2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anchusa afiyet olsun bebeğe göbek olsun sana da enerji olsun :) Patıcım seni de kutlarım. bende evi topladım güzelce geldim çorba koydum aksam da Et kızartırim yeter ışte.

ne güzel işin eminönüne yakın galiba. ben de çok severim öyle kalabalıp yaşam enerjisi yüksek yerleri. gerçi oranın ticari enerjisi yüksek ama:):)

Kesinlikle işin sırrı orda. Asla ezdirmeyeceksin kendini..Ve onların sizin hayatınıza karışmasına hiç müsade etmeyeceksin. Bana karışmaya kalktıklarında direk dedim en kibar ses tonumla "bu eşimle benim aramdaki bir mevzudur.Yorumunuza ihtiyaç duyarsak biz size sorarız teşekkürler" diye. Artık karışamıyorlar. Tabi eşime de bunu anlattım, o da çok şükür anladı ve konuştu ailesiyle.O arkamda durmasa çok sıkıntı çekerdim. Neyse ki bana saygı duyan bir eşim var... Bir de benim hatam kayınvalidemin laflarını taşıyan aileden birini çok dinlemek oldu.O beni çok kötü etkiledi. Şimdiki aklım olsa onu da sustururdum "ben bunları bilmek istemiyorum" diye...

Bende tefalin son çıkan yoğurtçumu var. Çok memnunum....

MRB KIZLAR BEN GELDIM

BGUN BEBSIMI GRDUM:)))BEN ENSONKI GBI KUCUK BISI BEKLIYDM MAŞŞL BEBSIM TOPAÇ GBI OLMUS PARMGINI ALMIS AGZINA EKRANA DGRU BAKIODU BENI ALDI KAHKAHA AYY DEDIM BU UZAYLIYA BENZIO:))) BEBSM 102 GR.BOYUDA 9 CM OLMUSCINSIYETE GELINCE DR.ERKEN DHA DEDI ZATEN POZISYNDA UYGN DEGLDI BEN ISRR EDINCE KIZA BENZIO AMA ERKN DHA 1 AY SNRA BELLI OLUR DEDI:)))

anchusa afiyet olsun bebeğe göbek olsun sana da enerji olsun :) Patıcım seni de kutlarım. bende evi topladım güzelce geldim çorba koydum aksam da Et kızartırim yeter ışte.

Evet evet bana daha fazla göbk olmasın. Eşim dalga geçmeye başladı benimle yaaaaa...Şimdiden böyleysen 9 aylıkken nasıl olcan sen diyor..

Uff senin yarana tuz basmışız..Ama hep erkek ailelerini suçlasak ta ben esas kabahati erkeklerde buluyorum.Farklı politikalar izleseler yaşanmaz bu yaşananlar...

canım, mutfakta işim varıd. şimdi geldim. kesinlikle haklısın. yanlış ifade etttim. bunların sorumlusu ben ve eşimdir. o yüzden zaten ailesine laf etmem. benimdir, fazla alttan almaya alıştırdığım için hatalarını kanıksıyorlar. eşimdir, 37 yaşında insan olarak benim dahi gazımla iş yapmamamlısın.

benim eşim ilk evliyken beni ezdirdi açıkçası. ben de fazla alttan aldığım için çanak tuttum. iyi niyetim suistimal edildi. ama bir noktada ben eşime patladım. kabahatin ailesinde dğeil çanak tuttuğu için kendisinde olduğunu söyledim. boşanma kararı aldım ailemin yanına gittim. aileme de anlattım. eşim o zaman dank etti. özür diledi, sözler verdir... çok eski olay bu. şükür sözünde de durdu ki bugün çocuğunu taşıyorum.

eşimin yanında bana "aşkım" der kayınvalidem, yalnızken sürekli iğneler... saçma komik şeylerden bile... biliyor ki eşimin yanında yapsa eşim laf eder. biliyor ki ben gidip de eşime taşımam çok abartı olmadıkça.

kabahat bende.

1 ay mı yaa doktorlar böyle dedikçe ben de cinsiyetinden şüphe etmeye başladım Zaten verdiği videoda pipi görmüyorum...

