2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım 55 cm, yatak odam için uzun mesela.... ama salon için uygun olabilir. nereye koyacaksın? minik sehpa üstü falan mı? konsol üstü mü? elini 55cm açıp bir hayal et düşündüğün yerde :)))

55 cm metreyle ölçtüm bayağı uuzn geldi de gzöüme acaba bana mı öyle geliyor dedim :) tavana değecek neredeyse

yatak oadasına olmaz evet el çarpar gece ben konsol üstüne koyacağım ama karar veremiyoummm

Böyle laflar bana da geliyordu ama çektiğim ayardan sonra gelmiyor artık. Öyle usturuplu laf söylüyorum ki şikayet bile edemiyorlar....

kuzum tavan yüksekliğin önemli ve diğer aksesuarlarının yüksekliği önemli. Çünkü bakış açısını yukarıya taşıyacak ama yukarıda yer yoksa evin basık görünecek ve diğer aşyaların abajur, çiçek, lambader, vazo gibi varsa onların yüksekliği önemli.

evet english home tarzı var doğru :) fiyatı uygun geldi 34 tl

eltilerden de korkmak gerek zaten o g... yogurdu ben yiyemiyorum kireç gibi geliyor bana

kızlar selam geldim ben malesef ögrenemedim :) yine iki kere girdik doktorun yanına açmadı açmadııı :) doktor haftaya yine gel hem görüsmüş oluruz dedi ama yok o inatsa ben daha inadım gelmeyecegim dedim :) 10 gün sonra 3lü testten sonra tekrar bakarız napalımm

ay cnm ya bende dün bu konudan bahsettim ama arada kaynadı benim cümlemde bende de cok sık oluyor elim ayagım tutmuyor direk kendimi yere ya da soguk bir yere atmak istiyorum bugun doktora soracaktım yine unuttum olmazsa tekrar giderim artık

salonumu yeni aldım hiçbir dekorotif ürün yok yerde bir antika gibi uzun vazo var o kadar
alırsam en yüsksek bu olaccaak
ben elime metre alıp tekrar bir düşüneym

siz ne güzel akıllı akıllı laflar ediyorsunuz ben Aman ne düşünur ne yapar Aman kırılır diye hiçbir şey söylemiyorum. Eşim hep beni karıştırma diyor ama benim annem değil ki baş edemiyorum ışte tek başıma. Özendim size

Olsun sağlıklı olsun da... Ama hamileliğin en çetrefilli işi de buymuş yani, cinsiyet öğrenme turları... Yazdım bunu kenara, anlatıcam çocuğum büyüyünce hamileliğin nasıl geçti diye soranlara.. O bu değilde şu cinsiyet işi adamı bitiriyor diye :):)

bu bebeler neden bukadar inatcı acaba

öğrenirsin sen de zamanla....

herkese merhaba..
Ani bir kararla doktoruma gittim bugün ve gösterdi çok şükür..Kızmış :))

haftaya 3lü test için çağırdı erken değil mi ya

evet cnm bundan bende bahsetmeliyim sanırım 4 defa girmiş olduk ultrasona bende cikolata falan fayda etmiyo valla bir dahakine turşu yiyip gidicem karar verdim :)

Böyle laflar bana da geliyordu ama çektiğim ayardan sonra gelmiyor artık. Öyle usturuplu laf söylüyorum ki şikayet bile edemiyorlar....

bide cesaret de lazım bazen söyleyeceğin söz için aman bizden uzak olsunlar da

valla orada bulabileceğin en iyi yoğurt o. Bir de yunan yoğurtlarını dene...

olmadı yunan yogurtlarnı da denerim

ben hep yazarım sorcagım soruları düşünki yiyeceğim ekmege kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…