2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Azmettim hepsini okudum bu sefer.. Aferin bana....

Benim de çok baş ağrım oluyor maalesef. İdare edeceğiz bir şekilde...
Sayenizde hepimiz fotograflanip birbirimizi gorduk Neguzel oldu.ne yalan soyleyeyim bende daha ciddi birini bekliyordum. Ama fotolarda sicak kanli sevimlisin.hepinizi gordugume cpk sevindim kizlar
Yaaa amma da soğuk bir izlenim yaratmışım ben. Yaş farkı olunca sizlerle herhalde daha mesafeli geldim size. Ama yok alakası yok.

İkili tarama 17. haftada yaptıramazsın. Çok geç. 11-14 hafta arasında yapılıyor.

Genelde tutmadı bu topikte o...Konuşulmuştu.

Gözün aydın. Keşke anneciğim de yanımda olsa bana yemel yapsa..
Günlüğe ben de başlayacağım

ya kızlar ne yalan söyliyim ben o kadar yakın olmayı hiç istemedim acıkcası bu zamana kadar. Ne aileme ne eşimin ailesine yakın degiliz valla mutluyumda böyle :))
Al benden de o kadar. Ne kadar uzak o kadar iyi....
Hmm Dr. bana demir hapını meyveyle birlikte ara öğün olarak öğleden sonra 3-4 gibi almamı söyledi. Sabah peynir, süt falan yiyoruz ya. Emilimini engelliyormuş demirin. Meyve de emilimini arttırıyormuş....O yüzden çok önemli bu dediğim dedi.

tam aklımdaki gibiymişsin :) şaşırmadım fotolarını görünce :)

ya kızlar acil diyetisyene gitmem lazım çok kafaya taktım bu kilo işini ben (
Teşekkür ederim yaaa bir halden anlayan sen çıktın... Beni soğuk bir şey sanmışlar. Zirzoplukta hepsini cebimden çıkarırırm aslında ben...
Kilo konusunda kontrollü gitmek lazım haklısın. Gidebiliyorsan git bir diyetisyene. Sonuçta ikiz gebelik yaşıyorsun.Ekstra dikkat etmen lazım. Ben de gitmek istedim diyetisyene Dr. um da eşim de kızdı.Dr"Hamilelik en keyifli yemek yenilen dönemdir bunun keyfini çıkar, zaten kilonda bir şey yok senin dedi. Ama tatlıyı kestim ve ekmeği azalttım. Dışardan da yemek yemediğim sürece kontrol altında tutabiliyorum.Evde yemekleri zaten çok az yağlı yapıyorum. Tek düşkünlüğüm karbonhidrat oldu. Canım hep ekmek arası peynir domates istiyor. Frenleyebildiğim kadar frenliyorum kendimi.

Evet kelebek seni de görmek istiyoruz.
Teşekkür ederim gülpembe...

İşte budur. aburcuburu ve tatlıyı kesip ekmekte kendimizi frenledik mi almayız 10 kilodan fazla....

Benim 135 metre kare evde bir halı var. Onu da kışları seriyor yazları kaldırıyorum. Yurtdışında halısızlığa alıştım fazla geliyor bana... Bebek olunca da kombiyi sonuna kadar açacağız çıplak yerlerde emekleyecek...

bugun benim hamsi balıgım yok dilse nerelerde
yokluğu hemen belli oluyor di mi ptırcığın.. Topik 10 sayfacık ilerlemiş. O olsaydı 50 sayfa atardı....

Bir de sabah Dr. um mesaj atmış. İkili tets sonucunuz normal çıkmıştır diye. HAstanenin çağrı merkezini arayıp sonucu maille yollamalarını isteyeceğim. Normalden ne kastettiğini merak ediyorum..Sizlerle de paylaşırım...

Kimler foto yükledi şimdi? Ben dils, gülpembe, filizyavuz ve tentation u gördüm....
Kimleri kaçırdım???

bende ekledim anchusa :)

bebeğimin teyzeleri biz gezmeye gidiyoruz size iyi muhabetler öpüyorum hepciğinizi dikkat edin fazla yazmayın

gozun aydınnn..normal ıste:))

bebeğimin teyzeleri biz gezmeye gidiyoruz size iyi muhabetler öpüyorum hepciğinizi dikkat edin fazla yazmayın

bızım yerımızede gez olur muu...

bu arada ben 2 li tarama demişim 17. Haftada yaptıracagım die. Yanlıs yazmışım 3 lü için dedim tabi doktor da gerekli görürse 2li yaptırdım ben 23900:1 çıktı doktor sonuc gayet iyi dedi ense kalınlıgı da 2.2 ydi. Fotolara gelince seni hep kontrollü , disiplinli biri olarak düsünmüstüm ama gayet sevimli ve güler yüzlüsün :))) kusura bakma böyle yazıyorum sonucta kimseyi eleştirmek haddimize degill :)))

Hey ziyaretçiler biz dostuz sizi yemeyiz aşeriyoruz fakar insan yemiyoruz sizde gelin utanmayın hahahahha şimdi acur turşusu olsa ne güzel yenirdi ya aşermek dedimde aklıma geldi yine 43:
çok tatlısın çok güldümmmmmm hahahah

benimde guatr var oda etkiliyo olabilir canım,bide diyetteydim diyeti bırakınca hoop iki katına çıktı üff ya napıyım doğumdan sonra azmeder veririmmm

gözün aydın canm test çonuçların normal dedğine göre iyimiş sevindim, bende senin fotolarına baktım hiç yaşınıı göstgermiyosun,bende ekledim buarada foto,ama sadece düğün var şimdilik idare edin

Tamam o halde.
Yaa yok aslında soğuk değilim, aksine çok deli doluyım ama yazarken buraya bazı şeyleri filtreden geçirip yazdığım doğru. sonuçta silme imkanı yok yazdıklarını ve bu da bir sosyal paylaşım sitesi...
Ama normal hayatımda çok rahat ve gayet geyik biriyim..

ben ben

hadi bakalım cinsiyetini öğrenememiştin sanırım, bu sefer öğrenirsin inş.
Sana d a bakıcam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…