2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oğluşun hayırlı olsun canım ya..... maşallah ona kocaman :nazar::nazar: çok tatlı ya hemen göstermiş üzmemiş annesini..... ayy benimkide göstersin nolur nolur nolurrrrrrrrrrrrrrr:16::16:

dilsecim ne zaman gidiceksn canm sen? gitsen gösterir artık annesi açar belki bak ben gidicem yarın yada öbür gün deniyim şansımı git sendee dene;)

canımcım sen ne zaman gitmiştinde göstermedimi öğrenmemişmiydin ya karıştırdım kusura bakma:( bende yarın öbrü gün gidicem öğrenmeye başka bi dr a,çünkü randevumuz 5 nisan dayanamıyorummmmmm offf meraktan ölcem yanii:)

cnm ben perşembe gunu gtmıstım dr.boyunu kılosunu soledı cınsıyet ıcın dha erken dedı zaten bızımkı yatıyodu sırt ustu ben cok merka edıyorum falan dedım dr. Dha erken ama kıza benzetyrm ben dedı 1 ay snra tekrr gttgmde bellı olurmus bızde heycnle beklıoruz :44::44::44:

dilsecim ne zaman gidiceksn canm sen? gitsen gösterir artık annesi açar belki bak ben gidicem yarın yada öbür gün deniyim şansımı git sendee dene;)

ya benim 1 aylık kontrolüm bugündü ama arada 2li için gittim gördüm bende bari bir hafta geç gideyim çok sık girmeyim usg ye dedim..... şimdi keşke bugün mü gitseydim diyorum:27:

kızlar kendiminkini öğrendim şimdi sizinkini merak ediyorum bizim doktor hemen söyledi cinsiyetini birdeki muayenede dermiş %90 erkek demiştim kızmış diye valla benim koca dr ne yapar bilmem:)

cnm ben perşembe gunu gtmıstım dr.boyunu kılosunu soledı cınsıyet ıcın dha erken dedı zaten bızımkı yatıyodu sırt ustu ben cok merka edıyorum falan dedım dr. Dha erken ama kıza benzetyrm ben dedı 1 ay snra tekrr gttgmde bellı olurmus bızde heycnle beklıoruz :44::44::44:

allah allah aslında 14.haftadan sonra belli olan bi sürü arkadaş var erken olmasına bence erken deildirde pozisyonu demekki uygun deilmiş ondandır,sağlık olsun,bende gittiğimde 13+1 di bir ay sonra gel dedi yok dayanamıcam başka dr a gidicem:))
ama en azından tahmin etmiş oda bişey,değişmezse süperde değişince hayal kırıklığı oluyo oda kötü inş.kız olur:)

ya benim 1 aylık kontrolüm bugündü ama arada 2li için gittim gördüm bende bari bir hafta geç gideyim çok sık girmeyim usg ye dedim..... şimdi keşke bugün mü gitseydim diyorum:27:

keşke gitsydin tabii ya,tamam yarın git bence ya boşver,ben rüyamda görüyorum ikidir,gidiyorum dr a cinsiyeti söylüyo bi gün kızmıi,ertesi gün erkek,kafayı yicem bi an önce öğrenemezsem:)) senide çok merak ediyorum aynıyız ya senle ondanda merak ediyorum:)

kızlar kendiminkini öğrendim şimdi sizinkini merak ediyorum bizim doktor hemen söyledi cinsiyetini birdeki muayenede dermiş %90 erkek demiştim kızmış diye valla benim koca dr ne yapar bilmem:)

hayal kırıklığı olmasın ya inş.erkek demiş erkek kalsın inş.en büyük korkum bu diyolar ya bilmem kaç ay erkek denmiş sonra aa deilmiş yanılmışım yada tam tersi,çok korkuyorm bundan hazırlan hazırlan hooop değişsin aaaooov allah muhafazaa

allah allah aslında 14.haftadan sonra belli olan bi sürü arkadaş var erken olmasına bence erken deildirde pozisyonu demekki uygun deilmiş ondandır,sağlık olsun,bende gittiğimde 13+1 di bir ay sonra gel dedi yok dayanamıcam başka dr a gidicem:))
ama en azından tahmin etmiş oda bişey,değişmezse süperde değişince hayal kırıklığı oluyo oda kötü inş.kız olur:)

keşke gitsydin tabii ya,tamam yarın git bence ya boşver,ben rüyamda görüyorum ikidir,gidiyorum dr a cinsiyeti söylüyo bi gün kızmıi,ertesi gün erkek,kafayı yicem bi an önce öğrenemezsem:)) senide çok merak ediyorum aynıyız ya senle ondanda merak ediyorum:)

canım ya ben eşimle gidiyorum malum dilse ile gitmem zor.... eşim pazartesi izinli o yüzden en erken haftyya pazartesi gidebilirim çatlayacağım ama napalımmmm:18:

hayal kırıklığı olmasın ya inş.erkek demiş erkek kalsın inş.en büyük korkum bu diyolar ya bilmem kaç ay erkek denmiş sonra aa deilmiş yanılmışım yada tam tersi,çok korkuyorm bundan hazırlan hazırlan hooop değişsin aaaooov allah muhafazaa

