2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gülpembe dişçiye g,ders,n kontrolün yapılır anesti kullanılmadan yapılan işlermlerin bir zararı yok hatta 2. trimestır tam diş yapılma dönemiymiş....

kızlar ctesi çarşıya çıkmıştım, baktım erik çıkmış çok da severim eriği, adam komuş tezgaha minik bir kutunun içinde 3 minik erik var, kaç para dedim 25 tl dedi, şaka gibi, zaten o kadar minik ki çekirdeği bile olmamıştır onun, neyse bekleyeceğiz bi ay kadar daha, 3 taneyi yesem ne olur yemesem ne olur, ben bi oturuşta yarım kilo yerim ki.

Bu arada kuzu kulağı diye bir yeşillik var, tadı aynı erik tadında ekşi bir şey, bulması da kolay, pazardaki yeşillikçilere sorun, ben bugün aldım 1,5 tl bi demet, benim gibi erik seven varsa bu ot hayat kurtarıcı :)))) eriğin yerini tutmasa daçok benziyor tadı.

eskiden öle dinliyorlarmıs artık doktorların elinde nasıl bir alet varsa denemek gerek huniyi benimde aklıma geldi kafada gezdirme olayını bazen aklıma manyak manyak seyler geliyor :1::1::1:

ay yavrum ya oda merak ediyor tabi :nazar: olsun böle böle alıssın sesine

Steteskop bizde de var her akşam eşimle dinlemeye çalışıyoruz ama kalp sesi şuan duyulmuyo,su sesi geliyo daha çok.

kızlar benim doktorum bebeğin kalp atışlarını dışarıya vermeyi uygun bulmuyor, bebeğe yoğun bilmem ne veriyormuşuz bu sesi duymak için vs. O yüzden bize dinletmiyor kendisi bakıyor sadece, bilmiyorum ne kadar doğru ama sizde bir araştırın, paylaşmak istedim sadece.

bnm dr.cok az dınletıo cok dınletnce ıcerde ısınma mı oluomus ole dedıler.ama her gttgmde cok kısada olsa dınlenıtyo dr.

benim diş taşlarım çok kötü oldu utanarak söylüyorum ben o günde 6 7 8 kz kustuğum günlerde diş falan fırçalayamadım çünkü herşey kusmamı tetikliyordu ve diş taşlarım oluştu şimdi sık fırçalıyorum ellerimle diş etlerime masaj yapıyorum diş etlerim çekiliyor çünkü.... ve mecbur gitmem gerek ama eşimin gitmesine azcık zaman kaldı o arada bir de bunu çıkarmak zor olacak.... belki yaptırmam ben doğumdan sonra ya bırakırım sonuçta şuan her gün fırçalıyorum artık diş etlerim çok kanıyor :(

kontrol yaptırmakta bi sakınca yoktur ama diş tedavisi yapılmıyo benim bildiğim hamilelikte ama benimde dişimin biri kırıldı bi arkadaşım altıncı aydan sonra tedavi yapılıyo artık gelişti diş bölümü demişti,genelde herkes hiç bişey yapılmamalı diyodu böyle biliyorum hayatım ben

bendende bi inşaat cıkar heralde hamilelikden önce gitcektim kontrole ama hamile kalınca kaldı dişlerimi fırcalıyorum ama oluyor :37: diş tedavisi de değil dedi doktor morfin sakıncalı dedi

kızlar ctesi çarşıya çıkmıştım, baktım erik çıkmış çok da severim eriği, adam komuş tezgaha minik bir kutunun içinde 3 minik erik var, kaç para dedim 25 tl dedi, şaka gibi, zaten o kadar minik ki çekirdeği bile olmamıştır onun, neyse bekleyeceğiz bi ay kadar daha, 3 taneyi yesem ne olur yemesem ne olur, ben bi oturuşta yarım kilo yerim ki.

Bu arada kuzu kulağı diye bir yeşillik var, tadı aynı erik tadında ekşi bir şey, bulması da kolay, pazardaki yeşillikçilere sorun, ben bugün aldım 1,5 tl bi demet, benim gibi erik seven varsa bu ot hayat kurtarıcı :)))) eriğin yerini tutmasa daçok benziyor tadı.

