Eki Görüntüle 372593 Eki Görüntüle 372594 Eki Görüntüle 372595
kızıma dün aldığım bir kaç cicilerini paylaşmak istedim.
ay cnm güle güle giysin bebegin çöpü bile olmayanların arasında bende varım yalnız hissetmeyin kendinizi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin aceleniz yok tabi. Benim kaldı bir iki haftam. Doğum dan önce de birini alırım o zaman yapamam sanırım. Hem kaynanama kalmadan bitirmem lazım işimi. Ben de egil kalk 2 dolap silip geliyorum daha da var püf. Üst dolarlar çok zor ya
2 gündür yürüyüşe başlamış durumdayım inşallah üşenip yarıda kesmem sonra bugun baya iyi oldu eve geldiğimde çok mutlu oldum :) hava da harika ooooh ne güzel bahar yüzünü tamamen gösterdi
Sizin aceleniz yok tabi. Benim kaldı bir iki haftam. Doğum dan önce de birini alırım o zaman yapamam sanırım. Hem kaynanama kalmadan bitirmem lazım işimi. Ben de egil kalk 2 dolap silip geliyorum daha da var püf. Üst dolarlar çok zor ya
2 gündür yürüyüşe başlamış durumdayım inşallah üşenip yarıda kesmem sonra bugun baya iyi oldu eve geldiğimde çok mutlu oldum :) hava da harika ooooh ne güzel bahar yüzünü tamamen gösterdi
herkese slm,
malesef dün akşam kanama geçirdim arkadaşlar, ne olduğunu anlayamadım, oturuyodum ayağa bir kalktım, kan boşaldı içimden, hemen doktorumu aradım en yakın hastaneye git ama mutlaka uzman doktora görün dedi. Hemen gittik hastaneye ama tabi ben nasıl ağlıyorum bi yandan şakır şakır kanama bi yandan bebeğim öldü mü diye hıçkırıyorum, sonra gittik hastaneye doktor önce alttan muayane etti kanamana bakıcam dedi,sonra dedimki doktor bey lütfen ultrasonla bakın hemen kalbi atıyo mu dedim, sonra doktor karnıma koydu ultrasonu ama ben kalbi atıyo mu diye ortalığı yıkıyorum, kalbi atıyo hemde çok hareketli, kesesinde de problem yok , kanama kese dışından bir yerden geliyo dedi, neden kanama var dedim, 100 tane sebebi olabilir dedi. Sonra kendi doktorumu aradım, muayane eden doktorla konuştular, progestan iğne yapın dedi doktorum,hemen iğneyi yaptırdım, sonra eve geldik,doktorumla tekrar konuştuk , bazen böyle kanamalar olur dedi, böyle sürekli kanama geçirerek doğum yapan çok insan varmış ama tabi ki riskte var dedi, sürekli yat dinlen kanaman çok aşırı ağrılı ve parça düşürerek olursa gelirsin dedi. Dün akşamdan beri yaşadığım duyguları anlatamam,herşey yolunda derken birden bire neye uğradığımı şaşırdım, başımdan aşağı kaynar sular döküldü, hepinizden rica ediyorum bebeklerinize çok dikkat edin , ondan bundan bişey olmaz demeyin ve bebeğim için dua edin, hamilelerin duları kabul olurmuş.
