Canım gitsin akrabalarını ziyarete, annesinin evine ama akşam dönsün evine. Aynı şehirdeyken yatıya kalmak da neyin nesiymiş..
Ben olsam aynen böyle derdim. Seni de yalnız bırakmasın kızarım valla..
siz ne güzel akıllı akıllı laflar ediyorsunuz ben Aman ne düşünur ne yapar Aman kırılır diye hiçbir şey söylemiyorum. Eşim hep beni karıştırma diyor ama benim annem değil ki baş edemiyorum ışte tek başıma. Özendim size
e bende 26sında gideyim bari benim ki de inatçı zaten göstermez pis velethayırlısı canım Sağlıkli olsun da gerisi mühim değil. Ben eşim gitmeden öğrensin istiyorum bakalım
e bende 26sında gideyim bari benim ki de inatçı zaten göstermez pis velethayırlısı canım Sağlıkli olsun da gerisi mühim değil. Ben eşim gitmeden öğrensin istiyorum bakalım
hayırlı olsun cnm saglıklı sıhhatli kucagına al insallah prensesini
herkese merhaba..
Ani bir kararla doktoruma gittim bugün ve gösterdi çok şükür..Kızmış :))
haftaya 3lü test için çağırdı erken değil mi ya
siz ne güzel akıllı akıllı laflar ediyorsunuz ben Aman ne düşünur ne yapar Aman kırılır diye hiçbir şey söylemiyorum. Eşim hep beni karıştırma diyor ama benim annem değil ki baş edemiyorum ışte tek başıma. Özendim size
ben bu batı ataşehiri hiç sevmedim. bu siteler falan.... ben teşvikiyede doğdum büyüdüm. 10dk yürüme ile beşiktaş sahil, 5dk yürüme nişantaşı, 15dk yürüme taksim.... o kadar alıştım ki yürüyrek ya da dolmuşla hemen merkezi yerlere ulaşmaya... ehliyetim çok eski ama araba bile kullanmadım hiç. telvkiye-nişantaşı çok merkezidir yürüyerek gece yarısı bile herşeyi bulursun. ama batı ataşehirde araban yoksa eve mahkumsun.
sabahları kadıköy vapuru düdüğü ile uyanırdım. elimi yüzüme yıkar beşiktaş sahile koşardım boğaza karşı kahvaltı ederdik arkadaşlarla... burada koca koca binalar, teşvikiyedeki komşuluk yok. orda herkes en az 30senelik komşu. herkes tnaır birbirini selam verir. burada bi yürüyüşe çıkıyorum sokakta benden başka yaya yok
teşvikiyede gece 2de bile yalnız değilsindir yolda. bana bir araba şart. eşim de avrupa yakasına taşınmıyor. bu ev 2+1 üstelik yarın çocuk olunca -ki 1den fazla istiyoruz kısmetse- zor olacak. tamam site içinde havuz,park vb. imkanlar da var ama bilemiorum nasıl olacak.
ben tek çocuğum. annemin babamın herşeyiyle ben ilgileniyorum. onlar teşvikiyede. bu yakaya da geçmiyorlar. burada vesait yok. anneme gitmem 2saat alıyor.
inşallah eşim razı olur ve avrupa yakasına taşınırız ama hiç sanmam... nişanlıyken bile kesinlikle olmaz demişti.
Kızlar bu arada dün gece beni çok duygulandıran birşey oldu. gece 2 gibiydi tuvalete kalktığımda yavru bir kedi miyavlaması duydum burası da soğuk ve karlı halaa... Aşağı indim hemen pisi pisi diyorum ya kaçması ya da bana doğru gelmesi lazım yemekte almıştım yanıma ama seste alamadım tam çıkıcam bir daha miyavlamaya başladı. hemen sesinden buldum onu bembeyaz, duvar gibi sağır ankara kedisi yavrum ben ona dokunana kadar anlamadı yanına geldiğimi. Sonra aldım hooop eve.. Bu neden beni duygulandırdı çünkü tam 4 sene önce yine bir ankara kedisini aynen anlattığım şekilde bulmuştum sokakta, ondan yavrularımız oldu mutlu mutlu yaşadık gittik sonra talihsiz bir şekilde kaybettik onu. Aynı boyda aynı özellikteki kediyi tekrar aynı senaryoyla bulunca çok anlamlı oldu benim için:):) Şimdi evimizde, ne olacak ne yapıcaz bilmiyorum bebekle...
1 ay mı yaa doktorlar böyle dedikçe ben de cinsiyetinden şüphe etmeye başladımZaten verdiği videoda pipi görmüyorum...
BENDE 1 AY DAHA BEKLICEM OYYY OYYY
1 ay sonraya mı nerdeyse 5 aylık olcak 1 ay snra benimde haftaya salı kontrolüm var bana da öle dersemasallah iyi büyümüş bebeğin
SAOLSN CNM VALLA BN CILIZ KALCK DIE KORKYDM COK YEMEK YIYEMYRM DIE AMA COK SUKURBNMDE 5 AYLIK OLUCK 1 AYSNRA INS.GOSTERR
fufa canım maşallah bebısine annesi
SAOLSN CNM BNM INS HEP BOLE GUSEL OLUR HBRLRMZ HEPIMIZN:))
kızlar benim biraz başım ağrıyor. midem bulanıyor... yatayım geçsin. görüşmek üzere...
biz balık besliyoruz 25 tane bebek oldu onları büyütüyoruz :) bebek dogsun ele avuca gelsin köpek alacağız dilse çok istiyor. Golden istiyorum ben bakalım.
kızlar benim biraz başım ağrıyor. midem bulanıyor... yatayım geçsin. görüşmek üzere...
eşine "annen şöyle" dersen, gözüyle de şahit olsa "sen alıngansın, yanlış anlıyorsun" vb... bir şeyler der güzelim. erkekler yeni evliyken ana kuzusu oluyorlar. konumları, yaşları ne olursa olsun. hiç bir gelinin kayınvalidesine saygısızlık etmeye hakkı yok, konu ne olursa olsun ama kendini de ezdirirsen öyle gider. kanıksanır. akıllı, sabırlı, yerinde cevabını saygı çerçevesinde veren bir gelin olacaksın. çok üstüne gelmeye devam ederse, kötülemeden eşini haberdar edeceksin. yakınmadan...
çok da çekemiyorsun, eşine resti çekeceksin ama öyle boş blöfler değil. ilgisizleşeceksin... eş de zamanla anlar. anlamazlıktan gelir o ayrı ama zamanlar anlar. biraz sabırlı olmak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?