Aaaa paşa oğlumun saç şekli ortaya çıkmış bugün
babasının saçları gibi kıvırcık marul mu olur acaba yoksa benim gibi dalgalı mı
İnşallah kıvırcık olur heheh![]()
bende kıvırcık saclı olsun isterim benim de kıvırcık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa paşa oğlumun saç şekli ortaya çıkmış bugün
babasının saçları gibi kıvırcık marul mu olur acaba yoksa benim gibi dalgalı mı
İnşallah kıvırcık olur heheh![]()
Valla canım benimkisi de büyüdü belli oluyor artık baya...
Ama benimle oranla eşimin göbüşü de büyüdü, soranlara Kundera'dan etkileniyorum bende diyor, bana eşlik ediyormuş güya kendimi yalnız hissetmeyim diye![]()
Hatun kişiler hayırlı akşamlar ben de geldim :)
Yarın doktora gitcem doktorumu değiştim zırt pırt arrayıp iptal ettiler randevumu ertlettiler bene ilk gittiğim özel hastaneye gitcem :) 3 lü taramanın sonucu alcam yeni doktoruma göstercem de içimde bir korku varYarını iple çekiyorum cinsiyeti de öğrenirim inşaallah :)
bende kıvırcık saclı olsun isterim benim de kıvırcık :)
Evet ya; benim dalgalı mesela bayağı bir uğraştırıyor beni ama kıvırcık olsaydı en azından jölele çık yapardım...
Gerçi oğluş için pek işe yarar mı bilmiyorum da yarar herhalde
Minik bir yiğenim var saçları kıvırcık top gibi tepede duruyor çekince omzundan aşağı geliyor ve ben ona bayılıyorum ondan hevesleniyorum![]()
tartılmıyor musun cnm ya. ama artık yavas yavas cıkacak yani ne güzel iştee :)))
Valla canım benimkisi de büyüdü belli oluyor artık baya...
Ama benimle oranla eşimin göbüşü de büyüdü, soranlara Kundera'dan etkileniyorum bende diyor, bana eşlik ediyormuş güya kendimi yalnız hissetmeyim diye![]()
Canım doktordan doktora tartılıyorum.Evdeki tartının pili bitmiş.Hep ihmal ediyorum almayı..
Ehehe benim de eşimin göbüğü büyüdü..Hatta aile içinde bana hamile ona da kamile diyorlarO benden daha çok aş eriyor
Ama okumuştum biyerlerde.Erkekler eşlerinin hamileliklerinde bir miktar östrojen salgıladıklarından aş erme, mide bulantısı, iştah artışı gibi belirtiler onlarda da görülürmüş.Dogumdan sonra loğusalıkta da bize eşlik etseler keşke
![]()
Aaaa gerçekten mi bak ben bunu hiç duymamıştım, ama benden fazla yemeye başladı, benim hamileliğim boyunca o da 5 kilo aldı, 100 e tamamladık çok şükür
Ama maalesef bikaç hafta dikkat etsin hemen kilo verebiliyor sinir oluyorum benimse aylarca uğraşmam gerektiğinden istediği kadar alsın hiç üzülmüyorum valla![]()
kızlarrrr forumdaa dolanıyorumm bebiş bekleyenler çok güzell bebiş odası hazırlamışlarrrrr resimleirni paylaşmışlarr ay çok şiirnlerrrr içim gitti maşallah onlara inş. hepsinin bebişleri huzurlu mutlu olur darısıda bizlere inş.
hangi baglantıda cnm linki kopyalasana biz de bakalım
püfsss kapatmıştım sayfayı arıyorum bulamıyorumDD bulursam linki paylaşırım canım
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...sini-hazirlayanlar-resimlerini-ekleyelim.html bu linkte var kızlar sanıırm
acaba ben bebişime oda yapabilecek miyim çok kararsızım pofff
canım inşallah gönlünde ki gibi olur herşey. Ama bence ilk günden ayırmak mantıklı değil. Ben dilse yi 4. Aydan sonra ayırdım bakalım bu bebek nasıl olacak. Ya oturma odasını bozmak zorundayim ya da dilsenin odası yeniden düzenlenecek
yok cnm ilk günden zaten ayıramam ben kıyamam yani. onun icin ilk zamanları gecirebilecegi bir besik istiyorum yanıma sonrasında oda cok istiyorum fakat bu evimde cocuk odası acayip kücük benim. gönlüme göre birsey alamam diyorum. ama tayin zamanını beklersekte bu defa yanımızda cok kalmıs olacak sonrasında ayırmak cok zor. bilmiyorumm
büyüyen karyola ve bir dolap işini görür sevimli bir hali güzel bir perde yeter. Küçük şirin bir raf ile duvara çok sevimli olur. Kendi evine geçince de mobilya yi genişletirsin rengi beyaz tut KOMBIN kolay olur. Benim ki tam muallakta eşim seneye çıkarız diyor mecbur evde bir yeri bozmak zorundayim