Yaaa beni mahvettinn şimdi bak :)) 1 aydır erik arıyoruz eşim bir yerde bulabildi onu da derin dondurucuda bekletmişler çözülünce yenmeyecek hale geldi nisan ayını sabırsızlıkla bekliyorum...Ben hamilelikten önce hiç meyve sevmezdim şimdi meyveye aşırı düşkün oldum.

Yaaa beni mahvettinn şimdi bak :)) 1 aydır erik arıyoruz eşim bir yerde bulabildi onu da derin dondurucuda bekletmişler çözülünce yenmeyecek hale geldi nisan ayını sabırsızlıkla bekliyorum...Ben hamilelikten önce hiç meyve sevmezdim şimdi meyveye aşırı düşkün oldum.

az kaldı canım biraz daha sabret, ben eriği oldum olası çok severim, annem bana hamileyken tabak tabak yemiş ondan heralde, ben de sabredeceğim bir ay daha, dediğim gibi çok canım erik isterse kuzukulağı ye aynı tadı veriyor, bu arada benim hiçbir yeme alışkanlığım değişmedi. hamilelikten önce neyi seviyor ve yiyorsam şimdi de aynı, ne kadar istikrarlıymışım yemek zevki konusunda :)))

yaaa beni mahvettinn şimdi bak :)) 1 aydır erik arıyoruz eşim bir yerde bulabildi onu da derin dondurucuda bekletmişler çözülünce yenmeyecek hale geldi nisan ayını sabırsızlıkla bekliyorum...ben hamilelikten önce hiç meyve sevmezdim şimdi meyveye aşırı düşkün oldum.

bnde nerde olmuc meyce var onu ıstyrm erıkte bende ole ama bulmdk allhtan onumuz yaz ıstdgmz meyveyı yıyeblcz:))):32::32::32:

bende meyvelere çok düştüm bu aralar,ama burda herkes hamile isim vermesek yada zamanı olmayan meyvelerin isimlerini canı çekenler olabilir dimi arkadaşlar

eftelya canm senin kızın olucakmış ilk sayfadan bakınca gördüm,ticker rengini pembe yapsana daha anlaşılır olsun ben dedim öğrenmiş oğluşu olcak galiba yanıltıcı oluyo canımm,kızın olcakmış ne güzel pembiş penbiş

Merhabalar,bulantısız günler:)
Bulantıları devam eden varmı..Benim şiddetle artıyor..

bende meyvelere çok düştüm bu aralar,ama burda herkes hamile isim vermesek yada zamanı olmayan meyvelerin isimlerini canı çekenler olabilir dimi arkadaşlar

Tabi canım haklısın da şu an zaten mevsimi geldi az kaldı sayılır, ki benden çok seven olmasın eriği, ben benim gibi çok seven ve bulamayan arkadaşlara bir iyilik olsun diye söyledim canı erik çeken kuzukulağı yesin diye çünkü çok bilinen bir ot değil, muadili var yani :D

yoksa hepimiz hamileyiz ve aynı şartlardayız bütün meyve sebzeler aynı zamanlarda çıkıyo ki heryerde, illaki çok isteyen varsa ben çarşıdan alır kargo yaparım sorun değil, bir de internette herşeyi bulmak mümkün, hamileler için özel manavlar vs.. var, kimse o kadar güç durumda değil bence.

Tabi canım haklısın da şu an zaten mevsimi geldi az kaldı sayılır, ki benden çok seven olmasın eriği, ben benim gibi çok seven ve bulamayan arkadaşlara bir iyilik olsun diye söyledim canı erik çeken kuzukulağı yesin diye çünkü çok bilinen bir ot değil, muadili var yani :D

yoksa hepimiz hamileyiz ve aynı şartlardayız bütün meyve sebzeler aynı zamanlarda çıkıyo ki heryerde, illaki çok isteyen varsa ben çarşıdan alır kargo yaparım sorun değil, bir de internette herşeyi bulmak mümkün, hamileler için özel manavlar vs.. var, kimse o kadar güç durumda değil bence.

