ve kasıklarım ağrıyo,,,salı günü olan hafif kanamadan sonra korkar oldum karın ağrısından...
bu tür şikayetleri olan var mı aranızda...
selam kızlar
bu kez geçmişi okumadan direkt dalıyorumçünkü ne zaman geçmişi okumaya kalksam herkes gitmiş oluyor,,,
eeee nasılız bakalım...belirtiler ortaya çıkmaya başladı mı?
benim bulantılarım başladı,,,hatta yemek bile yemek istemiyorum sadece tarhana çorbası olsun başka bişey istemiyorum...
bi de 2 gündür karnım ve kasıklarım ağrıyo,,,salı günü olan hafif kanamadan sonra korkar oldum karın ağrısından...
bu tür şikayetleri olan var mı aranızda...
ben varım canım.dün geceden beri mide bulantısı çekiyorum.az önce geçti biraz.bide canım sabaha karşı ekşi elma istedi.bugünde ara ara hafiften başım dönergibi oluyor.ikigündürde karnımda ara ara ağrı oluyyor.uzanınca duruyor.kanama yok.hiçbirimizde kanama olmaz inşallah.bu arada ben 5 hafta 2 günlüğüm senin nekadar oldu
canım merhaba
bebiş kendinii hissettiriyor desene:)))))))
yerim be o bıdığı
bende hiçbir belirti yok memişlerim çok acıyorrr birde arada seninki gibi kasık ağrılaırm varrrrrrrrrrr okadar amaa ciddiye almıyorumDDD
biz bugün itibariyle 6+0 günlüğüzz:)
ahhh canım ya daha bulantı derken bile midem bulanıyor benim...bir de acayip gaz var bende,,,karnım gerildi,patlayacak gibiyim şu an...
zaten karın ağrısı yetiyor bir de bu gaz çıktı başıma...
benim de sabah yataktan kalktığımda başım hafif dönüyor bir daha da gece yatana kadar dönmüyor...
sen aşermeye de başlamışsın anlaşılan,,,ben de henüz yok ama eşim durmadan arayıp canın bişey istiyor mu diye soruyor
ben şu an son adete göre 6+1 im ama kk da 6+2 görünüyo:26:
Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde yüzlerini de görmeyi nasip etsin hepimize...
selam canım,,,
ahhh bende senin gibi ciddiye alamasam keşke ama çok korkuyorum işte ne yapayım...
her karın ve kasık ağrısı hissettiğimde acaba demekten kendimi alamıyorum...
Allah sağlık versin hepimize...annelik zor derler ya,,,bence hamilelik daha da zor...çekilen ağrılar,bulantılar vs. hepsi geçici ve insan bunları yaşarken kendini zerre kadar düşünmüyor sadece o minik,,,varsa da yoksa da o
anne adayları merhaba bende aranıza yeni katıldım 2 msj attım ama görmediniz benim 1 aralık SAT dün test yaptım pozitif cıktı salı günüde doktorla randevum var suan için kesin konusamıyorum hepinize saygılar sevgiler ii pazarlar
hayırlıolsun canım kız kardeşimle aynı gün evlenmişsiniz onuda1 aralık sat günü perşembe test yaptık çıktı pazartesi dr gidecek inşallah sağlıklı bebişleriniz olsun
Allah hepimzin bebişlerine saglık versin bende sanırım 5 haftalıgım ama bende hiç belirti yok ne kusma ne agrı sadece gögüslerim cok agryor
canım hayırlı olsunn diyelimmm bencee
aklına kötü şeyler getirmee o minik birr kalptirrr içindeeeeeeee
kötü şeyler düşünücee allah bizi onunla sınıyorrr o yüzden güzel şeyler düşün
benimde hala belirtim yokkk ama kesemizi gördük çok şükür hafataya kalp aıtşlaırmızı duyacağız inş.
sende rahat ttut gönlünü dikkat et kendine
Allah hepimzin bebişlerine saglık versin bende sanırım 5 haftalıgım ama bende hiç belirti yok ne kusma ne agrı sadece gögüslerim cok agryor
eftelya bu arada dün bikaç damla kahverengi leke var diyordun neoldu iyimisin canım.geçtimi kanaman
Cnm ya bende de hic bi belirti yok hatta buraya yazmamin tek sebebi de buydu acbaa hamile degil miyim diye supheye dustugum bile oluyor. allah hepimizin yardimcisi olsun meleklerimizi korusun. Sekek saglikli bebislerimiz olsunnnn
selam kızlarrr
ben de eklenmişimm süperrr çok sevindimmm
kimler onlineee???
Valla cnmcim 2 gundur uyku nedir bilmiorum ama rahatim artik coooookkkk hafif ara ara karnim agriyormutluyum 1 yildan sonra tedavisiz hamile kaldim bebegimi uzmeye hakkim yokki degil mi sorunsuz birer hamilelik yasayalim insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?