Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm benimmmevet canım genelde normal çıkıyooo
stres yapma bebeğine eziyet etme annesiiii
başta brşey düşünemiyordum ama şuan bazı şeyler dank ediyor kafama.... korkularım başladı..... nasıl yapacağım ikisini nasıl idare edeceğim diyerekten :26:
kızlarr bebişinizin hareketleirni hissetmeye başladınızmıı ben henüz hissetmiyorum ama yatarken rahatsız bir pozisyonda yatıyorsam beni uyarıyor bıdık düzelttiriyor zorla beniDD
birde kilo durumunuz nasıl gidiyor ben almıyorum kilo yawss normalmi püfs
saol cnm benimmm
kasığım sızlıyo hafif ince bi damarı çekiyolar sanki sağ tarafımm![]()
ben hissediyorum ama benim 2. sizin daha vktinz var.... kilo durum hala 3 kilo eksideyim....kızlarr bebişinizin hareketleirni hissetmeye başladınızmıı ben henüz hissetmiyorum ama yatarken rahatsız bir pozisyonda yatıyorsam beni uyarıyor bıdık düzelttiriyor zorla beniDD
saol cnm benimmm
kasığım sızlıyo hafif ince bi damarı çekiyolar sanki sağ tarafımm![]()
Ben henüz birşey hissedemiyorum zaten kasmıyorum da kendimi henüz erken diye.2 kilo aldım şimdiye kadar...
kızlarr bebişinizin hareketleirni hissetmeye başladınızmıı ben henüz hissetmiyorum ama yatarken rahatsız bir pozisyonda yatıyorsam beni uyarıyor bıdık düzelttiriyor zorla beniDD
bende kasmıyorum ama soruyorlarrr hissediyormsun başlamıştır hareketlenmeye falan diyedede bende henüz bişi hissetmiyorum diyinve tuhaf oluyor bendemi sorun var acaba dedimDD
bende 1 kg aldım dahaaa
ben hissediyorum ama benim 2. sizin daha vktinz var.... kilo durum hala 3 kilo eksideyim....
canım ben kasıklarımda pıtır pıtır bişeyler hissediyrm ama emin değilim bağırsak hareketide olabilirmişşş
kilo olayına ben hiç girmeyeymmmmm![]()
yok ya ne yazıkki.... ben hallederim de çok perişan olacağım..... şimdi diyorlar dilseyi sakın ihmal etme herşeye gönül koyar vs vs bende bebeği emzirir uyutur dilseyle oynarım diyorum ama ben çok uykusuz kalacağım babamızda askerde olacak.... zor günler var ufukta bakalım.... ama hallederim gibime geliyor.... herkes koolayı yapar önemli olan zoru başarmak![]()
cnm senin sonuçların çıktı dimi?brck maalesef kan testi sonuçlarını almadan bir ohh çekemiyorsun.. Topic te bir arkadaşın ense kalınlığı normal çıktı ama kan testiyle kıyaslandığında riskli çıktı... Dayanacaksın 1 hafta.. Ama genelde iyi çıkıyor sonuçlar.... Ense kalınlığını yalnızca değerlendirmiyorlar, illa ki kan testiyle kıyaslanmalı. Ama içini rahat tut....
Aynısını bana da yapıyorlar,hissetmiyorum diyorum aaaaa filan diye garip garip bakıyolar.İlk gebeliklerde 18-20 haftalarda hatta 20 den sonra bile hissedilmesi gayet normalmiş takma onları boşver
dün pazar yapmıştım eşim çok kızdı o evde yoktu taze meyveler alim dedim.7-8 kilo taşıdım acaba diyorum bişimi oldu allah korusun..
cinsiyet öğrendimi çoğunuz kızlar