e bende öyle oldu gene sorun olmuo sadece ilk aylarda renk karmaşası yaşıosun evde haha:52:

aynen ole degısmezse cnm oyuzden muallakta kaldık gercı bana herkesın kızın olcak dıodu ısyrnde baklım hyrlısı saglıklı olsunda 1 ay dha beklrız napalım:))

canım ya ben eşimle gidiyorum malum dilse ile gitmem zor.... eşim pazartesi izinli o yüzden en erken haftyya pazartesi gidebilirim çatlayacağım ama napalımmmm:18:

ayy anladım olsuuun hem bu kadar durdun bi haftacıkda durulur bişey olmaz napıcan böyle durumda beklenir ;)

ayy anladım olsuuun hem bu kadar durdun bi haftacıkda durulur bişey olmaz napıcan böyle durumda beklenir ;)

dilsedeyken duramıyordum sık sık gidiyordum şimdi tecrübeliyim ya bugün gitmemiz gereken randevuyu 1 hafta ileriye attım :52::52::52::52:

aynen canım önce meraktan catla öğrenincede ya yanlış görmüşse diye stres ol aman beyav

dilsedeyken duramıyordum sık sık gidiyordum şimdi tecrübeliyim ya bugün gitmemiz gereken randevuyu 1 hafta ileriye attım :52::52::52::52:

slm kızlar biz geldik çok şükür ikili testimiz normalmiş sonuçlar gayet iyi dedi sağlığımızda yerindeymiş:nazar: ve cinsiyete gelince %90 erkek dedi dr umuz balkalım kısmet bebişim büyümüş teyzeleri her görmemde büyüyo:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: darısı öğrenemeyen arkadaşlara inş

geçmiş olsun :34:bende çok korkuyordum düdüklüden alıştım artık ama hala sürekli hava kaçırıyormu diye kontrol edrim ocaktayken
Teşekkür ederim canım.Ben de elektirkli olanlarından almaya karar verdim.Bunu kullanmaya bidaha cesaret edebileceğimi sanmıyorum..

şimdi aradı beni...... ağlıyorum valla.... mesaj atmış acele beni ara diye.... dedim brşey oldu..... askerlik şubesine gidecekttiiiiii aradım hemen aşkım sakin ol dediiii.............. dedim ne oldu......... komutan senin günün geçmiş dedi bana bişeyler verdiler zarf falan saçımı saklaımı kestiler nevşehire gidiyorum dedi.... ya dedim öyle şeymi olur başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorummmmmmmmmmmmmmm dilsede anne dedi korktu pc kucağımdan düştü..... eşim başladı gülmeye ama nasıl bağırıyprum salak çocuğa da birşey olabilir diye..... bana bu şaka yapılır mı diye...... 1 2 3 nisanda sınav varmış bakalım orda belli olacakmış neresi vs ay gidiyor kocam yaaaaaaaaaaa:43::43::43::43:

Canım şaka agır olmuş biraz.Benim eşim de bazen böyle şakanın dozunu kaçırır çok kızarım bebişe bişey olacak diye. İnsallah yakın ve rahat biryerlerde olur eşin.Şimdiden allah kavuştursun canım..

cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış hadi hayırlısı kızlar bende gip oldum önce oğlum ağır atlattı ondan bana çok kötüyüm ya ilaçda alamadım buralara giremedim kızlar aman sizde dikkat edin grip çok yaygın bu ara

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine. Meyve ye bol bol.
.
Hayırlı olsun arabanız hamilelik döneminde ve bebek olduğunda da çok rahat edersiniz güle güle kullanın...
Ayrıca geçmiş olsun.Düdüklüyü dikkatli kullanmak gerek.

Teşekkür ederim canım.Hala mutfakla ugrasıyorum.Tavanı silemedim ama.Kocamı bekliyor mecbur..Halım, dolaplarım, herşeyim mercimek oldu..

Ya kizlar bu mide kazinmalari ne zaman gecer?sureklide yenmezki ?

Ben de hiç doymuyorum.Sanki yediklerim biyerden cıkıp gidiyor gibi.Aklım hep yemekte.Bu gidişle fil gibi olacam.Her gören cok kilo aldıgıımı söylüyor.Doktorum da dikkat etmem gerektiğini söylüyor.Dikkat etmem gerektiğini biliyorum ama bu beni daha kötü etkiliyor.Sürekli yemek istiorum:)

geçmiş olsun canım vallah allah korumuş seni.....

Teşekkür ederim canım.

hayırlı olsun oğluşun canım yaaaaaaa:) :) darısı ben dahil tüm öğrenemyenlerin başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar:

slm kızlar biz geldik çok şükür ikili testimiz normalmiş sonuçlar gayet iyi dedi sağlığımızda yerindeymiş:nazar: ve cinsiyete gelince %90 erkek dedi dr umuz balkalım kısmet bebişim büyümüş teyzeleri her görmemde büyüyo:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: darısı öğrenemeyen arkadaşlara inş
Hayirli olsun oglusun yyy seende ogrendin ne guzel.
Bende cumaa gunu 14w2 olcam erkenmi diye dusunuyordum ama bak sende aynisin umut oldun bana:)ins gosterir.

Back
X