alt komsu su anda sanırım börek, çörek gibi birseyler yaptı evin içi nasıl koktu anlatamam ya gecenin bu saatinde yapılır mı bu. alt kata inesim var
alt komsu su anda sanırım börek, çörek gibi birseyler yaptı evin içi nasıl koktu anlatamam ya gecenin bu saatinde yapılır mı bu. alt kata inesim var
Yarın büyük ihtimalle misafiri gelecektir. Harıl harıl pasta börek yetiştirmeye çalışıyordur. Ne bilsin senin hamile olduğunu ve sana kokacağını...
hiç çekinme git çabuk :) dilse ye hamile iken mangal yapıyor bizim apartman da ay oldum bir yerin şişti şişecek eşim gitti aldı geldi
Samimiyetin varsa in . Bizim apartmanda da pek br hamarat varmış. Hergün börek pişiriyor biri. Yakalarsam yicem bütün böreklerini :)
sanmam cok kalabalık bir aile. bir de teyze öyle aksamdan hazırlık yapacak brine benzemiyor.kendilerine yapmıslardır çatalımı kapıp bi tıklatıyım kapılarını :)
O zaman komşun da benim gibi mutfak faresi..Hiç üşenmem gece 2 de olsa canım istiyorsa kek börek yaparım...Yadırgamıyorum o yüzden..Bir kere gece 2 de kek pişrirken komşu geldi. Fırında kek unutup uyumadınız di mi buram buram kek kokuyor diye....
kızın hayırlı olsun canım. Masaltuna ben gider isterdim derdim hamileyim bir tane verir misiniz diye. Ben gece 12 de istedim
hersey yolunda mrk etmeyin deyip 1 dilim kek verseydin :)))
yarın hemen kalk yap canım ya. Hani normal isteme olsa neyse de. Koku aldın ihmal etme. Ay eşim gelse de bende yesem artık şekerim düştü resmen
valla kalktım ısıklarına baktım kapatmışlar sanırım yiyip yattılar hmn :))) ama bende cnm daha cok istemesin die attım agzıma biseyler napimm
açık börekçi yokmudur yakınında eşine yada birine aldırsan. Ben öyle bi durumda o istediğim şeyden tiksindiriyorum. Kötü bişey olduğ*nu falan düşünüyorum işe yarıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?