2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de bir kere evde yemek yok yicek diye ağladım. Gören olsa yazık herhalde buzdolabında birşey yok der. Yemek pişirmeyi çok seviyorum ama 2 aydır maalesef pişiremiyorum. Hatta kokudan pişirmek zulüm geliyor. Sürekli dışardan ısmarlıyor eşimde.. En sevmediğim şeydir sürekli hazır gıda tüketmek...Bu kız hamile bir tencere yemek yapayım diyen de olmadı hiç... Bir sabah kalktım başladım ağlamaya.. Noldu diyor eşim. "Yemek yok, yine pişirmek zorundayım diyorum ama hıçkıra hıçkıra. Pişirme güzelim dışardan ısmarlarız diyor eşim Ben çığlık ata ata ağlamaya devam ediyorum,pizza kafalı oldu çocuk pizza yiye yiyeeeeee diye... sonra aniden durup gülmeye başladım ben napıyorum diye...Çok komiktim yaaaa

cok güldürdün beni cnm ya hamilelik böle bişey olsa gerek :52:

ben de bir kere evde yemek yok yicek diye ağladım. Gören olsa yazık herhalde buzdolabında birşey yok der. Yemek pişirmeyi çok seviyorum ama 2 aydır maalesef pişiremiyorum. Hatta kokudan pişirmek zulüm geliyor. Sürekli dışardan ısmarlıyor eşimde.. En sevmediğim şeydir sürekli hazır gıda tüketmek...bu kız hamile bir tencere yemek yapayım diyen de olmadı hiç... Bir sabah kalktım başladım ağlamaya.. Noldu diyor eşim. "yemek yok, yine pişirmek zorundayım diyorum ama hıçkıra hıçkıra. Pişirme güzelim dışardan ısmarlarız diyor eşim ben çığlık ata ata ağlamaya devam ediyorum,pizza kafalı oldu çocuk pizza yiye yiyeeeeee diye... Sonra aniden durup gülmeye başladım ben napıyorum diye...çok komiktim yaaaa

aynı sey bende de olmustu yemek yapamıyrm evı temzlıyemıyorum esıme senle ılgılenmyrm dıe baslmstm aglamay ama ole bole deıl hıckıra hıckıra :)))eşimde korkuo benı ole aglrken gorunce .susunca uyku bastırıo benı uyup kalıyrm sonra:)))

cok güldürdün beni cnm ya hamilelik böle bişey olsa gerek :52:

Eşim de keşke video ya çekseydik diyor ya....
Biz videolar yapmaya başladık. Göbeğimi ve beni kaydedip gıcık ediyor eşim.. Ben sinirlenip bağırınca da "İşte senin annen böyle bir psikopat evladım" diyor...evde tam makara dönüyor. Çok eğleniyoruz...

şu özel hastaneleri varya hepsi para tuzağı parası olmayanlara allah yardım etsin dün drumu aradım hemen dahiliyeye git dedi akşam pendik bölge hastanesine gittik dahiliyeye adam baktı bana bisürü test istedi eyvallah dedik yaptırdık snr nöbetci kadın doğumcuya gittim bebişime baktım iimi diye gayet iyiymiş teyzleri yerinde duramıyordu paso hopluyodu cinsiyetini sordum adamda tık yok söylemedi dedimki ıkılı teste 12 .ci haftam gittik adam çok ii adınıda verdim ihtimal erkek dedi ama deişebilirde dedi siz ne görüyorsunuz %50 kız %50 erkek dedi bende dayanamadım hastayım ama espiriniz bence ii deildi neyse kalkarken dedim vallah şu cinsyet söyleme paralı olsa doktorlar peşlerimizden koşcak heralde dedim adam bayağı bi bozuldu sonra tahlil sonuçları aldık dahiliyeciye gittik tahlillerim ii çıktı çok şükür normalde antibotik vermem lazım ama sen doğpal şeylerle iyileşmeye bak ay benim tepem bi attı madem bana ilaç yazmayacksın o zaman ne diye tahlil istiyorsun soyguncusunuz diye bi bağırdım hastanede öyle eve geldk

aynı sey bende de olmustu yemek yapamıyrm evı temzlıyemıyorum esıme senle ılgılenmyrm dıe baslmstm aglamay ama ole bole deıl hıckıra hıckıra :)))eşimde korkuo benı ole aglrken gorunce .susunca uyku bastırıo benı uyup kalıyrm sonra:)))

Ay yok temizlik yapamıyorum diye ağlamıyorum valla ben. İşime geliyor mu ne?????Ev batana kadar bekliyorum. 1 hafta temizlik yapmasan oluyor ama hergün yemek yapmak ve yemek lazım...:44::44::44:

Eşim de keşke video ya çekseydik diyor ya....
Biz videolar yapmaya başladık. Göbeğimi ve beni kaydedip gıcık ediyor eşim.. Ben sinirlenip bağırınca da "İşte senin annen böyle bir psikopat evladım" diyor...evde tam makara dönüyor. Çok eğleniyoruz...

ne güzel olurdu aslında :33: ilerde cocugunda görürdü annemi ne hale soktum diye :1::1:

şu özel hastaneleri varya hepsi para tuzağı parası olmayanlara allah yardım etsin dün drumu aradım hemen dahiliyeye git dedi akşam pendik bölge hastanesine gittik dahiliyeye adam baktı bana bisürü test istedi eyvallah dedik yaptırdık snr nöbetci kadın doğumcuya gittim bebişime baktım iimi diye gayet iyiymiş teyzleri yerinde duramıyordu paso hopluyodu cinsiyetini sordum adamda tık yok söylemedi dedimki ıkılı teste 12 .ci haftam gittik adam çok ii adınıda verdim ihtimal erkek dedi ama deişebilirde dedi siz ne görüyorsunuz %50 kız %50 erkek dedi bende dayanamadım hastayım ama espiriniz bence ii deildi neyse kalkarken dedim vallah şu cinsyet söyleme paralı olsa doktorlar peşlerimizden koşcak heralde dedim adam bayağı bi bozuldu sonra tahlil sonuçları aldık dahiliyeciye gittik tahlillerim ii çıktı çok şükür normalde antibotik vermem lazım ama sen doğpal şeylerle iyileşmeye bak ay benim tepem bi attı madem bana ilaç yazmayacksın o zaman ne diye tahlil istiyorsun soyguncusunuz diye bi bağırdım hastanede öyle eve geldk

ay kıyamam canım sana Allah maddi durumu olmayanlara yardım etsin gerçekten haklısın paralı olsa hemen söylerler sen üzme canını doktorlar sadece para düşünüyor

ay yok temizlik yapamıyorum diye ağlamıyorum valla ben. Işime geliyor mu ne?????ev batana kadar bekliyorum. 1 hafta temizlik yapmasan oluyor ama hergün yemek yapmak ve yemek lazım...:44::44::44:

bende dun esıme yemek yapım dedım ama yaptıktn snra mahvoldum bı lokma atamadım agzıma yatım gecer dedım uyumusum ole ac ac yattım bazen mıdem ole oluokı bı lokma bıle almıo ayy 16.haftadyım ytr artık gecsın yaaa:(((:52::52:

kızlar dün ultrasondan bebişime baktım bacakları açıktı ben fazlalık göremedim gibi geldi bana pazartesi druma gidicem bakalım nolcak

acana istedikleri test kadar döner sermaye mi alıyorlar??
Bozma asabını bak bebek iyiymiş..

geçmiş olsun.. İyi laf söylemişsin sersemler, hayır küstahlık yapıp dalga geçme bari benim ne yaşadığımı nereden biliyorsun ki.,

tahlillerin kötü çıkmamış demekki ona sevin bari.

acana istedikleri test kadar döner sermaye mi alıyorlar??
Bozma asabını bak bebek iyiymiş..

bebişim ii ya gerisi boş ama hayatta haksızlık enayi yerine konma nefret ediyorum bunları gördükçe doktorumu dahada çok seviyorum dış gebelik geçirdiğimde devlette kalmıştım dedim para sorun deil gelim senin oraya yolda iç kanama geçirrisen bide orda bütün testlerin yapılıyo burda aynı testlere dünyanın parasını vericeksiniz az daha sabret cnm snr bana kontrole gel demişti doktor var doktorcuk var

bende dun esıme yemek yapım dedım ama yaptıktn snra mahvoldum bı lokma atamadım agzıma yatım gecer dedım uyumusum ole ac ac yattım bazen mıdem ole oluokı bı lokma bıle almıo ayy 16.haftadyım ytr artık gecsın yaaa:(((:52::52:
Ben de demin zorla mutfağa girdim, ama yine kokudan midem ağzımda.... Kendimi tutmasam kafamı sokacağım klozetin içine.

kızlar dün ultrasondan bebişime baktım bacakları açıktı ben fazlalık göremedim gibi geldi bana pazartesi druma gidicem bakalım nolcak

olsun senin kıza kızkardeş gelir ...

kızlar travel sistem bebek arabaları ile normal bebek arabalarının farkı ne oto koltuğu haricinde. benim gördüğüm kadarıyla travel sistemlerin içi daha ergonomik görünüyor????? Doğru oabilir mi?

bebişim ii ya gerisi boş ama hayatta haksızlık enayi yerine konma nefret ediyorum bunları gördükçe doktorumu dahada çok seviyorum dış gebelik geçirdiğimde devlette kalmıştım dedim para sorun deil gelim senin oraya yolda iç kanama geçirrisen bide orda bütün testlerin yapılıyo burda aynı testlere dünyanın parasını vericeksiniz az daha sabret cnm snr bana kontrole gel demişti doktor var doktorcuk var

Benim Dr. um da özelde olmasına rağmen hiç zorlamaz burda yaptır testlerini diye...Hatta endokrinologum, testlerini dışarda yaptır gel, sağlık sigortanı hamileliğin için harcarsın bile diyor. Ve hasta kağıdına hamilelikle ilgili bir şey yazmıyor ki, hamilelik bütçesinden kesinti olmasın.. Ve tüm bunları ben demeden yapıyor.

pazartesi druma gidicem cinsiyeti öğrenirsem eminönüne gidicez eşimle ist oturan varsa hafta içi sakin olurmu

hafta içi daha sakin oluyor canım sıkma canını test sonuclarında güzel doktorlar hasta psikolojisinden anlamıyor

kızlar travel sistem bebek arabaları ile normal bebek arabalarının farkı ne oto koltuğu haricinde. benim gördüğüm kadarıyla travel sistemlerin içi daha ergonomik görünüyor????? Doğru oabilir mi?

bende travel sistem istiyorum ama agır olurlar mı diye düşünüyorum bu konu hakkında ben bi bilgim yok dediğin gibi travel sistemler daha ergonomikler

Back
X