Evet evet bana daha fazla göbk olmasın. Eşim dalga geçmeye başladı benimle yaaaaa...Şimdiden böyleysen 9 aylıkken nasıl olcan sen diyor..

benim elimin altında makine yoktu bugün olsa göbekli ve son halimi de göstericektim size.:):)

bu eşimle benim aramdaki bir mevzudur.Yorumunuza ihtiyaç duyarsak biz size sorarız teşekkürler tuttum bu lafı eger bi gün lazım olursa umarım olmaz derim bende benimkide duruyor cok şükür en basiti söle bi olay yasadım bende anlatayım aralık ayında büyük görümcem 1 haftalıgına ziyaretimize geldi bi aksam kardeşinden bi kaç pogaca tarifi istedi 3 gün sonra diger kardeslerle nette görüştüler ortanca görümcem aynen böle dedi aa ablan yanında kilo almıssın sen ben hiç bişey demedim ertesi sabah eşime dedim yalnızken hadi kalk yemeğini ye sonra bana laf söylüyorlar dedim eşimde sen ona bakma patavatsızdır o dedi eşimle evlendiğimizde 55 kg idi şimdi 61 lerde cok kilo alan bi yapısı yok bunu diyen görümceminde kocası zayıf iş pogaca ile bitiyorsa ooo

arada hatalar olur hangimiz yanlısa düşmüyoruz ki annem beni en basından uyardı olurda sana eltini kötülerlerse sakın sende onlara uyma diye

kızlar bu abajuru beğendim benim salonuma uygun
ama 55 cm diyor çok uzun değil mi :) büfe üzerine 1 tane düşünüyırum

55 cm çok uzun olur değil m yorumlarınız bekliyorum

Son düzenleme:

İşte demek istediğim bu. Evlenecek kadar olgunsan, hayatta kendi kararlarını alacak ve eşinle bağımsız yaşayacak kadar da aklı başında olmalısın..
Benzer şeyler çoğu yeni evliliklerde yaşanıyor sanırım. Erkek dengeyi buluyorsa o iğneli laflarda birsekilde tolere ediliyor. Erkeğin dengeyi bulması için de bazen ufak çapta depremler yaşanması gerekiyor.

canım 55 cm, yatak odam için uzun mesela.... ama salon için uygun olabilir. nereye koyacaksın? minik sehpa üstü falan mı? konsol üstü mü? elini 55cm açıp bir hayal et düşündüğün yerde :)))

1 ay sonraya mı nerdeyse 5 aylık olcak 1 ay snra benimde haftaya salı kontrolüm var bana da öle derse masallah iyi büyümüş bebeğin

Bende tefalin son çıkan yoğurtçumu var. Çok memnunum....

bende almak istiyorum ama burda yok ben bebek olursa ufak kavanozlara koyup yaparım diyorum ama hangi süt ve yogurtla orda kafam karısıyor :26:

geçmiş sayfalara baktım biraz ne çok tasarımcı varmış burda bende grafik tasarımcıyım

memnun musun peki küçük küçük yapma imkanı var mi ? Bende alacağım ama hemen değil şimdilik kendim yapıyorum.
çok memnunum. Minik kavanozlatı da var. Meuveli yoğurt, süzmne yoğurt yapabiliyorum

Zaten bir ara göbek fotolarımızı koyalım. Güleriz eğleniriz biraz.
Yok eltiyle d eçok yakın olmamak lazım...O da kötü niyetle yapmadı aslında. Çok dolmuştu ve bana kustu herşeyi ama ben kötü etkilendim.

bu ingiliz tarzı vintage şeyleir çok seviyorum ben. Büfenin boyu çok yüksek değilse uzun gelmez. ama bir metreyle ölçüp bak yine de.
bu arada yorumun için teşekkürler.
Orda bulursun g.... ile başlayan markanın yoğurtlarını. Tadı yine türk yoğurdu gibi...Ben orda onu yiyordum.

yoğurt konusunda, ben market yoğurdu yiyorum:) ama bebek için kendim yapmayı düşünüyorum. yalnız mandıradan diye satılan sütler ne kadar sterildir ki? kaynatsak besi değeri azalır. en iyisi günlük pastorize sütten yapmak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…