Allah sağlık sıhhatli eksiksiz kusursuz hayırlı bi şekilde dünyaya getirsinde farketmez... Canım ben gidiyorum hadi hayırlı akşamlar iyi geceler...
karnım acikti ama kalkıp ekmek alacak halim yok eşim ışte kızım uyuyor püf ya açım
valla birşey yemem lazım fena oldum ama halim yok kaşıklarim fena. Eşim hafta içi gidecek canım ya
hayırlısı olsun benim annemin dedeleri göçmen , anne tarafımın cogu yeşil gözlü kayınvaldemin de mavi. benim ela eşimin kahve bakalım artık kime çekerse. aman hayırlısı olsun da nasıl olursa olsun.
Canım çok çok geçmiş olsun... Leblebii yumuşatır biraz ama geçmiştir inşaallah ağrın ve leblebiye de gerek kalmamıştır :)
Geçmiş olsun canım bende aynı sıkıntı kasıklarım çok ağrıyo gçer inşaallah
Canım ya annemle babam burda ya değişiklik olsun diye çıktık işte gittik yarım saat içinde döndük en yakın orası araba yok ya taksiyle gittik :) zaten çok uzağa gitmeyede halim çekmiyor. en güzel hafta içi saat 10 da geziliyor orası :)
Canım ya aynen bende bulantılarım geçti ve iştahım açıldı ve zaten boylu posluydum 1.76 boya 75 kiloydum ama işte 79 oldum :)
Burda kızlar çok zayıf ya dilse gülpembe felan artık bebişlerden sonra bizde veririz masaltuna di mi ben zaten vermeye başlamıştım bebiş oldu, bebişim sağlıklı olsunda veririm ben kilollarımıBen göksunun ordayım canım :))
Dilse dediklerinin hepsini yaptım şimdi çok daha iyiyim. Ablam da dakika tutup 15 dk da bir iki lokma ekmek yedirdi.Sık ve az yemek de iyi geldi çok...Çok teşekkürler...Şimdi gittiler.Bugün inanılmaz düşük enerjiliyim ben.
masaltuna biz de göçmeniz. Ailenin en karası benim. Herkes sarı saç yeşil gözlü...
Dilse dediklerinin hepsini yaptım şimdi çok daha iyiyim. Ablam da dakika tutup 15 dk da bir iki lokma ekmek yedirdi.Sık ve az yemek de iyi geldi çok...Çok teşekkürler...Şimdi gittiler.Bugün inanılmaz düşük enerjiliyim ben.
yedim gravyer peyniri ekmek yedim. Muz yedim. Şimdi de rezene bazı yapacağım e daha ne :)
eşin hafta içi askere mi gidiyor yoksa?valla birşey yemem lazım fena oldum ama halim yok kaşıklarim fena. Eşim hafta içi gidecek canım ya
çok sevindim iyi olmana insallah tekrarını yaşamazsın
belli mi olur belki bebegin onlara çeker
İnşallah. Çok halsizleştim. Kusmaktan sanırım...Yarın daha iyi olmak istiyorum...Hava da güzel olacakmış...ay canım nasıl sevindim anlatamam. Çok geçmiş olsun. Tekrarlamaz inşallah. Anchusa biz de göçmeniz sus çaktırma :)
ben de tam bir peynir canavarıyım ama çok yiyemiyorum hamilelikte...Neden bilmiyorum...peynir peynir peynir :))) hayatımın gerçeği. zaten çok severdim daha bir düşkün oldum neyseki cnm sacma sapan seyler istemiyorda yemiyorum
eşin hafta içi askere mi gidiyor yoksa?
Çok teşekkürler. Umarım ilk ve son olmuştur bu kan kusma... Çok kötüydü...Su içerken acı çekiyorum şu anda..
Anneme benzemesini çok isterim çocuğumun. Biraz kıpırdamaya başlasın bol bol annemin resmine bakacağım. Bakarsın hurafe gerçek olur...Hoş annemin kopyasıyım ben de(renkler dışında)...
ay canım nasıl sevindim anlatamam. Çok geçmiş olsun. Tekrarlamaz inşallah. Anchusa biz de göçmeniz sus çaktırma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?