senin için demedim tatlım genel olarak isim verirken daha dikkatli olmak adına söyledim,yardımcı olmaya çalıştığını kötü niyetle söylemediğininde farkındayım yanlış anladın sanırım,kendim içinde demedim hiç canım istemez sevmemde zaten, ama işte bulamayan,alamayan olur felan yinede müşkül durumda kalmasın kimse hepimiz dikkatli olmalıyız bence

dün ben de erik istedim ama bulamadım. ama öyle aman aman yemezsem öleceğim gibi değildi... tek markete baktım yoktu boşverr dedim.

ben böle zararlı ağır hamur işleri istiorum sinir oluyorum :( yararlı şeyleri çekse ya canım.

senin için demedim tatlım genel olarak isim verirken daha dikkatli olmak adına söyledim,yardımcı olmaya çalıştığını kötü niyetle söylemediğininde farkındayım yanlış anladın sanırım,kendim içinde demedim hiç canım istemez sevmemde zaten, ama işte bulamayan,alamayan olur felan yinede müşkül durumda kalmasın kimse hepimiz dikkatli olmalıyız bence

Tabiki haklısın canım , alamayan olabilir zaten de saçma pahalı dedim ya 3 tanesini 25 liraya satıyor adam, ben de almadım şahsen, internette sebzemeyvedünyası diye bi site var, aşeriyorum.net diye siteler var ilgilenen aradaşlara duyurulur.

Tabiki haklısın canım , alamayan olabilir zaten de saçma pahalı dedim ya 3 tanesini 25 liraya satıyor adam, ben de almadım şahsen, internette sebzemeyvedünyası diye bi site var, aşeriyorum.net diye siteler var ilgilenen aradaşlara duyurulur.

ben bilmiyodum aşeriyorum sitesini... 150gr erik 15 tl... aaa hamilelik bu kadar da kullanılmaz ki... şeftalinin 150 gr 15tl.. dün migrosta vardı şeftali... fırsatçılığa da gerek yok. kara kış olsa tamam da martın sonu olmuş... zaten 10güne çıkacak, güneyde çıkmıştır bile...

hamile giysi de öyle... nenem usulu çirkin bluz "maternity" olunca 100tl... oldu... safız biz de...

Canım çok geçmiş olsun,benim de 12 gün önce kanamam oldu senin gibi ağlaya ağlaya doktora gittim,düşük tehlikesi olduğundan 10 gün rapor verdi düşük önleyici iğne vuruldum ve sonra günde 3 kez progestan kullandım.10 gün yatmama rağmen hala durmadı kan şeklinde gelmiyo ama kahverengi akıntı şeklinde devam ediyo,raporum bitti dün işe başladım.Kahverengi akıntının aktif kanama göstergesi olmadığını kırmızıya dönüşürse tekrar gitmem gerektiğini söyledi.Benim bebeğim de sağlıklıymı,kanama rahim içinde başka bir bölgede olmuş.Sebebini bilemeyiz dedi.Bebeğin iyi olduğunu söylediği için içimi rahat tutmaya çalışıyorum ama her wc ye gittiğimde o kahverengi akıntıyı görmek oldukça can sıkıcı.Son yıllarda çok gebelikte yaşanan bir durummuş.Umarım bu sıkıntılı süreci bir an önce atlatıp sağlıklı bir gebelik yaşar ve sağlıklı bir bebek dünyaya getiririz.Stres yapmamaya çalış,olumlu düşünürsek çabuk atlatacağımıza inanıyorum...

sanada çok geçmiş olsun canım , benim kanamam bugün durdu gibi ama emin olamıyorum, işi zaten bulantı ve kusmalardan dolayı bırakmak zorunda kalmıştım evdeyim yani yatıyorum sürekli. bana progestan iğne yaptı doktor ama depo iğnesiymiş yüksek dozlu yani ve etkisi 3 hafta sürüyormuş, o nedenle ayrıca hap vermedi.sende bana çok benzer şeyler yaşamıssın, Allah sanada banada tüm zorluk yaşayanlara yardım etsin , herkes bebeğini kucağına sağlıkla alsın, anne olsun :D

Back
X