2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

e bende 26sında gideyim bari benim ki de inatçı zaten göstermez pis velet hayırlısı canım Sağlıkli olsun da gerisi mühim değil. Ben eşim gitmeden öğrensin istiyorum bakalım

Canım gitsin akrabalarını ziyarete, annesinin evine ama akşam dönsün evine. Aynı şehirdeyken yatıya kalmak da neyin nesiymiş..
Ben olsam aynen böyle derdim. Seni de yalnız bırakmasın kızarım valla..

sana katılıyorum aynı sehirde ne o öyle bugun sen fenalasmıssın zor gelmişsin buna ragmen mi dedi annemde kalıcam die

aman canım seninki ile benimki birbirine çok benziyo lafta anlayana söylenir boşver tenezzül edip cevap vermeye bile degmezler

e bende 26sında gideyim bari benim ki de inatçı zaten göstermez pis velet hayırlısı canım Sağlıkli olsun da gerisi mühim değil. Ben eşim gitmeden öğrensin istiyorum bakalım

sorma dilse ya doktor bile "hadi ac güzelim, bak güzelim diyorum lütfen" diyor. öok tatlı kadın ya cok seviyorum doktorumu

eşin tutup yanında götürmeyecek ki... boşver telefonda söylersin. yemini var bunun izni var.. Söylememekte bir tercih bak... Eşine sağlam bir anı yaşatırsın

herkese merhaba..
Ani bir kararla doktoruma gittim bugün ve gösterdi çok şükür..Kızmış :))

haftaya 3lü test için çağırdı erken değil mi ya

15-22 haftalar arası yaplır ma a en geçerli sonuç 16-18. haftalardır yazıyor
o yüzden en iyisi 1 7. hafta yaptırmakmış

eşine "annen şöyle" dersen, gözüyle de şahit olsa "sen alıngansın, yanlış anlıyorsun" vb... bir şeyler der güzelim. erkekler yeni evliyken ana kuzusu oluyorlar. konumları, yaşları ne olursa olsun. hiç bir gelinin kayınvalidesine saygısızlık etmeye hakkı yok, konu ne olursa olsun ama kendini de ezdirirsen öyle gider. kanıksanır. akıllı, sabırlı, yerinde cevabını saygı çerçevesinde veren bir gelin olacaksın. çok üstüne gelmeye devam ederse, kötülemeden eşini haberdar edeceksin. yakınmadan...

çok da çekemiyorsun, eşine resti çekeceksin ama öyle boş blöfler değil. ilgisizleşeceksin... eş de zamanla anlar. anlamazlıktan gelir o ayrı ama zamanlar anlar. biraz sabırlı olmak gerek.

bende tek cocukgum cnm ya sehirlerde ayrı ailemle

ay canım dikkat et ama kendine hamileyken cok ta iyi degil bence . ozellikle toxoplasma ya duyarlılıgın varsa aman ha

kızlar benim biraz başım ağrıyor. midem bulanıyor... yatayım geçsin. görüşmek üzere...

iyi dinlenmelersa

arkadaşlar bende cıktım benimde başım ağrıyo biraz kestireyim bay....

biz balık besliyoruz 25 tane bebek oldu onları büyütüyoruz :) bebek dogsun ele avuca gelsin köpek alacağız dilse çok istiyor. Golden istiyorum ben bakalım.

bak cnm bir ortak yanımız daha çıktı bizim de 2 akvaryumumuz var cok seviyoruz balıklarımızı.

kızlar allh sbr versn sıze dyrm amaben hıcbole bısı yasamdm kayınvalıdm herzmn esıme benı uzmemesnı ıyı davranmasınısoyler kı kayınvaldm de oledr hıc bısynı grmdm daha ıns.gormemde hatta esımcok kıskanıo kayınvalıdemn benmle ılglnmsne ustume dusmsne

hepimiz de bir sinir oalyı var ama aksam eşim gelince geçiyor oturup film izlemeye baslayınca sarmas dolas tüm negatifliim gidiyor acaba diyorum bebek babayı mı özlüyor bu arada ayıptır sölemesi 2 tabak makarna yedim korkuyorum kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…