herkese slm,
malesef dün akşam kanama geçirdim arkadaşlar, ne olduğunu anlayamadım, oturuyodum ayağa bir kalktım, kan boşaldı içimden, hemen doktorumu aradım en yakın hastaneye git ama mutlaka uzman doktora görün dedi. hemen gittik hastaneye ama tabi ben nasıl ağlıyorum bi yandan şakır şakır kanama bi yandan bebeğim öldü mü diye hıçkırıyorum, sonra gittik hastaneye doktor önce alttan muayane etti kanamana bakıcam dedi,sonra dedimki doktor bey lütfen ultrasonla bakın hemen kalbi atıyo mu dedim, sonra doktor karnıma koydu ultrasonu ama ben kalbi atıyo mu diye ortalığı yıkıyorum, kalbi atıyo hemde çok hareketli, kesesinde de problem yok , kanama kese dışından bir yerden geliyo dedi, neden kanama var dedim, 100 tane sebebi olabilir dedi. sonra kendi doktorumu aradım, muayane eden doktorla konuştular, progestan iğne yapın dedi doktorum,hemen iğneyi yaptırdım, sonra eve geldik,doktorumla tekrar konuştuk , bazen böyle kanamalar olur dedi, böyle sürekli kanama geçirerek doğum yapan çok insan varmış ama tabi ki riskte var dedi, sürekli yat dinlen kanaman çok aşırı ağrılı ve parça düşürerek olursa gelirsin dedi. dün akşamdan beri yaşadığım duyguları anlatamam,herşey yolunda derken birden bire neye uğradığımı şaşırdım, başımdan aşağı kaynar sular döküldü, hepinizden rica ediyorum bebeklerinize çok dikkat edin , ondan bundan bişey olmaz demeyin ve bebeğim için dua edin, hamilelerin duları kabul olurmuş.
Merhaba kızlar,
Hepimiz değişik hallerdeyiz, kimimiz bebek alışverişi yapıyor, kimimiz rahatsızlıklarla uğraşıyor vs. vs.
Rahatsızlık yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, çünkü insan çok hassas ve paronoyak oluyor tabiri caizse, allah hepimize sağlıkla bebeğimizi görmeyi nasip etsin inş.
Ben de hipertroidi ile uğraşıyorum, bir kaç aydır sürekli tahlil yaptırdım vs. TSH sürekli düşük çıkıyor, artık bugün doktor ilaca başlamaya karar verdi, ilaçı içsem bi türlü içmesem bi türlü,
neyse yarın başka bir doktora daha göstereceğim ona göre karar vereceğim.
Ne zor işlermiş vallahi karşıdan bakınca amaaan diyosun herkes doğuruyo ama kendi başına gelince insan farklı düşünüyor, annelerimiz bi doğurmaya gidermiş hastaneye biz hastanelerde yaşar olduk nerdeyse :))))
Allah hepimize acil şifalar versin.
Ben dün akşam uzanmış yatarken karnımın sağ tarafına içerden bişi deyip geçtiğini hissettim,normalde yaşadığım gaz hareketlerinden farklı birşeydi,bebeği hissetmek için de erken olduğunu düşünüyorum ama içim çok tuhaf oldu,eşim de benimle dalga geçti :) 12 cm lik birşey nasıl hissedeceksin diye...
Ay ne geveze oldum yaa
TSH ın ne kadar düşük?Merhaba kızlar,
Hepimiz değişik hallerdeyiz, kimimiz bebek alışverişi yapıyor, kimimiz rahatsızlıklarla uğraşıyor vs. vs.
Rahatsızlık yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, çünkü insan çok hassas ve paronoyak oluyor tabiri caizse, allah hepimize sağlıkla bebeğimizi görmeyi nasip etsin inş.
Ben de hipertroidi ile uğraşıyorum, bir kaç aydır sürekli tahlil yaptırdım vs. TSH sürekli düşük çıkıyor, artık bugün doktor ilaca başlamaya karar verdi, ilaçı içsem bi türlü içmesem bi türlü,
neyse yarın başka bir doktora daha göstereceğim ona göre karar vereceğim.
Ne zor işlermiş vallahi karşıdan bakınca amaaan diyosun herkes doğuruyo ama kendi başına gelince insan farklı düşünüyor, annelerimiz bi doğurmaya gidermiş hastaneye biz hastanelerde yaşar olduk nerdeyse :))))
Allah hepimize acil şifalar versin.
TSH ın ne kadar düşük?
İlaç kullanmanın hiç bir sakıncası yok ben 3 yıldır kullanıyorum. Gebeliktede arttırdık dozunu. aman ihmal etme çok önemli.