benim üst komsumun kızı vardı karadeniz kızı. sarısın mavi gözlü hayatımda gördüüğüm en güzel bebeklerden biriydi o. bende hamile oldugumu ögrendiğimden beri onun fotosunu tlf ekranımda taşıyorum. benzemesi mümkün değil ama bakalım hurafeye :)
anchusa yok tatlım ya annesine gidiyor birkaç günlüğüne. O acı da geçecek merak etme sende mi hiç hayatında kusmadin. Çok önemli bak ben hiç kusmadim ve kızım da kaç kez boğulma tehlikesi atlattım şu an komik ama öyle hala kusarken burnumdan kusuyorum o yüzden kusmadan benim kadar çeken olamaz mümkün değil.
ya tutarsa misali.... Gidip eşimin ailesine benzer zaten ben böyle üstüne düştükçe...
ben kızım da aynaya baktım deli gibi kızım benim bebeklik fotoğrafimin kopyası hatta kaynanam her fırsatta laf sokar oğluma hiç mi bakmadın diyor. Gorumcem de ilk harekette kocasına bakmış bebek kocasının kopyası. Ama asla birşey i kınamayin ay onun burnu yamuk ay onun gözü kahve gibi
ben kızım da aynaya baktım deli gibi kızım benim bebeklik fotoğrafimin kopyası hatta kaynanam her fırsatta laf sokar oğluma hiç mi bakmadın diyor. Gorumcem de ilk harekette kocasına bakmış bebek kocasının kopyası. Ama asla birşey i kınamayin ay onun burnu yamuk ay onun gözü kahve gibi
Hııı gitsin bakalım annesine...
Yok bilmem öyle kusmayı pek. Hamilelikte de şu ana kadar 4 kez falan kustum...Ama kan görünce bugün çok panik oldum. Neyse oldu bitti...
kayınvaldelere benzerse görürüz. hadi görünüş neyse de huyları bari... Allahım sen duy :)) şaka bir yana aman bahane bulmaya gelmez böyle şeyler valla
Geceleri göbeğimiz şişiyor ya. Hep hazımsızlıktan diye düşünmüştüm. Bugün doğru dürüst birsey yemedim. Yediklerim de çıktı ama benim göbek şu anda yine 7 aylık... Neyin hazımsızlığı olacak ki bu? Gaz yapan birsey de yemiyorum....
bende anlamıyorum o kadar dikkat ediyorum yediklerime ama sürekli gaz sancısı yaşıyorum. karnımda zaten masallahh.. sahi anchusa sen kefiri doktoruna danışmış mıydın. ben kendi doktoruma sormayı unutuyorum hep. baska bir doktora sordugumda da cok gerekli degil dedi. bir de 2li sonucunu maile isteyecektin geldi mi nasıl çıkmış
hayırlı Sağlıkli olsun da nasıl olursa olsun. Ama benim aileme benzesin azıcık renkli gözlü sarışın falan bizim ailenin en koyusu benim. Kumral beyaz ten ela göz.
kefir günde 1 bardak içebilirsin dedi dr. um.
Ama ben hergün içmiyorum. Canım onu da istemiyor.
İkili testimi emaille attılar bugün. Sonuç iyi Dr. un dediği gibi...İnşallah ayrıntılı ultrason da iyi çıkar. Üçlü yapılmayacak bana...
doktor gerekli görmüyorsa yaptırma tabi. senin olasılık kaç çıkmış
Anne yaş riski 1/260 NEGATİF
Kombine trizomi 21 riski 1/2408 NEGATİF
Kombine trizomi 13/18 riski 1/829920 NEGATİF
1/250 nin altı pozitif kabul ediliyormuş..
Eşimi aradım tarçınli kurabiye un kurabiyesi ve alman pastası istedim ay durmadan da tatlı istenmez ki ne bebek bu ya
maşallah diyelim gayet güzel çıkmış. yaş riski de çok güzel benim yaş riski seninkinden daha vasat sanırım neden bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?