2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karnım acikti ama kalkıp ekmek alacak halim yok eşim ışte kızım uyuyor püf ya açım

valla birşey yemem lazım fena oldum ama halim yok kaşıklarim fena. Eşim hafta içi gidecek canım ya

bütün anneler hayırlısıyla bebeginizi kucanıza alın inşallah bu çok güzel bi duygu bende maşllh bitane var ama bi daha istiyoruz ve 2 gün sonra catlama ignesi vurulcam bakalım heycanlıyım şimdiden :))

Dilse dediklerinin hepsini yaptım şimdi çok daha iyiyim. Ablam da dakika tutup 15 dk da bir iki lokma ekmek yedirdi.Sık ve az yemek de iyi geldi çok...Çok teşekkürler...Şimdi gittiler.Bugün inanılmaz düşük enerjiliyim ben.

masaltuna biz de göçmeniz. Ailenin en karası benim. Herkes sarı saç yeşil gözlü...

yedim gravyer peyniri ekmek yedim. Muz yedim. Şimdi de rezene bazı yapacağım e daha ne :)

Yemek borusu ve boğaz acım hemen geçece gibi değil.. Ama en azından kusmuyorum şu an... Teşekkürler...

çok sevindim iyi olmana insallah tekrarını yaşamazsın

ay canım nasıl sevindim anlatamam. Çok geçmiş olsun. Tekrarlamaz inşallah. Anchusa biz de göçmeniz sus çaktırma :)

valla birşey yemem lazım fena oldum ama halim yok kaşıklarim fena. Eşim hafta içi gidecek canım ya
eşin hafta içi askere mi gidiyor yoksa?
çok sevindim iyi olmana insallah tekrarını yaşamazsın

belli mi olur belki bebegin onlara çeker

Çok teşekkürler. Umarım ilk ve son olmuştur bu kan kusma... Çok kötüydü...Su içerken acı çekiyorum şu anda..
Anneme benzemesini çok isterim çocuğumun. Biraz kıpırdamaya başlasın bol bol annemin resmine bakacağım. Bakarsın hurafe gerçek olur...Hoş annemin kopyasıyım ben de(renkler dışında)...

ay canım nasıl sevindim anlatamam. Çok geçmiş olsun. Tekrarlamaz inşallah. Anchusa biz de göçmeniz sus çaktırma :)
İnşallah. Çok halsizleştim. Kusmaktan sanırım...Yarın daha iyi olmak istiyorum...Hava da güzel olacakmış...

peynir peynir peynir :))) hayatımın gerçeği. zaten çok severdim daha bir düşkün oldum neyseki cnm sacma sapan seyler istemiyorda yemiyorum
ben de tam bir peynir canavarıyım ama çok yiyemiyorum hamilelikte...Neden bilmiyorum...

benim üst komsumun kızı vardı karadeniz kızı. sarısın mavi gözlü hayatımda gördüüğüm en güzel bebeklerden biriydi o. bende hamile oldugumu ögrendiğimden beri onun fotosunu tlf ekranımda taşıyorum. benzemesi mümkün değil ama bakalım hurafeye :)

anchusa yok tatlım ya annesine gidiyor birkaç günlüğüne. O acı da geçecek merak etme sende mi hiç hayatında kusmadin. Çok önemli bak ben hiç kusmadim ve kızım da kaç kez boğulma tehlikesi atlattım şu an komik ama öyle hala kusarken burnumdan kusuyorum o yüzden kusmadan benim kadar çeken olamaz mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…