günaydın kızlar, pek yazamıyorum topiğe neden bilmiyorum ama sanki kendimi yabancı gibi hissediyorum:26: çok saçma biliyorum ama ne biliyim. aslında sizi hep okuyorum ama yazamıyorum.
anchusa çok geçmiş olsun zordur bilirim. Mutlaka ağzını calkala ve tükür ve bir yudum olsun su iç ki boğazın temizlensin. Asla sıcak birşey yeme içme kılcal damarları çok zorladıgin için oldu böyle düşün. Limon baharat özellikle kimyon vs tüketme. Ilık şeyler ye. Ben leblebi yiyorum o durumda ve ekmek içi ona da peynir falan koydum hep yoğurt iyi geliyor hep. Ve şu an mide suyu daha çok geliyor ve daha çok yanıyor ilacı ihmal etme. Ama Kusunca bir süre birşey yeme hemen. Ne zaman yesem bir daha Kustum ben. Aklımda ki bunlar şimdilik geldikçe söylerim. Suyu çok tüketme eğer ağzına geliyorsa reflu olayı yani. Acıkcası su ogurmemen lazım bır suse bogazn toparlansın braz.
Dilse senin de boğazın acıyor mu böyle?? Ben suyu bile yutamıyorum ki...
Ilık ıhlamuru zorla, acı çeke çeke içtim.Yoğurt deneyeyim bir de... Diğer dediklerini uyguladım...İnternette 2 günden önce iyileşmez yazıyordu. Sen kan kusunca ve yemek borun tahriş olunca ne kadar sürüyor geçmesi?
Ay ablam aradı size geliyoruz diye. Gelmeyin diyemedim. Neyse yemeğe gelmeyeceğiz dedi...Hiç yemek yapacak halim yoktu..
tabi boğazim nasıl aciyordu hele yutkunurken. Normal yani.benim acı evet ertesi gün devam ediyordu. Şu an yapmam gereken mideni boş bırakmamak yoksa safra gelir daha çok yanar ve onu kusarken daha çok oğurursun. Asla refluyu tetikleyecek birşey yeme ki boğazin daha çok yanmasın.ve gece 2 yastıkla yat o zaman boğazin daha rahat ediyor. Ablan da yabancı değil canım. Bir de mideni sarsma otur kalk falan o zaman reflu bayağı atağa kalkıyor. Eğer dikkat edersen yarın akşama bayağı hafifler ben 9 kez yaşadım yalama oldum hatta.
Defalarca kusupta yaşasam anlarım ama bir kerecik kustum onda da hemen kan kustum ....Amma hassasmışım..
Toz falan da almaktan vazgeçtim valla. İdare etsinler artık... Açım şimdi ama peynirli pide bile yiyemedim. Bari beyaz peynirli tost yapayım kendime.Nasıl yutacaksam....Bebeğe birşey olmamıştır inşallah...Göğüslerimin hassasiyeti de yok bugün...
Defalarca kusupta yaşasam anlarım ama bir kerecik kustum onda da hemen kan kustum ....Amma hassasmışım..
Toz falan da almaktan vazgeçtim valla. İdare etsinler artık... Açım şimdi ama peynirli pide bile yiyemedim. Bari beyaz peynirli tost yapayım kendime.Nasıl yutacaksam....Bebeğe birşey olmamıştır inşallah...Göğüslerimin hassasiyeti de yok bugün...
Arkadaşlar çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin...
Banada kayınvalidemler filan telefonda çok dikkat et hasta olma diorlar ama walla salgın var 7den 70 e herkes hasta bundan korunmak çok da mümkün değil elimden geldiğince dikkat ediorum ama Allah'a emanetiz diorum...
Doktorum bana sakın alışveriş yapma herşey için çok erken daha yolun yarısı bile değil dedi bir de eşinin aşağıda olduğunu söyleyince bayağı demoralize oldum ama annemle bugün çarşıya çıktık annem gitmeden bişeyler almak istedi battaniye çıtlı badi önlük çorap bişiler aldık mecburen...
aa dur sorumu bugün yinelemedim.
batı ataşehir de oturan var mı? şifa niyetine 1 tane komşum olsun...
başlık mı açsam komşu aranıyor diye.
anchusa turamit dilse hülyaslm azure çok tsk ederim size. hakkaten nefes alamaz hale geldim ölücem sandım ama sıcak su torbası iyi geldi. biraz daha iyiyim şimdi umarım yarına kadar birşeyim kalmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?