şimdi ben kan testi sonucumu aldım 3 ocak ta 619 b hcg değerim idrar da pozitif.. Ama nedense kimseyle paylaşamıyorum ya net değilse diye .... Doktora gidince netleştirecem 10 ocakta. Aranızda benim gibi olan var mı ....Söylediniz mi daha doktora gitmeden herkese....
Valla ben idrar testi yaptım evdeşimdi ben kan testi sonucumu aldım 3 ocak ta 619 b hcg değerim idrar da pozitif.. Ama nedense kimseyle paylaşamıyorum ya net değilse diye .... Doktora gidince netleştirecem 10 ocakta. Aranızda benim gibi olan var mı ....Söylediniz mi daha doktora gitmeden herkese....
canım doktoruna danıştın mı bi sıkıntı olmasın bitki çaylarını çünkü önermiyorlar en güzel çözüm kuru incir ... ve bol su....
sizinde bebişiniz hayırlı olsun aynı gün evlenme aynı gün SAT :) ne güzel tesadüf
güzel anneler bir sorum var benim bagırsaklarım yavas calısıyor siz bununla nasıl basa cıkıyorsunuz normalde kuru kayısı yiyordum sabah ac karnına iyi idi ama sımdi nasıl lur bilmiyorum
Kızlar
SGK anlaşmalı hastane olarak
Okmeydanı Türkiye hast.
Vatan Cad. Vatan hast.
Kavacık Medistate hast.
Duydunuz mu?ben ilk randevuma bunlardan birini tercih edip gidicem
hem tahlillerimi makul fiyata yaptırabileceğim
hem de dr muayenesi olabileceğim bi hast. arıyorum.
Dr. gitsen bile çoğu özel hastane devlet hast. tahlillerini kabul etmiyor
özelde de tahliller 750ye kadar çıkabiliyormuş.
Siz nerelere takılıyosunuz dr olarak yaa
ben beşiktaşta oturuyorum.
Kizlar 2 saat sonra kan testi sonucunu alcam insallah hersey yolunda gidiyordur.. Cok korkuyorum.. Okadar sey yasadimki halen inanamiyorum hamile olduguma ve herseyin yolunda gittigine..
dua edin benim icin
hadi bakalım inşallh
içini ferah tut ama Allahın yardım edeceğine inanıyorum
buraya değerlerini yazarsın canım
hadi bakalım inşallh
içini ferah tut ama Allahın yardım edeceğine inanıyorum
buraya değerlerini yazarsın canım
canım ne güzel bende idrarda öğrendim ama şu an acayip bel ağprısı çekiyorum.. içimden acaba dış gebelik mi diye geçirmeden edemiyorum.. oğlumda yaşadıklarımdan çok farklı bu sefer çünkü.. ama senin kandada çıkmış inşallah bişey olmaz.. salı günü gelsede bi gitsem diyorum.. sen ne zaman gidiceksin??? en iyi o zaman rahatlarız herhalde...
şimdi ben kan testi sonucumu aldım 3 ocak ta 619 b hcg değerim idrar da pozitif.. Ama nedense kimseyle paylaşamıyorum ya net değilse diye .... Doktora gidince netleştirecem 10 ocakta. Aranızda benim gibi olan var mı ....Söylediniz mi daha doktora gitmeden herkese....
Canım bende kimseyle paylaşmadım henüz sadece eşim ve ben biliyoruz.Benimde korkularım var ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa ya dış gebelikse.. Herkez bu bebişi bekledigi içinde önce sevinç ardından üzüntü kimseye yaşatmak istemiyorum.. Eşime kalırsa cinsiyeti belli olanakadar demiyelim diyor. Bekleye bildigimiz kadar beklicez..
Kizlar sonuclari aldim aallaha sukur iyi cikti.. 3140 5-6 haftalik yani.. Sonunda birazda olsa rahatladim..
allah kucağına almayı da nasip etsin. çok sevindim
günaydın arkadaşlar
bu sabah ilk kez öğürerek banyoya koştum :120: devam etmedi sonrasında. inşaallah anlık bir şeydir
Ben iğnenin 13. günü kan testi yapmıştım. Sen de yarın yapsana :) Kesin sonuç alırsın. Zaten 2 gün arayla test yaptıracak doktor. Birini 14 diğerini 16. gün yapmış olursun. Çok heyecanlıyım valla
progestanı da bugün doktora sordum vajinal kullan yan etkileri azalır dedi. O yüzden deli gibi uyuyorum demekki :)
Bende de başlıyor yavaş yavaş bualntılar, sevimsiz bir his ama yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?