canım 55 cm, yatak odam için uzun mesela.... ama salon için uygun olabilir. nereye koyacaksın? minik sehpa üstü falan mı? konsol üstü mü? elini 55cm açıp bir hayal et düşündüğün yerde :)))
geçmiş sayfalara baktım biraz ne çok tasarımcı varmış burda bende grafik tasarımcıyım
bu eşimle benim aramdaki bir mevzudur.Yorumunuza ihtiyaç duyarsak biz size sorarız teşekkürler tuttum bu lafı eger bi gün lazım olursa umarım olmaz derim bende benimkide duruyor cok şükür en basiti söle bi olay yasadım bende anlatayımaralık ayında büyük görümcem 1 haftalıgına ziyaretimize geldi bi aksam kardeşinden bi kaç pogaca tarifi istedi 3 gün sonra diger kardeslerle nette görüştüler ortanca görümcem aynen böle dedi aa ablan yanında kilo almıssın sen ben hiç bişey demedim ertesi sabah eşime dedim yalnızken hadi kalk yemeğini ye sonra bana laf söylüyorlar dedim eşimde sen ona bakma patavatsızdır o dedi eşimle evlendiğimizde 55 kg idi şimdi 61 lerde cok kilo alan bi yapısı yok bunu diyen görümceminde kocası zayıf iş pogaca ile bitiyorsa ooo
arada hatalar olur hangimiz yanlısa düşmüyoruz ki annem beni en basından uyardı olurda sana eltini kötülerlerse sakın sende onlara uyma diye
55 cm metreyle ölçtüm bayağı uuzn geldi de gzöüme acaba bana mı öyle geliyor dedim :) tavana değecek neredeyse
yatak oadasına olmaz evet el çarpar gece ben konsol üstüne koyacağım ama karar veremiyoummm
çok memnunum. Minik kavanozlatı da var. Meuveli yoğurt, süzmne yoğurt yapabiliyorum
Zaten bir ara göbek fotolarımızı koyalım. Güleriz eğleniriz biraz.
Yok eltiyle d eçok yakın olmamak lazım...O da kötü niyetle yapmadı aslında. Çok dolmuştu ve bana kustu herşeyi ama ben kötü etkilendim.
bu ingiliz tarzı vintage şeyleir çok seviyorum ben. Büfenin boyu çok yüksek değilse uzun gelmez. ama bir metreyle ölçüp bak yine de.
bu arada yorumun için teşekkürler.
Orda bulursun g.... ile başlayan markanın yoğurtlarını. Tadı yine türk yoğurdu gibi...Ben orda onu yiyordum.
çok memnunum. Minik kavanozlatı da var. Meuveli yoğurt, süzmne yoğurt yapabiliyorum
Zaten bir ara göbek fotolarımızı koyalım. Güleriz eğleniriz biraz.
Yok eltiyle d eçok yakın olmamak lazım...O da kötü niyetle yapmadı aslında. Çok dolmuştu ve bana kustu herşeyi ama ben kötü etkilendim.
bu ingiliz tarzı vintage şeyleir çok seviyorum ben. Büfenin boyu çok yüksek değilse uzun gelmez. ama bir metreyle ölçüp bak yine de.
bu arada yorumun için teşekkürler.
Orda bulursun g.... ile başlayan markanın yoğurtlarını. Tadı yine türk yoğurdu gibi...Ben orda onu yiyordum.
eltilerden de korkmak gerek zateno g... yogurdu ben yiyemiyorum kireç gibi geliyor bana
sabah kalktim eşim akvaryum temizliyor 1saat sürer dedim ben dilse ile dışarı çıkayım bebeğin beşiğine kulp alayım minik silikon kalıplardan alacağım falan dışarda fenalaştım ya beni oturttular şu verdiler ve o an tek düşündüğün dilse idi o ne olacaktı bana birşey olsa o korku ile taksiye bindiğim gibi geldim eve yatıyorum öyle
kuzum tavan yüksekliğin önemli ve diğer aksesuarlarının yüksekliği önemli. Çünkü bakış açısını yukarıya taşıyacak ama yukarıda yer yoksa evin basık görünecek ve diğer aşyaların abajur, çiçek, lambader, vazo gibi varsa onların yüksekliği önemli.
kızlar selam geldim ben malesef ögrenemedim :) yine iki kere girdik doktorun yanına açmadı açmadııı :) doktor haftaya yine gel hem görüsmüş oluruz dedi ama yok o inatsa ben daha inadım gelmeyecegim dedim :) 10 gün sonra 3lü testten sonra tekrar bakarız napalımm
kızlar selam geldim ben malesef ögrenemedim :) yine iki kere girdik doktorun yanına açmadı açmadııı :) doktor haftaya yine gel hem görüsmüş oluruz dedi ama yok o inatsa ben daha inadım gelmeyecegim dedim :) 10 gün sonra 3lü testten sonra tekrar bakarız napalımm
siz ne güzel akıllı akıllı laflar ediyorsunuz ben Aman ne düşünur ne yapar Aman kırılır diye hiçbir şey söylemiyorum. Eşim hep beni karıştırma diyor ama benim annem değil ki baş edemiyorum ışte tek başıma. Özendim size
Olsun sağlıklı olsun da... Ama hamileliğin en çetrefilli işi de buymuş yani, cinsiyet öğrenme turları... Yazdım bunu kenara, anlatıcam çocuğum büyüyünce hamileliğin nasıl geçti diye soranlara.. O bu değilde şu cinsiyet işi adamı bitiriyor diye :):)
bu bebeler neden bukadar inatcı acaba
herkese merhaba..
Ani bir kararla doktoruma gittim bugün ve gösterdi çok şükür..Kızmış :))
haftaya 3lü test için çağırdı erken değil mi ya
Böyle laflar bana da geliyordu ama çektiğim ayardan sonra gelmiyor artık. Öyle usturuplu laf söylüyorum ki şikayet bile edemiyorlar....
valla orada bulabileceğin en iyi yoğurt o. Bir de yunan yoğurtlarını dene...
ay cnm ya bende dün bu konudan bahsettim ama arada kaynadı benim cümlemde bende de cok sık oluyor elim ayagım tutmuyor direk kendimi yere ya da soguk bir yere atmak istiyorum bugun doktora soracaktım yine unuttum olmazsa tekrar giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?